Έγκυος σε δίδυμα επισκέπτεται το γιατρό της – Μόλις είδε το υπερηχογράφημα της είπε να κάνει έκτρωση

Κοινοποίηση:
egkyos_didyma

Όταν η Σέλι Τάκερ ήταν 22 εβδομάδων έγκυος αντιμετώπισε μία έκπληξη. Εκείνη και ο άντρας της Γκρεγκ θα αποκτούσαν δίδυμα. Ωστόσο υπήρξε και ένα ακόμη σοκ που ανησύχησαν τους γιατρούς.

Τα δίδυμα ήταν ενωμένα στο στέρνο τους, στο διάφραγμα, στο συκώτι και στην μεμβράνη γύρω από την καρδιά. Ο φόβος ότι τα μικρά κορίτσια δεν θα επιβίωναν τον διαχωρισμό, οδήγησε τους γιατρούς να συμβουλέψουν την Σέλι να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με το CNN, “Το συνολικό ποσοστό των ενωμένων διδύμων κυμαίνεται ανάμεσα στο 5% και στο 15%. Στο 75% αυτών των περιπτώσεων επιβιώνει μόνο το ένα παιδί, μετά από εγχείρηση.

“Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι δεν ήταν δίκαιο να μην τους δώσουμε μία ευκαιρία,” είπε ο Greg Tucker.

Η Σέλι γέννησε με καισαρική την Αμέλια και την Άλισον. Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή στο ταξίδι τους ως αδερφούλες.

didyma

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. προς Α και ΕΘΑΡΟΣ
    το κακό είναι σε ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς -χειρότερα και από ζώα δηλαδή-, δόθηκαν περισσότερες ευκαιρίας απο αυτές που έιχαν πολλά παιδιά με ανάλογα προβλήματα όπως αυτά τα δίδυμα.
    Εάν τελικά τα καταφέρουν στη ζωή, να πάτε να τους ζητήσετε τον λόγο γιατί ….ταλαιπώρησαν κάτι μαϊμούδες σαν και εσάς!
    Εάν πάλι δεν τα καταφέρουν, να πάτε να ζητήσετε τον λόγο από τους γονείς και την κοινωνία που με τον πολιτισμό και τον σεβασμό τους στη ζωή, επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο, από το βόλεμα και τη δειλία σιχαμένων υποκείμενων αθρώπων όπως,…… εσείς!!!!!! Δεν είναι να απορεί κανείς για την κατάντια μας πλέον………

    1. καλα τραβα ψηφισε τωρα νδ πασοκ κκε συριζα κτλ να βολεψεις τα μπασταρδα σου και μην λες πολλα που θα με πεις και βολεμενο κουτορνηθι που τον εργατη τον θεωρεις ντροπη και ειδος προς εκμεταλευση

  2. Γονείς κτήνη. Αποφάσισαν λέει να τους δώσουν μια ευκαιρία. Δηλαδή να ρωτήσω κάτι; Ποιος από εσάς θα ήθελε να σας φέρουν στην ζωή σε αυτήν την κατάσταση; λες και ότι άμα τους έκαναν έκτρωση θα το έπαιρναν στραβά. Εν τω μεταξύ αυτές τις ανωμαλίες τις πληρώνουν εκτός από αυτούς τους ηλίθιους και ο υπόλοιπος κόσμος.

    1. ακρηβως τζαμπα θα ταλαιπωρουνται τα παιδακια εφορου ζωης

    2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΩ ΕΤΣΙ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ

Comments are closed.