Έκανε και την τέταρτη δόση του εμβολίου ο Άδωνης. Οι υπόλοιποι πότε με το καλό;

Κοινοποίηση:
ΑΔΩΝΙΣ

Την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Κέντρο Υγείας Πατησίων.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέβασε, μάλιστα, στον λογαριασμό του στο Twitter την ακόλουθη ανάρτηση: «Στο Κέντρο Υγείας Πατησίων πριν λίγο μόλις έκανα και την 4η δόση του εμβολίου κατά της covid19. Ο εμβολιασμός σώζει ζωές. Ευχαριστώ το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό για την θερμή τους υποδοχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ας ελπίσουμε ότι είναι τόσο βλάκας και έκαμε το κανονικό και όχι νεράκι που ξέρεις μπορεί να σταθούμε τυχεροί και ψοφήσει από τίποτα παρενέργειες !

  2. Θα το πιστέψω όταν ένας πολιτικός ψοφήσει διασωληνωμένος λόγο κορονοϊού. Αυτά που μας λένε είναι όλα λόγια του κολου. Αυτοί είτε μιλάνε είτε κλανουν είναι ένα και ίδιο.

  3. Να μας ποσταρεις και τη λεκάνη της τουαλέτας με τα αποτελέσματα της μεσημεριανής μακαρονάδας , νούμερο……..” WC , 17:30 , ένα ζεστό Αθηναϊκό απόγευμα του Ιουλίου….. Η μακαρονάδα που απόλαυσα το μεσημέρι σε διαφορετική όμως μορφή……..Ευχαριστώ πολύ το εντερικό μου σύστημα για την άριστη συνεργασία του με το στομάχι…..” Συγγνώμη , αλλά και η γελοιοτητα έχει τα όρια της………

  4. Αν κρίνεις εκ του αποτελέσματος Δεν κάνει τα placebos

  5. ΕΙΔΕΣ ΒΕΛΟΝΑ; ΤΣΙΡΩΤΟ; ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΠΟΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ. ΘΑ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!

  6. Ειπαμε μην δουλευομαστε μεταξυ μας ….εκανε…τι εκανε….μην προσπαθειτε να μας πεισετε να μπομιαστουμε ..

  7. Ασε ρε Αδωνη θες να σε πιστεψω οτι δεν εβαλες νερακι? Η πλασεμπο ? Δεν μας πειθεις σαν τον μεγαλυτερο κολοτουμπα πολιτικο που εχω γνωρισει. Οοοουυυυσττττττ ΚΟΠΡΙΔΙ .

  8. Καλέ μου αρθρογράφε, εσύ την εργασία σου εκτελείς. Όμως, περί του “αξιαγάπητου” Άδωνί μας, θέλεις να σου απαντήσω εκ μέρους του ~ 95% των Ελλήνων;;

    ΣΤΑ @@ ΜΑΣ….

Comments are closed.