Έδιωξε ΜΚΟ από τη Χίο ο Δήμαρχος του νησιού

Κοινοποίηση:
1

Ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς ανακοίνωσε στον επικεφαλής της βασκικής μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Salvamento Maritimo Humanitario (SMH) ότι πρέπει να αποχωρήσουν καθώς δεν ενημερώθηκε ο δήμος για το εγχείρημά τους.

Επιπλέον, μετά και από σχετική συζήτηση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο – και προκλήθηκε από περιοίκους της υπό δημιουργία δομής- δεν επιθυμούν να αναπτυχθεί η συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Τονίζεται δε ότι υπήρξε και σχετικό αρνητικό ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο Χίου. Η βασκική οργάνωση επρόκειτο να λειτουργήσει κέντρο παροχής υπηρεσιών υγείας σε πρώην ιδιωτική κλινική της Χίου για την εξυπηρέτηση αναγκών προσφύγων και μεταναστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΩΣ ΚΑΙ ΒΑΣΚΙΚΗ ΜΚΟ ΣΤΗ ΧΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ!!!!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΞΥΜΝΗΣΑΤΕ??? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΚΕΙ????ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΞΥΜΝΗΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ !!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΑΣ!!!!

  2. Καλα, μην παιρνετε αερα, τους εδιωξε γιατι ειναι Βασκοι. Ολοι οι υπολοιποι, μπατε σκυλοι αλεστε…

  3. Τωωωωρα ξυπνήσατε;; Και τι κάνατε;;; Στείλατε μια μονο ΜΚΟ στον διάολο;;; Οι υπόλοιπες τι κανουν εκει;;; Κανουν σήματα στις βαρκες και τους υποδέχονται με ανοιχτες αγκαλιές;;; Ακομα να ξυπνηςετε βούρλα;;;; Στείλτε ρε όλες τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους στον διάολο. Και πάρτε τα κινητά απο τους λαθρο. Μεςω κινητών θα ερθει ρο μήνυμα να σας σφαξουν ρεεεεε!!!

Comments are closed.