Έγκλημα στο Βελβεντό: Αναβολή στην έφεση – «Τα ισόβια να είναι ισόβια», ξεσπά η μητέρα της Ανθής Λινάρδου

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

«Τα ισόβια να είναι ισόβια» δήλωσε η μητέρα της Ανθής Λινάρδου, της 37χρονης μητέρας η οποία δολοφονήθηκε, τον Ιανουάριο του 2016, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Εμφανώς καταβεβλημένη εμφανίστηκε η μητέρα της άτυχης Ανθής στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, σύμφωνα με το kozanilife, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε και η δεύτερη κόρη της καθώς και άλλοι συγγενείς, που δεν έφυγαν στιγμή από δίπλα της. Η ίδια- μιλώντας στο τοπικό μέσο για την ταλαιπωρία που έχει υποστεί όλα αυτά τα χρόνια με την απώλεια της κόρης της και για το τι περιμένει από το δικαστήριο, απάντησε: «Τα ισόβια να είναι ισόβια. Κάθε φορά που φεύγω για κάποιο δικαστήριο, τα παιδιά νιώθουν ανασφάλεια χωρις εμένα».

Οι συγγενείς της Ανθής σε όλη αυτή τη μακρόχρονη δικαστική διαδρομή από το 2016, έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς αναβολές. Μάλιστα, όπως έκρινε το δικαστήριο, αναβλήθηκε η δίκη για την εκδίκαση της έφεσης του δράστη της δολοφονίας στο Βελβεντό Κοζάνης σε αόριστο χρόνο. Τα τρία παιδιά της 37χρονης Ανθής σήμερα, είναι 14 ετών ο γιος της και 12 ετών τα δίδυμα κοριτσάκια της ενώ όπως αναφέρει το kozanilife, έχουν διαβάσει στο διαδίκτυο τα όσα συνέβησαν για τον άδικο χαμό της μητέρας τους και δεν επιθυμούν καμία επικοινωνία με την πλευρά του πατέρα τους.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ήταν Ιανουάριος του 2016, όταν η Ανθή Λινάρδου βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του συζύγου της. Ο 40χρονος τότε αγρότης έπνιξε την 37χρονη σύζυγό του, πάνω σε έναν ακόμη διαπληκτισμό, την ώρα που τα τρία παιδιά τους βρίσκονταν στα δωμάτιά τους.

«Μόλις σταμάτησε να αναπνέει, πήγα στο διπλανό δωμάτιο για να δω αν είχαν ξυπνήσει τα παιδιά. Κοιμόντουσαν, ενώ και οι γονείς μου που ήταν στο κάτω διαμέρισμα δεν είχαν ακούσει τις φωνές της. Έπειτα σκέφτηκα πως θα εξαφανίσω το πτώμα», είχε αναφέρει στην προανακριτική κατάθεσή του στους Αστυνομικούς ο σύζυγος και δράστης της δολοφονίας της 37χρονης.

Στην προσπάθειά του να καλύψει τα ίχνη του, φόρτωσε τη σορό της σε φορτηγάκι και την έθαψε στο χωράφι του, μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό όπου έμεναν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα ισόβια από ότι φάνηκε στον αναγνωστοπουλο σύζυγο Καρολαιν είναι 13 χρόνια αυτό γράφει η βικιπεδεια κλπ μηδαμινή ποινή εκτέλεση είναι η σωστή ποινή

Comments are closed.