Έκρηξη κατά Σόρος στο διαδίκτυο- Ισχυρίζονται ότι χρηματοδοτεί τις διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ – 500.000 αρνητικά tweet εναντίον του καθημερινά

Κοινοποίηση:
1

Πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται όλο και περισσότερο ότι ο Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί τις πρόσφατες διαμαρτυρίες και ταραχές σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.


Σύμφωνα με το Anti-Defamation League, «η επιθετική γλώσσα προς τον Soros έχει εκραγεί στα κοινωνικά μέσα» αυτή την εβδομάδα. Τα αρνητικά tweets για τον δισεκατομμυριούχο Εβραίο φιλάνθρωπο αυξήθηκαν από 20.000 την ημέρα στις 26 Μαΐου σε 500.000 την ημέρα στις 30 Μαΐου.

Οι δημοσιεύσεις, σύμφωνα με το ADL, ισχυρίζονται κυρίως (χωρίς αποδεικτικά στοιχεία) ότι ο Soros χρηματοδοτεί ταραχές σε ολόκληρη τη χώρα και ότι στηρίζει την Antifa, τους οποίους ο Πρόεδρος Donald Trump κατηγόρησε για τη βία.
Το ADL λέει ότι οι θεωρίες κατά του Soros «μπορούν να χρησιμεύσουν ως πύλη για την αντισημιτική υποκουλτούρα που κατηγορεί τους Εβραίους για τις ταραχές».

Τα άτομα που δημοσιεύουν για τον Soros είναι και εξέχοντες υποστηρικτές του Τραμπ όπως η ειδικός του Twitter Candace Owens και ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ε νοικοκυραιοι σε λιγο καιρο θα σας ερθουν τα χαρατσια του ΕΝΦΙΑ και τα φιρμάνια της εφοριας . αλλα δεν πειραζει οσο σας κλεβουν την ζωη τοσο σας τα’ι’ζουν με εθνος και φυλη.

  2. Ναι ρε οι αντιφα σας φταινε για όλα,οταν οι καπιτα ληστες και οι πολιτικοι που εσεις ψηφίζετε σας εχουν στην φαπα την πεινα δουλευετε απ το πρωι μεχρι το βραδι για ένα πιατο φα’ι’ οι αντιφα σας φταινε; Όταν σας κλειδωνουν σπιτια και σας ελεγχουν τα οργανα του κρατους μεχρι και ποτε θα κατουρησετε εσεις εχετε πρόβλημα μονο με τους αντιφα; Ετοιμαστητε σε λιγο καιρο θα βγει ο ΕΝΦΙΑ και θα σας στειλει μπιλιετάκια η εφορια νοικοκυραιοι,ετοιμαστετε να μπειτε στην σειρα να πληρωσετε,α και ποτε ποτε όταν πεινατε και κλαιτε σας τα’ιζουν με εθνος και φυλη,καλοφαγωτα κακομοίρηδες ψωφοδεξιουληδες.

  3. Οι εταιριες του χρηματοδοτουν τους μπαχαλακηδες της ANTIFA οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι τεμπεληδες και αιωνιοι φοιτητες τα σπανε με κουκουλες και μολοτοφ και λυμαινουν και τα Ελληνικα Πανεπιστημια

  4. Σε μάθανε πούστη γαμώ την αντιφά σου τέρας
    Έτσι θέλουνε τα μουνόπανα Στέφανε δημόσιο ξεμπρόστιασμα γιατί οι ίδιοι έτσι κάνουνε κάθε ώρα και λεπτό
    Οπότε όπως φέρονται θα απαντάμε στον πόλεμο της ενημέρωσης οι οποίοι είναι αυτοί οι πρωτοπόροι στην Προπαγάνδα
    Όμως η Αλήθειες τους πονάνε χειρότερα και από τις σφαίρες , αλλά δεν πρέπει να τους αφήνουμε ούτε λεπτό τους πούστιδες έτσι ελεύθερους.

Comments are closed.