Έδωσαν στη δημοσιότητα και τα σήματα! Έτσι θα σημαδεύουν για να ξεχωρίζουν εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Κοινοποίηση:
ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Με τρία διαφορετικά σήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα πρόκειται να «χαρτογραφηθούν» οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, έτσι ώστε να είναι… εύκολη η επιλογή τους από τους καταναλωτές.

Όμως ο κόσμος δεν μπορεί να μην μιλήσει για μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλα χρόνια όταν σημαδεύονταν στην Γερμανία τα καταστήματα των Εβραίων πολιτών ή όταν ο κόσμος φορούσε το γνωστό περιβραχιόνιο με εντολή και τότε της κυβέρνησης!

Ο διαχωρισμός των πολιτών προχωρά και μετά και τις σημερινές δηλώσεις για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κανείς δεν γνωρίζει που θα φτάσει.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 16 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, στα πλαίσια των νέων κυβερνητικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού, θα υπάρξουν τρεις διαφορετικές σημάνσεις οι οποίες είναι οι εξής: «Χώρος Covid Free», «Μεικτός Χώρος» και «Πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό»!

Χώρος covid free

Τα εν λόγω καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με το 85% της χωρητικότητάς τους. Οι πελάτες θα πρέπει να είναι μόνο καθήμενοι, θα τηρούνται οι κανόνες αποστάσεων ενώ θα υπάρχουν και αυστηρές κυρώσεις σε περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων.

Μεικτοί Χώροι

Στις επιχειρήσεις θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι πελάτες, ενώ στη διαμόρφωση του χώρου, η σήμανση θα προβλέπει ξεχωριστά τμήματα της επιχείρησης που θα μπορούν να κάθονται οι πελάτες, που θα έχουν εμβολιαστεί ή θα έχουν νοσήσει ή να έχουν κάνει τα προβλεπόμενα τεστ.

Πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό

Με αυτό το σήμα θα πιστοποιούνται οι επιχειρήσεις στις οποίες όλο το προσωπικό που εργάζεται έχει εμβολιαστεί.

Υπενθυμίζεται πως από τις 16 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου οι κλειστοί χώροι ψυχαγωγίας, τα εστιατόρια, οι κινηματογράφοι, τα θέατρα θα λειτουργούν ως χώροι αμιγώς για εμβολιασμένους και θα μπορούν να συμπληρώνουν το 85% της χωρητικότητάς τους. Όλα τα κέντρα διασκέδασης, υπαίθρια και κλειστά, λειτουργούν επιπλέον με τους κανόνες αποστάσεων που ισχύουν για την εστίαση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ειναι πολυ απλο και δεν καταλαβαινω γιατι στενοχωριόμαστε. ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ σε εστιατόρια που εφαρμόζουν το συστημα μαρκαρίσματος. Αστούς να πανε στον Μητσοτακη να διαμαρτυρηθούν οταν κλεισουν.

  2. Τι σχέση έχουν οι Οφιονείδες εβραίοι με τους Άριους Ολύμπιους Έλληνες ?

  3. Μονο τα βορεια προαστια θα δουλευουν και η μυκονος ολοι οι αλλοι ταφοπλακα. Ξανα ψηφιστε τους μ@λ@κες μαγαζατορες.

  4. να θυμαστε παιδια και ολος ο λαος να εμβολιαστει με το δηλητηριο τους τα μετρα θα ειναι τα ιδια οπως τα κανουν κατα καιρους δεν θα αλλαξει τιποτα και να μην μας αφηνουν να μπουμε σε ταβερνα χεστηκε η φοραδα στο αλωνι θα κανουμε ταβερνες τις ταρατσες και τους κηπους μας αυτοι να πανε στην μεγαλη επισημη αγαπημενη τους που ειναι δουλακια σαν τις παλακιδες στην Γερμανια αφου απο εκει παιρνουν εντολες κατα μανα κατα κηρη και ο υιος της μιζας

  5. Αυτό με το εμβολιασμένο προσωπικό με την σύριγγα είναι ανατριχιαστικό. Εμένα με αποτρέπει ένα τέτοιο σήμα. Σαν να μπαίνω σε νοσοκομείο. Όσο για τους ανεμβολίαστους ακόμα καλύτερα που δεν θα γίνονται δεκτοί και θα γλυτώσουν την κατάντια να δείχνουν το πιστοποιητικό στον ταβερνιάρη κι εκείνος να ελέγχει την γνησιότητα, ΔΕΝ πάνε πουθενά. Πάνε στα πάρκα, στα δάση, σε λίμνες και σε θάλασσες. Πίνουν καφέ στο σπίτι, ψήνουν μπριζολάκια στο σπίτι. Κι ας τα βγάλει πέρα ο Μητσοτάκης με τους επιχειρηματίες της εστίασης. Υπάρχουν και εκλογές.

  6. Τα αισχρά σήματα των σύγχρονων Ναζί βγαίνουν στην φόρα, καταλύεται κάθε ελεύθερη βούληση, χωρίζεται και στοχοποιείται ο κόσμος σε ”δικαίους” και ”αδίκους”, ο εκβιασμός σ όλο του το μεγαλείο, η αναγκαστική αφαίρεση εργασίας σε όσους αντιδρούν και η αντικατάστασή τους με άλλους…πειθήνιους με συνοπτικές διαδικασίες, αυτή είναι η επιχείρησή τους…ελευθερία!!!!!!!! Για μια…πανδημία(δική τους, με δήθεν εμβόλια δικά τους) η οποία φυσιολογικά τώρα θα έπρεπε να βαίνει σε εκτόνωση άν δεν είχε, και εξακολουθεί να έχει σκοτεινά σημεία, και να χρησιμοποιείται για υποδούλωση των λαών σε σύγχρονους…μεγάλους αδελφούς!!!!!!!!

  7. Από μόνο του το σήμα covid free αποτελεί fake news αφού μόνο covid free δε θα ναι εκεί μέσα..

  8. ● Για πολλοστη, φορα!

    ● Κατά τις πρώτες 10 τουλάχιστον ημέρες μετά τον εμβολιασμό, οι εμβολιασθέντες δεν θα έχουν συμπτώματα, λόγω προσωρινής καταστολής από το εμβόλιο του αμυντικού τους συστήματος, ενώ θα είναι επικίνδυνοι φορείς της νόσου για όσους ανύποπτους βρίσκονται γύρω τους, γι’ αυτό και πρέπει να τους αποφεύγουμε!

    ● Έτσι μπορεί με μικρό ποσοστό εμβολιασθέντων (θεωρούν οι σκοτεινές δυνάμεις ότι ως τέτοιο αρκεί και το 10%), θα μπορεί να επεκταθεί γρήγορα η πανδημία και στους μη εμβολιασθέντες.

    ● Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η πανδημία θα δημιουργηθεί ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
    * Αν δεν το κάνετε δεν θα υπάρχει μεγάλη επιδημία!

  9. Αντε να δούμε τα λουκέτα που θα ακολουθήσουν. Μετά τον προαιρετικό εθελοντικό και όχι υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αυτό ειναι η αρχή έχουμε και συνέχεια στο σήριαλ εμβόλιο με επιπλέον περιορισμούς που θα επιβληθούν και με εξαναγκαστικους εμβολιασμούς σε διαφορετικές ομάδες εργαζομένων κάθε φορά μέχρι να τρυπηθουν απαντες.

  10. Ξεφτίλα και υποκρισία. Covid free λένε τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και διασπείρουν τον ιο. Και αυτό το σήμα με το εμβολιασμένο προσωπικό είναι ύπουλο γιατί θα οδηγήσει σε εκβιασμούς στους εργαζόμενους για εμβολιασμό για να βάλει το αφεντικό το σήμα και να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Γενικώς είναι ένα βρώμικο σύστημα που θέλει να πουλήσει εμβόλια και εκβιάζει και λυσομανάει. Τους φτύνω στα μούτρα εμβόλιο δεν κάνω και δε θέλω να πατήσω σε κανένα μαγαζί ούτε τεστ ούτε τίποτα.

  11. Είναι γελοίοι, ουσιαστικά μεικτά δεν θα υπάρχουν στην πράξη γιατί πέρα απο τα λεφτά, που είναι πολλά, κανείς δεν προγραμματίζει 3 μέρες πρίν τον καφέ του, είναι συνήθως μια αυθόρμητη έξοδος. Θα πρέπει να δίνουμε αναφορά στον κάθε φίλο που θα μας λέει κάτσε να πιούμε ένα καφέ πως είμαστε λεπροί και δεν μπορούμε, επιπλέον καταπίεση στην καθημερινότητα ακόμα και αν δεν ανοίξεις το χαζοκούτι. Ανωμαλάρες μας κυβερνάνε, ανώμαλες κοινωνίες χτίζουνε.

  12. Δεν ασχολουνται με αλλα σοβαρα θεματα της κοινωνιας και ασχολουνται με ζωγραφιες της πο@τσ@ς! Κηφηνες δεν δουλεψατε ουτε ωρα στην αναξια ζωη σας….

  13. Ο Χίτλερ και οι ναζί ήταν παιδική χαρά μπροστά στα σημερινά
    φασιστοειδη.

  14. Επομένως στα φαγάδικα της … “Δημοκρατίας” δεν έχουν θέση οι ανεμβολίαστοι και οι μη τεσταρισμένοι ! Ίσως γι’ αυτό οι Αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν “Σαθρό πολίτευμα” την Δημοκρατία !

  15. Είναι τα σήματα που πρέπει να αποφεύγουμε. Βλέπεις αυτοκόλλητο “covid free” και αμέσως ξέρεις ότι πρόκειται για χώρο παραγωγής και υπερμετάδοσης μεταλλάξεων covid. ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΥΑ.

  16. Και το ψεύτικο σήμα COVID Free για τους εμβολιασμένους,ενώ παραμένουν μεταδοτικοί φορείς και εργοστάσια παραγωγής μεταλλάξεων.

Comments are closed.