Έκοψαν πρόστιμο σε 80χρονη χαροκαμένη γιαγιά! “Δεν μπορώ να μείνω σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από νεκρούς” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
γιαγια

Μια 80χρονη γυναίκα, έχει χάσει σε τρία διαφορετικά τροχαία τα δύο παιδιά της και αργότερα τον εγγονό της. Μετά και το χαμό του εγγονού της δεν άντεξε. Λύγισε. Πήγε στο νεκροταφείο και πάνω στον τάφο του εγγονού της ήπιε φυτοφάρμακο. Ευτυχώς την εντόπισαν γρήγορα και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ κατάφεραν να τη σώσουν.

Το μόνο “φάρμακο” για τη χαροκαμένη γιαγιά, όπως της είπαν και οι γιατροί, είναι να βγαίνει λίγο έξω στον κόσμο για να “ξεχνάει”. «Δεν μπορώ να μείνω στο σπίτι. Είναι γεμάτο με φωτογραφίες από σκοτωμένους. Δεν τη θέλω τη ζωή….», λέει με δάκρυα στο LamiaReport.

Τα τελευταία χρόνια η ηλικιωμένη βγαίνει σχεδόν καθημερινά στην πλατεία Πάρκου, μπροστά στην εθνική τράπεζα, πουλώντας προϊόντα από τον κήπο της. «Δεν το κάνω για τα χρήματα. δεν θέλω να πουλάω. Απλά θέλω να βγαίνω έξω. να βλέπω κόσμο για να μην τρελαθώ…», μας λέει.

Σήμερα λοιπόν στην ηλικιωμενη έκοψαν πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο ήταν και μια γυναίκα η οποία είχε κάνει καταγγελία στους αστυνομικούς ότι η γιαγιά δεν έχει άδεια για τα πράγματα που πουλάει και επέμενε να της κόψουν κλήση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Μωρή γιατί?
    Και αυτή η έκφραση δεν πάει για την γιαγιουλα αλα ούτε για την καταγκελουσα.
    Καταλαβες ζωιφιο?

  2. ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ

  3. ΡΕ ΜΠΑΤΣΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΙQ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ .
    ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ ΡΕ ΑΡΧΙΔΑ ΑΥΝΑΝΑ .

  4. Έλα μωρέ την γλυκούλα! Γιατί τόσος ρατσισμός με τους ηλικιωμένους?

  5. Τον Κουλη και την παρέα του που πούλαγαν μαγκιά τρώγοντας στο μπαλκόνι στην Ικαρία ρε λεβέντες τι τους κάνατε τους πλύνατε τα πιατα;

  6. Μην την αφήνετε να πουλήσει ωρέ λεβέντες. Όχι πρόστιμο στη γιαγιά. Όσο και παράνομη να είναι. Εδώ άλλοι πουλάνε τόννους ηρωίνη και δεν τους ακουμπάει κανείς.Ντροπή.
    Ντροπή και κρίμα σε σας και σε όλο το Μητσοκατέικο.

  7. Γιαγιά…σε ποιο μέρος του κόσμου κάνει περισσότερο κρύο;
    Στην ψυχή του ανθρώπου παιδί μου.
    😟
    Υ.Γ. Πόσο σκατοψυχοι είναι μερικοί δεν λέγεται.Μα πόσο όμως….

  8. ε!!!! οχι και ελληνιδα η “τηγανοκεφαλη” αλβανιδα….. δεν βλεπεται τι βλεμμα εχει το π@λιό πρ@γμ@

  9. Δεν λέγεται κυρία. Λέγετε κακόψυχοι βλαχάρα κακό ψόφο χαμουρίδου την γιαγια ρε γομάρια φιλότιμο δεν έχετε?

  10. Η μονη λεξη για τα στρουμφακια και τους ψευτονταιδες μπλε ειναι Αθλιοι.Η 25Μαρτιου ειναι πολλη μακρυα για να ξεσηκωθουμε Ολοι εξω σκεπτωμενοι Ελληνες δεν υπαρχει αλλη λυση

  11. μαλλον “γιαννης” δεν το διαβασες καλά ή δεν ξερεις Ελληνικα…. φιλελες δεν ειμουν ποτε….. πατριωτης ειμαι, αλλα “βαρέθηκα” να γινονται “σκοντο” στους νομους επειδη καποιοι…. κλαψουριζουν…..

  12. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΓΡΙΟΥΛΑ!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!!

  13. Εκεί στο Ζητούνι, την πρωτεύουσα των γύφτων, απλά δεν χωρούν συναισθηματισμοί…..

  14. Ντροπή στη κυρατζα ντροπή κ στους αστυνομικούς

  15. Ακόμα πιστεύετε ότι στην πλειοψηφία τους οι Αστυνομικοί είναι άνθρωποι και αυτοί και ότι κάνουν ένα επάγγελμα όπως όλοι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα).

  16. Για την γιαγιά πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθούν τα ανθρώπινα συναισθήματα τόσο του Δημάρχου, όσο και του Αστυνομικού Διοικητή, καθώς και της τοπικής Εκκλησίας κλπ συλλόγων. Να της δώσουν 300 να πληρώσει το πρόστιμο και να της δοθεί ένα άτυπο “ελευθέρας” να κινείται στην πόλη. Και μην ακούσω μαλακίες για τον Κορωνοιό.
    Φυσικά αν την έλεγαν Αισέ και ήταν λαθρομετανάστης, ΔΕΝ θα την πλησίαζε αστυνομικός και ΔΕΝ θα γινότανε οποιαδήποτε καταγγελία. Χώρια που άν τυχόν γινότανε, θα διαδήλωναν αμέσως οι συμπαθόντες των λάθρο και θα καιγότανε η Λαμία.
    Είναι γνωστό ότι συνήθως η Αστυνομία δρά με καταγγελίες. Κοινώς μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Εθνικό σπόρ είναι αυτό, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, που έλεγε ο μακαρίτης Μητσοτάκης.
    Η συγκεκριμένη πουτ@να όμως που έδωσε την γιαγιά, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και πρέπει να τιμωρηθεί. Είναι μικρή η κοινωνία της Λαμίας. Να βρεθεί τρόπος να διαρεύσει το όνομά της και η διεύθυνσή της, να περνάνε να την φτύνουν οι Λαμιώτες.
    Της αξίζει τόσο φτύσιμο, που να κάνει μπάνιο στα φλέγματα.
    Το ονοματάκι της μανδάμ παρακαλώ, να πάω Λαμία να την φτύσω !

    1. Κάτι βλαχοδημαρχοι και κάτι
      βλαχομπατσοι ξέρουν να σβήνουν πρόστιμα και κλησεις γενικά, μόνο σε ωραίες νιτσες!! Με την γιαγιά θα ασχοληθούν??

  17. ξεφτυλισμένοι δε ντρέπεστε !! πρόστιμο στην χιλιοταλαιπωρημένη απο την ζωή γιαγιά που είναι 80 χρονών μέσα στο κρύο. τομάρια ! γαμημένοι τολμάτε και της ζητάτε και τα στοιχεία της. σκατόμπατσοι εκεί που σας παίρνει κάνετε τους μάγκες και το ΄καθήκον’ σας.
    τα χειρότερα έρχονται. δε σέβονται τίποτα και κανένα !

  18. Η γιαγιά πρέπει να βήχει και να φτύνει την ώρα που την πλησιάζουν. Όσα για τα πρόστιμα έχουν λαμβάνειν από την εφορία στην οποία δεν πιστεύω η γιαγιά να αγχώνεται ότι πρέπει να κάνει δήλωση.

  19. Να μην ξεχάσουμε να πούμε ένα μπράβο στα μπατσάκια των 700 euro και να τους ρωτήσουμε πόσο περήφανοι θα είναι που έγραψαν την ταλέπορη ΓΙΑΓΙΑ…. Κρίμα

  20. εμενα “τηγανοκεφαλη” μου φαινεται…..

    1. Κι εμένα «κουφιοκέφαλος» μου φαίνεσαι…
      Επίσης, μάθε να πληκτρολογείς τα ελληνικά εισαγωγικά δηλαδή αυτά εδώ: « »

  21. αν φωναζεις για κρατος, πρεπει να ΙΣΧΥΟΥΝ οι νομοι. Αν η γιαγιά η κακομοιρα δεν μπορει να μεινει σπιτι…. ας παει μια βολτα…. και ας αφησει τα μαναβικα να πουλουν μαναβικη, που ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ φορο…..

    1. Να το προσέξεις . Η “χολή” κάνει κακό στην υγεία .

    2. ρε χαμενε ολα τα λαθροπιθικια που πουλανε παντου πληρωνουν φορο?η γιαγια σε πειραξε? αλλα ειναι ελληνιδα αν ηταν πκιστανη η οτι δηποτε αλλο εκτος ελληνιδας θα την υποστηριζατε μιασματα ανθελληνικα ντροπη σας και αν λες για τους νομους οτι πρεπει να ισχυουν ας τους τηρησουν πρωτα αυτοι που τους φτιαχνουν αλλα οχι για την κασιδα τους γιατι ικαρια καλαματα παρνηθα εφετειο πολυτεχνειο και ενα σωρο αηδιες εκει οι νομοι ειναι ακυροι? κριμα και βαζεις το σπαρτιατης επρεπε να εχεις Νεοδημοκρατης Δουλος

    3. Εσυ νεοελληνα νεοσπαρτιατη που κανεις τον αδεκαστο και αδιαφθορο σε πληροφορω οτι οι γενιες που μεγαλωσαμε ηταν αυτες. Γνησιες κουρασμενες γενιες που εθρεψαν και μεγαλωσαν οικογενειες Ελληνων με κοπο και ιδρωτα. Οπως η γιαγια σου ο παππους και ολες οι τοτε γενιες. Το…μαναβικο μπορει να πληρωνει φορο αλλα σου πουλαει το λεμονι Τουρκιας με καπελο 200%. Τον κριτη λοιπον να τον κανεις στους συγχρονους νεοελληνες της ρεμουλας και της μεγαλης αρπαχτης πολιτικους επιχειριματιες τραγουδιστες και λοιπους και οχι στην πραγματικη Ελληνιδα γιαγια σου που πουλαγε και πουλαει ενα αυγο η ενα ματσακι μαιντανο χωρις αποδειξη.. Καταλαβες νεοσπαρτιατη??

  22. Το σύνθημα που ενώνει όλους τους Έλληνες κατά των βόθρων σιχαμερών μπάτσων που είναι εχθροί και δολοφόνοι της Ελλάδος και των Ελλήνων, που είναι τα πιστά δολοφονικά βρομόσκυλα της κάθε κυβέρνησης και των κομμάτων της ΝΤΠ, είναι υπέρ λαθρομεταναστών-τζαμιών-hotspot:
    ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!

  23. Ολοι εσεις εκει οι κατοικοι της λαμιας ενωθειτε κ δωστε της την αγαπη που τοσο εχει αναγκη αυτη η γιαγια..ολοι οι υπολοιποι θα κριθουν οταν ερθει η σειρα τους!!!

  24. …..ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ…..ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ!!!…ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

    1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.

  25. Για να κυνηγούν τις γιαγιάδες είναι οι ψυχανώμαλοι του κράτους. Όπου υπάρχει πραγματική εγκληματικότητα ούτε καν πλησιάζουν. Όπου δουν κάποιον αδύναμο αμέσως ορμάνε να το παίξουν «ισχυρό κράτος». Ο Όμηρος όταν έγραφε τα έπη δεν έγραφε παραμυθάκια,έγραφε για τον διαχρονικό Έλληνα και το διαχρονικό ελληνισμό. Και στην Οδύσσεια υπάρχουν οι ακόλαστοι μνηστήρες αλλά υπάρχει και ο Οδυσσεύς.

  26. Γελοία έμμισθα όργανα της τάξης οι κατάρες όλων των Ελλήνων πάνω σ εσάς και τις οικογένειές σας . . .

  27. Δε ντρέπονται τα μούτρα τους στην τελική; Και οι νόμοι έχουν όριο. Στους αθίγγανους, στους αλλοδαπούς, σε αυτούς που κάνουν όντος άσκοπες μετακινήσεις σε απόσταδη 10 χιλιομέτρων γιατί δεν τους κόβουν πρόστιμα;

  28. Ν Τ Ρ Ο Π Η & Α Ι Σ Χ Ο Σ να διώχνουν την Χαροκαμένη απροστάτευτη, γιαγιά και να την γράφουν κιόλας!!!! Πρέπει να παρέμβει άμεσος ο Δήμαρχος, ο Περιφεριαρχης και να σβήσει την απάνθρωπη κλήση των 300€ και να αφήνουν την γιαγιούλα στην ησυχία της και την μαγκουφιάτης!!!!

  29. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΓΙΑΓΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ….ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

  30. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΗΣ!!! ΓΕΛΑΔΙΑ Ε ΓΕΛΑΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ…ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΙ…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ…

  31. Τής έρημης γιαγιάς κόψανε πρόστιμο οί μπατσοι τού γουρλομάτη.Δέν κρύβουν πιά τό μίσος του κατά τών Ελλήνων τά τσιράκια τής λέσχης Μπίλτερμπεργκ καί τήν μεγάλης στοάς.Τώρα κόψατε πρόστιμο στήν γιαγιά όμως τέτοια φοβερά εκλήματα δέν μένουν ατιμώρητα.Μιά μέρα γουρλομάτη
    θά κόψουν καί τό δικό σου τό κεφάλι.
    Γιάννης Λάκων

  32. Αυτή η ταναπού που κατείγγειλε την γιαγιούλα,κάνει το ίδιο με τους πακιστανούς λαθροτσιγαράδες και τους αφρικανούς πλανόδιους με τα nike και τα adidas απομιμήσεις που βρίσκονται κυριολεκτικά σε κάθε γωνία της πόλης?Ή μήπως προστατεύει τους επιβήτορές της,ώστε να μην τελειώσει ποτέ η διάτρηση του πρωκτού της?

  33. Της καριολας που εκανε την καταγεελια ,ευχομαι να της συμβουν τα ιδια

  34. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτή τη γυναίκα;;; κλαίει η ψυχή μου από τη στιγμή που διάβασα το άρθρο…. εσείς οι κάτοικοι στη Λαμία βοηθήστε την σας παρακαλώ… συντροφιά και ψυχολογική στήριξη χρειάζεται η γιαγιάκα…

  35. Η ρουφιανιά ζει και βασιλεύει. Μεγάλη κ@ριόλ@ η καταγγέλουσα.

    1. Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς.

  36. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ…ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ;; ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΧΡΥΣΟΧΟΥΝΤΙΔΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

Comments are closed.