Έκθεση-«βόμβα»: «Τα εμβόλια κατά της Covid-19 προκάλεσαν εκατομμύρια θανάτους και αναπηρίες και 147,8 δισ. δολάρια ζημιά»!

Κοινοποίηση:
COVID

Μια νέα έκθεση-«βόμβα» για τις ζημιές στην υγεία που έχουν προκαλέσει οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid-19 εκτιμά ότι 26,6 εκατομμύρια ανθρώπων έπαθαν βλάβη από παρενέργειες, 1,36 εκατομμύρια απέκτησαν μόνικη αναπηρία και 300.000 θάνατοι μπορούν να αποδοθούν στα εμβόλια μόνο για το 2022, ενώ κόστισαν στην παγκόσμια οικονομία σχεδόν 150 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ερευνητική εταιρεία  Phinance Technologies , που ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον πρώην διευθυντή χαρτοφυλακίου Blackrock, Ed Dowd, τον Yuri Nunes (PhD Physics, MSc Mathematics) και τον Carlos Alegria (PhD Physics, Finance), χώρισε τον αντίκτυπο των εμβολίων σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες για να εκτιμήσει το ανθρώπινο  κόστος  που σχετίζεται με το εμβόλιο Covid-19:

χωρίς αποτέλεσμα  ή ασυμπτωματικά άτομα,
όσοι υπέστησαν τραυματισμούς  (ήπια έως μέτρια έκβαση),
αυτοί που έμειναν ανάπηροι  (σοβαρή έκβαση)
θάνατος (ακραίο αποτέλεσμα).

Τα δεδομένα για τις αναπηρίες και τους τραυματισμούς (που τα σχετίζουν με τα εμβόλια) προέρχονται απευθείας από το Γραφείο Στατιστικών Εργασίας (BLS), ενώ οι υπερβολικοί αριθμοί θανάτων προέρχονται από επίσημα στοιχεία για τους θανάτους στις ΗΠΑ μέσω δύο διαφορετικών μεθόδων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα άτομα της μίας κατηγορίας (τραυματισμένοι, για παράδειγμα) μπορούν να μετακινηθούν σε τελευταίες κατηγορίες σοβαρότητας – κάτι που αυτή η ανάλυση  δεν  λαμβάνει υπόψη.

Αναφέρει η έκθεση: «Μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν είχαν ορατά αποτελέσματα μετά τον εμβολιασμό, αλλά παρόλα αυτά θα μπορούσαν να επηρεαστούν. Τα άτομα με ήπιους τραυματισμούς από τους εμβολιασμούς θα μπορούσαν, με την πάροδο του χρόνου, να αναπτύξουν σοβαρούς τραυματισμούς σε βαθμό αναπηρίας ή ένα ακραίο αποτέλεσμα, όπως ο θάνατος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τους εκβιασμούς που τους πάτε? Μέχρι και απειλές για να βρεις δουλειά αν δεν ήσουν εμβολιασμενοςδεν σε άφηναν ούτε καφέ να πιεις αν δεν είχες κάνει εμβόλιο αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν ήξερε φοβόταν καταντήσαμε να βλέπει ο ένας τον άλλο και να τον φοβατε και ξαφνικά όλα πέρασαν να πάμε να ξανά ψηφίσετε τους δολοφόνους τα αντρικελα γιατί ο κόσμος έχει κοντή μνημη

  2. Μακάρι αυτές οι ειδήσεις να έπαιζαν στα δελτία ειδήσεων, αλλά όταν τους έχεις προκαταβάλει το χρήμα δυο χρόνια να κοροϊδεύουν και να λιβανιζουν τότε ο κόσμος που δυστυχώς βλέπει τηλεόραση, 12 χρόνια την έχω κλείσει, πιστεύει τα ψέματα και την προπαγάνδα του συστήματος.

  3. Δε τρεχει τπτ τωρα να τους πεις για 4η δοση αμεσως θα ξανατρεξουν οποτε?

  4. Μα τι λετε τωρα? Δεν το πιστευω! Ο ….Δρ. Μπουρδα το λαμογιο της ΝΤΠ τα προκαλεσε ολα αυτα? Ο Φαουτσι που ειναι? Δοκιμαζει τις ζαρντιερες του Σβαμπ?

  5. Τα άτομα με ήπιους τραυματισμούς….τι αρθρο του κωλου ειναι αυτο ρε …χαχχα χαχα. Ντροπη και μονο…μετα πως να μην κανει 50 δόσεις κάποιες με τις γελοιοτητες που διαβάζει απο ψεκες

Comments are closed.