Έκαναν την ψαριά της ζωής τους στη Λίμνη Βόλβη! Ψάρι 85 κιλών στα δίχτυα τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
111

Στη λίμνη Βόλβη δύο αδέρφια, ο Αστέριος και ο Κωνσταντίνος Χρυσανίδης, βρέθηκαν μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη. Επιχειρώντας να σηκώσουν τα δίχτυα τους συνειδητοποίησαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά…


Οι ψαράδες στη λίμνη Βόλβη έβγαλαν ένα τεράστιο ψάρι, που ονομάζεται «Σίλβερ». Είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο είδος αφού στον ελλαδικό χώρο συναντάται μόνο στη λίμνη Βόλβη αλλά και στη λίμνη των Ιωαννίνων.

Τα αδέρφια Αστέριος και Κωνσταντίνος Χρυσανίδης έβαλαν το ψάρι – γίγας στη ζυγαριά, που έδειξε 85 κιλά!
«Ήταν απίστευτο. Είναι η δεύτερη φορά που πιάνουμε ένα τέτοιο ψάρι», λένε χαρακτηριστικά στο Thes.gr.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σπάνιο είδος και αυτοί το μοστράρουν ως τρόπαιο… ….! Στο λαιμό να σας κάτσει.

  2. Ρε άσχετη στα διχτια πιάστηκε το ψαρι έσκασε να το ξανά ρίξουν μέσα ψόφιο; αλλά αντε πατάτε το πληκτρολόγιο και ότι νανε,

  3. ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 5Ο ΚΙΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΙΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ 20 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΑΙ ????????

  4. Έχουν πιάσει 3 δηλ τα κατέστρεψαν έπρεπε να απαγορευτεί αυτό όχι να το φωτογραφίζουν τι κάνουν οι υπηρεσίες περιβάλλοντος;!!!!!

  5. Αχ πολύ λυπάμαι η τέλεια καταστροφή χλωρίδας και πανίδας για το στομάχι μας πιο μέλον για τα παιδιά μας!!!

  6. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ ????ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ ΨΑΡΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ?????ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ !!!!!!!!

  7. Η διπλανη λιμνη του Λαγκαδα εχει καραστραφει εντελως απο υπερβολικη αλιεια,ωρα να καραστρεψουμε και τη Βολβη τωρα

  8. Αφου ειναι σπανιο ειδος γιατι δεν το απελευθερωσαν;

Comments are closed.