Έκτακτα μέτρα ασφαλείας στο γραφείο του Παπαθανάση! Τον απείλησαν για επίθεση στο γραφείο του

Κοινοποίηση:
papathanasis45354-630x400

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ εφαρμόζονται τις τελευταίες ημέρες -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – για την προστασία του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση.

Κι αυτό ύστερα από αναφορές αστυνομικών ότι ο κ. Παπαθανάσης δέχθηκε -στις 27 Ιουλίου- τηλεφωνικές απειλές από άγνωστο άτομο ότι θα του επιτεθεί στο γραφείο του στην πλατεία Κάνιγγος με καραμπίνα! Εκείνη την ώρα ο κ. Παπαθανάσης ήταν εκτός γραφείου.

Σε έγγραφο που συντάχθηκε τα τελευταία 24ωρα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ ζητείται η «ανελλιπής εκδήλωση μέτρων προστασίας του αναπληρωτή υπουργού με ιδιαίτερη ένταση και προσοχή», ενώ ζητούνται συνεχή μέτρα ασφαλείας και των εγκαταστάσεων του εν λόγω υπουργείου.

Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα για να εντοπισθεί ο άγνωστος που εκτόξευσε τις συγκεκριμένες απειλές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αμεσως προστασια για τον Παπαθαναση, για τον Χιο που τους ζητουσε προστασια,…..τρια πουλακια καθονταν!!!!!! Καραγκιοζηδες περιοπης!!!!!!!!

  2. Έλα… Τσάμπα φύλαξη θες και εσύ….. Και εμένα με έχουν απειλήσει με καραμπίνα… Αλλα δεν είπατε να με φυλάξετε…. Κάνε και εσύ μήνυση κατ αγνώστου ρε, όπως μου είπανε και εμένα στην αστυνομία…

Comments are closed.