Έκοψαν το ρεύμα για 600 ευρώ οι ΑΛΗΤΕΣ! Άνεργη μητέρα με τον 8χρονο γιο της ζουν στο σκοτάδι και στο κρύο στην Πάτρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ANERGI-MITERA

Ραγίζει καρδιές η περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας στην Πάτρα που για πολλές ημέρες ζει μέσα στο σκοτάδι και το κρύο.

Μια Πατρινή μητέρα με τον 8χρονο γιο της, μέσα στην καραντίνα μένουν στο σπίτι τους, στο οποίο τους έκοψαν το ρεύμα, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η Πατρινή μητέρα φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΙΟΝΙΑΝ εξηγώντας τον Γολγοθά που ανεβαίνει μαζί με τον μικρό γιο της, δίνοντας γροθιά στο στομάχι με τα όσα περιέγραψε.

Το ποσό που χρωστάει στον πάροχο του ρεύματος είναι μικρό, παρόλα αυτά δεν μπορεί να τα βρει, αφού έχει μείνει άνεργη από την πρώτη καραντίνα.

Όπως λέει, αυτό που ζητά είναι δουλειά, ώστε να μπορέσει να ζήσει με αξιοπρέπεια το παιδί της. Ο μικρός στο γράμμα του στον Άγιο Βασίλη ζητά να τους φέρουν το ρεύμα για να μην κλαίει η μαμά του.

Η περίπτωση της κ. Γεωργίας και του μικρού Ευριπίδη μέχρι ώρας δεν έχει βρει ανταπόκριση από τις κοινωνικές δομές, με την οικογένεια να κάνει έκκληση να βοηθηθεί, για να αποκτήσει τα στοιχειώδη.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό “ΙΟΝΙΑΝ”:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ο δήμαρχος της πόλης κουμουνιστής.Ο δεσπότης εκατομυριούχος.Οι βουλευτές του νομού, από τους χειρότερους κοπρίτες της χώρας.Η Πάτρα είναι η χειρότερη πόλη για να ζήσεις…

  2. Που είναι η πρόνοια του βρωμοκράτους;;;; Μόνο για τους λαθραίους νοιάζονται να τους δίνουν τις κάρτες και να βγάζουν κάθε μήνα 450 ευρώ, να έχουν τζάμπα ρεύμα, περίθαλψη, νερό και ίντερνετ. Άντε να χαθείτε ελεινά τομάρια που αφήνετε μια μάνα με ένα παιδί αβοήθητη και μετά κλαίγεστε ότι έχουμε υπογεννητικότητα. Όποιος μπορεί ας της δώσει μια δουλειά και ας κάνουν ένα έρανο να μαζευτούν τα λεφτά για το ρεύμα.

  3. Ο αλοιθωρος γουρλοματης με το κολοσογο του φταίει..

  4. Γιατί δεν αναφέρετε ποια εταιρία έδωσε εντολή για διακοπή; Όταν διαφημίζουν τις παροχές, τους οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν και τέτοια θέματα για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα.

  5. Δέν είναι δυνατόν νά ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός γιά τήν Γεωργία καί τόν μικρό τόν Ευριπίδη;
    Γιάννης Λάκων

  6. Η απολυτη ξεφτιλα δεν παει ποιο κατω με τον οικο ανοχης που λεγεται δεη και λοιπες μουφα εταιρειες.. Η γυναικα το λεει οτι δουλεια και να βρεθει θα την κανει τι αλλο να κανει δηλαδη για να ζησει το παιδι της

  7. ενας μαγκας πατρινος ,να το πληρωσει ρε πουσρη μου….πουτανας γιοι πολιτικοι ….και οι γαμημενοι της ενετρζι αθωοι ρε …

  8. Δώσε Κούλη εκατομμύρια στα κανάλια για το μένω σπίτι και άφησε τον Έλληνα σε άθλιες συνθήκες, δεν χρειαζότανε ούτε 1 ευρώ για διάφημιση ξέραμε από την καθημερινή τρομοκρατία τους ότι πρέπει να κάνουμε , θα μπορούσες να δώσεις αυτά τα χρήματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι διοικούν σωστά ΚΟΥΛΗ. Αλλά πώς θα παίζει ρακέτες στο τένις κλαμπ ο Χατζηνικολάου?

  9. Πανάθλιε γουρλομάτη δίνει δέκα εκατομμύρια ευρώ,χρήματα τού ελληνικού λαού,μπροστάντζα στόν Εβραίο Μπουρλά γιά τά άχρηστα καί επικίνδυνα εμβόλια καί γιά μιά Ελληνίδα μέ εφτάχρονο παιδί πού ζεί στήν Πάτρα χωρίς ρεύμα καί φαγητό,δέν τής δίνετε ούτε ένα ευρώ.Αιώνια ντροπή μισέλληνα εξόθαλμε.Εσύ μέ τήν Οβρια σου χλαπακιάζετε τόν αγλεουρα καί οί Ελληνες πεινανε.
    Εξω από τήν Ελλάδα τά Μητσοτέικα παράσιτα.
    Γιάννης Λάκων

  10. αυτοι που τοσο νοιαζοντε για την υγεια μας εδω τι κανουν ??? ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ !!!!! που ειν οι ιερείς ??? να βοηθήσουν ??

Comments are closed.