Έκτακτη επικαιρότητα: Επίθεση στη Μέκκα: Μαχαίρωσαν τον φρουρό του γαλλικού προξενείου!

Κοινοποίηση:
μεκκα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα σε γαλλικό προξενείο στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας όταν άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε φύλακα του γαλλικού προξενείου.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του τραυματία δεν κινδυνεύει. 

Η είδηση έρχεται μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε εκκλησία στη Νίκαια της Γαλλίας όπου ένοπλος σκότωσε τρία άτομα, μεταξύ αυτών μία γυναίκα η οποία αποκεφαλίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ο μακρον θα αναγκαστει .. να τα μαζεψει… και πρεπει να το κανει για το συμφερον και της γαλλιας αλλα και ολης της ευρωπης….., ισως να κανει μια συγκεντρωση ιερωμενων του ισλαμ και του χριστιανισμου για προσεγγιση των δυο κοσμων.. για να αμβλυνθουν.. οι διενεξεις.. και τα παρατραγουδα..,, αλλα για να γινει κατανοητο.. οτι αλλο το σκιτσαρισμα του μωαμεθ.. και αλλο να γραφεις σχολια.. σαν σε γελιογραφια.., καλως ή κακως για τους μουσουλμανους ειναι κοκκινο πανι.. και υπαρχει ο ακραιος ισλαμισμος που αντιδρα.. με τρομοκρατια..,,, αλλα αυτοι οι τρομοκρατες.. οταν εσφαζαν στον πολεμο της συριας ιερωμενους χριστιανους και γκρεμιζαν εκκλησιες και τωρα ο ερντογαν που μαγαρισε την αγια σοφια τι σκ@τα γυρευαν και πηγαν να προσευχηθουν στο νεο τζαμι τους εκει δεν προσβαλουν τον θεο του χριστιανισμου.. αρα .. τα θελουν ολα δικα τους..για αυτο πρεπι να διωχτουν αππο ολη την ευρωπη… να πανε στις πατριδες τους να δουλεψουν και να προκοψουν.. δεν πρεπι να τους αφησουμε να μας πανε 1000 χρονια πισω.. με τον βαρβαρο πολιτισμο τους…

Comments are closed.