Έκτακτο! Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ρολογιών στο κέντρο της Αθήνας!

Κοινοποίηση:
Ληστεία στο κατάστημα της Rolex στην Αθήνα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022. Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και με πιστόλι, χτύπησαν το φύλακα και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με τη χρήση του όπλου. Στη συνέχεια έσπασαν τη βιτρίνα και πήραν ρολόγια μεγάλης αξίας, και υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.  
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλλαν σε κατάστημα με ακριβά ρολόγια και πήραν μεγάλο αριθμό εξ αυτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα άτομα χτύπησαν τον φύλακα της επιχείρησης στην Πλατεία Καρύτση, ο οποίος τραυματίστηκε κιόλας. Με βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία του μαγαζιού, μπήκαν μέσα κρατώντας μάλιστα και όπλο. Οι τέσσερις ληστές πήραν μεγάλο αριθμό ρολογιών, γνωστής ακριβής μάρκας και εξαφανίστηκαν.

Αυτή την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών!

5763164 5763161

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΑΙΔΕς ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ.ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΗΖΗΜΙΑ

  2. Όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούμε να πάμε στο κέντρο μια βόλτα για να μην μας έρθει καμιά ξωφαλτση. Ωραία. Μπράβο. Είμαστε ασφαλείς. Μένουμε σπίτι.

  3. Αυτο ΔΕΝ ειναι ειδηση.Ειδησης θα ηταν αν υπαρξει μερα χωρις ενοπλη ληστεια

  4. έχει κάνει αμέτρητα λάθη ο μιζοκούλης, αλλά το μεγαλύτερο είναι ότι έκανε υπουργό προπο τον κνίτη θεοδωρικάκο, ένα ακόμα ανεπάγγελτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ ! όταν γίνονται ληστείες μέρα μεσημέρι στα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, καταλαβαίνεις ότι ο θεοδωρικάκος έχει πιάσει πάτο…

Comments are closed.