“Έκρηξη” από γνωστό Έλληνα ηθοποιό! “Πόση υποκρισία και κατάντια σε όλα αυτά… Πόσο λυπάμαι….Εμετοί….” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

“Καταλαβαίνετε την παράνοια;;; Μόνο εγώ εξοργίζομαι;”

Την έντονη δυσαρέσκεια του θέλησε  να εκφράσει, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Mέμος Μπεγνής

Ο αγαπημένος ηθοποιός εστίασε σε ένα στιγμιότυπο που προφανώς συνάντησε στο διαδίκτυο και αφορά στην δημόσια περιφορά ενός ταύρου, που σύμφωνα με τον Μέμο Μπεγνή, οι «Χριστιανοί περιφέρουν το άμοιρο ζωντανό, βάζοντας παιδάκια πάνω του, περιχαρείς και ικανοποιημένοι για το έργο τους, πριν το πάνε για σφαγή».

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημειώνει στο μήνυμα του:

«Οι «Χριστιανοι» περιφέρουν το άμοιρο ζωντανό, βάζοντας παιδάκια πάνω του, περιχαρείς και ικανοποιημένοι για το έργο τους, πριν το πάνε για σφαγή… κι αυτή τη στιγμή ο «Πανάγαθος» κοιτάει από ψηλά και χαίρεται με τούτη την εικόνα και περιμένει τη στιγμή που το αίμα θα εκσφενδονίζεται απ τον λαιμό του ταύρου. Και οι παρεβρισκομενοι χαίρονται που ένα αθώο πλάσμα βασανίζεται πιστεύοντας ότι είναι καλοί Χριστιανοί και καλοί άνθρωποι. Ποιος καλός και αγαθός θεός θα χαιρόταν με όλα αυτά; Πόση υποκρισία και κατάντια σε όλα αυτά. Καταλαβαίνετε την παράνοια;;; Μόνο εγώ εξοργίζομαι; Πόσο λυπάμαι….Εμετοί….»

Ποια είναι αλήθεια η δική σας άποψη για το ξέσπασμα του ηθοποιού;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ !!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ????ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ???? ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ????ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΕΓΝΗΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΙΣΠΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ

    1. το πιο αηδιαστικο σχολιο ειναι το δικο σου μονο το δικο σου.Τα ζωακια δε φταίνε σε τίποτα αλλά με τετιους φιλοζωους σαν εσενα ….”σωθήκανε “

  2. Mέμος Μπεγνής: (ποιός είναι αυτός ; Τον ξέρει ή μάνα του 😉 : …Μόνο εγώ εξοργίζομαι; Πόσο λυπάμαι….Εμετοί.
    Καί αμέσως μετά , γυρνάει , τραβάει μιά ξεγυρισμένη μπουκιά από τό ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ – τό οποίο μόλις παρέλαβε απ’ τόν χασάπη του , πού τού εγγυήθηκε ότι ήταν “ΜΩΡΟΥΔΑΚΙ” – , πετάει μιά πηρουνιά απ’ τά ολόφρεσκα ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ πού χρυσοπλήρωσε μόλις χθές τό πρωϊ καί αλοίφει πάνω του αρκετό ΦΟΥΑ ΓΚΡΑ , μέ μπόλικο ΧΑΒΙΑΡΙ – μαύρο φυσικά , σάν καί τήν ψυχή του… Καί μόλις τελειώνει αυτό τό λουκούλειο γεύμα , “τραβάει” κι ένα ενεργειακό αναψυκτικό HELL 0 , μέ μπόλικη ΤΑΥΡΙΝΗ , έτσι , γιά νά στανιάρει…

  3. Όλοι οι Ισπανοί τι είναι με τις ταυρομαχίες; Καφροι; Αν ρωτήσεις το70% των ανθρώπων θέλει να πάει να τους δει…Γι’αυτο κάνε νάνι…

  4. Γνωστός άθεος ο Μπεγνης επιρρίπτει ευθύνες στον Θεό για τις πράξεις των ανθρώπων. Εγώ θα του απαντήσω με την ρήση του Πλατωνα :αιτία ελομενου Θεός αναιτιος!

  5. Πόλοι διάβασαν…λιγοι κατάλαβαν…και λόγω την ανίκητης βλακείας μερικοί έτρεξαν να σχολιάσουν σαν “καλοί Χριστιανοί “

    1. μην ανησυχείς μια χαρά καταλάβαμε και λόγω της ανίκητης βλακείας μάλλον εσύ είσαι που δε καταλαβαινεις ,αλλά εντάξει βολεύει είναι της μόδας τα βάζουν ταμπέλες οι εικονικοί ψευτοευαισθητούληδες και να τα τσουβαλιάζουν όλα σε γενικεύσεις τύπου” καλοί χριστιανοί” σα κ του λόγου σου , που κρίνουν άλλους για τα σχόλια τους αλλά …..τρέχουν και αυτοί να σχολιάσουν.

  6. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ??????

    .

  7. Βρήκαν όλοι τώρα και βαράν το χριστιανισμό επειδή έτσι τους μαθαίνει το σύστημα που τους χειραγωγεί.
    αλλά στην εποχή της βλακείας ζούμε τι περιμένεις.

    Διάβασε τις γραφές και θα δεις οτι ο χριστιανισμός δεν έχει καμία σχέση με αυτά, άλλο τι παρουσιάζουνε σα χριστιανικό κάποιοι για να τραβάν τι προσοχή και άλλο το τι είναι και άλλο πως το εκμεταλεύονται κάποιοi ψευτοευαισθητούληδεσ για να παίξουν με την εικόνα και να πάρουν κάποια εικονική επιβράβευση που ονομάζετε like.
    Επίσης υπάρχουν και κάποιοι μουσουλμάνοι ισλαμιστές που που αντί για ταύρους σφάζανε ανθρώπους σε ένα πρόσφατο πόλεμο,αλλά εκεί κουβέντα , ε μη σε πούνε και ρατσιστή .
    Αλλά σε αυτή τη χώρα μας φταίνε οι παραδόσεις ,μας φταίνε τα έθιμα μας φταίει οτιδήποτε ντόπιο και ελληνικό. κρίμα τόσοι πολλοί προδότες σε αυτή τη χώρα.
    Άμα δε σου αρέσει ο χριστιανισμος , τράβα γίνε μουσουλμάνος τώρα, μιας και πληθαίνουν υπερβολικά στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Η εστία της πέμπτης φάλαγγας σε αυτή τη χώρα είναι οι ηλίθιοι, που δε μάθανε ποτέ ότι αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.

    1. Και επίσης άλλο θρησκευόμενος και άλλο θρησκόληπτος. Π.χ. δεν μπορεί να συγκρίνει κάποιος έναν υγιώς σκεπτόμενο χριστιανό με την Ελένη Λουκά.

  8. Σε συμπονω…σε νοιωθω…σε καταλαβαινω…ολες μας εχουμε τα βιωματα μας…τα κομπλεξ μας…κουραγιο…κουραγιο…

    1. ελα ρε κουκλιτσα τι κομπλεξ εχεις να σε βοηθησουμε να ταλυσεις πως κανεισ ετσι

Comments are closed.