Έγκλημα στην Κόρινθο – Η κηδεία του 52χρονου: “Θα γίνουμε φονιάδες αν δεν βρούμε δικαιοσύνη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kideia-1-768x512

Πλήθος Ρομά πήγε στην κηδεία του 52χρονου που έχασε την ζωή του το ξημέρωμα της 26ης Μαρτίου στον Σολομό Κορινθίας.

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητούν και δηλώνουν πως δεν θα πειράξουν κανένα κάτοικο του Σολομού ή σε οποιοδήποτε χωριό. Θυμίζουμε ότι ο 52χρονος έπεσε νεκρός στην προσπάθειά του να κλέψει κότες.

kideia2

Οδύνη, αλλά και θυμός υπήρχε στην οικογένεια του θύματος, οι οποίοι φώναζαν ότι θέλουν δικαιοσύνη. Μάλιστα ένας από αυτούς φώναξε: «Θα γίνω φονιάς αν δεν βρούμε δικαιοσύνη». Σε δηλώσεις που έκαναν στις κάμερες, τόνισαν ότι θέλουν δικαιοσύνη και ο δράστης να δικαστεί βάσει νόμου και αν γίνει αυτό δεν θα πειράξουν κανέναν.

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε και ο γιος του θύματος, ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του χτυπήθηκε στο κεφάλι και όχι στον τράχηλο όπως υποστηρίζει η υπεράσπιση του δράστη, ενώ και αυτός με την σειρά του τονίζει ότι αν η δικαιοσύνη λειτουργήσει σωστά, τότε δεν θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Το 1967 στην Αγ. Βαρβάρα Αιγαλεω έναν τσαντιρομαχαλα που είχαν δημιουργήσει σε ένα Ρέμα τους το γκρέμισε η τότε κυβέρνηση σε μηδέν χρόνο !!!!
    Κατέβασε στρατό από το Χαϊδάρι και τους έδωσε λίγες ώρες να τα μαζέψουν και να φύγουν από το Ρέμα.
    Τους έβλεπε όλος ο κόσμος το πως τρέχανε να εξαφανιστούν !!
    Αλλά αυτό απαιτεί παπαρια από την κυβερνηση !!!!
    Έξω οι ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ απο την Ελλάδα !!!!
    Αυτοί διακινούν τα χασισια κατά 80% σε όλη την Χώρα.
    Με τις απειλες που δηλωναν μπροστά στην κάμερα στο Σολομό Κορίνθου ΈΠΡΕΠΕ ήδη η αστυνομία να τους έχει ξεκολιασει στο ΞΎΛΟ !!! τους ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ.

  2. O μονος που φταιει ειναι ο 35χρονος που δεν ξαπλωσε και τον αλλον κατω με το δικανο….

  3. Συγνώμη που αμύνθηκα κύριε κακοποιέ.
    Έπρεπε πρώτα να σε ρωτήσω, μήπως ήρθες για να κλέψεις κότες και όχι για να με σκοτώσεις.
    Άλωστε ΠΟΙΟΣ στην Ελλάδα έχει να πει κακό λόγο για τους ρομά, οι οποίοι είναι υποδειγματικοί πολίτες.

  4. Μετα απο αυτο το πολιτισμικο σοκ ψηφιζω Χρυση Αυγη και γινομαι ρατσιστης…Εχει χαρη που σας προστατευουν οι Τσιριζα και τα ανθρωπινα δικαιωματα του ΟΗΕ και σας εχουν ένταξή στο ανθρωπινο ειδος…αλλιως χαχχααχχα

  5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ “ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ”.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!!!! ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

  6. Οι γύφτοι πρέπει να καταγραφούν με τσιπάκι κι εξέταση DNA και να στειρωθούν. Είναι μία ελεεινή φάρα, ανώμαλη τελείως από τις ενδογαμίες και τις αιμομιξίες. Παρασιτούν σε όποια χώρα κι αν βρεθούν.

  7. Τι ειναι ολοι αυτοι ρε παιδια?….οι 300 του Λεωνιδα αμα σας εβλεπαν θα σας κοιτουσαν σαν U.F.O.. ..

  8. Στην υψικἀμινο όλη η γυφτιά,η βρωμοφάρα των γύφτων να ξεβρωμίσει η Ελλάδα!!!

  9. Εδω ειναι το ωραιο, αυτοι που εχουν κατακλεψει ολο το χωριο, να ζητουν δικαιοσυνη!!!!!!! Αν τον ειχαν κλεψει τον ανθρωπο χωρις να τους ειχε αντιληφθει θα ηταν ολα μια χαρα, θα επιναν εις υγειαν του κοροιδου, τωρα που τους εκατσε η στραβη, θυμηθηκαν την δικαιοσυνη και ζητουν και τα ρεστα!!!!!! Αλλα εχουν αποθρασυνθει, διοτι οι αρχες τους χαιδευουν!!!!!! Ακομα να βρεθει αυτος που σκοτωσε τον μικρο μαθητη στην σχολικη γιορτη στο Μενιδι!!!!!!

  10. Έχει χάρη πού σας προστατεύουν αλλιώς θα φευγατε κολυμπώντας από την Ελλάδα… Οποιος κλέβει έτσι πρέπει να είναι το μέλλον του…

  11. Η δικαιοσύνη δόθηκε άθλιοι γύφτοι….. αλλά είστε εντελώς ΗΛΊΘΙΟΙ για να το καταλάβετε..

  12. Η δικαιοσύνη δυστυχώς θα ενοχοποιήσει τον Έλληνα,αλλά έχει το ελαφρυντικό της νόμιμης άμυνας. Υπερασπίστηκε την περιουσία του από τους κλέφτες. Οι ίδιοι ομολόγησαν σε βίντεο ότι και άλλη φορά πήραν κοτόπουλα.
    Επίσης υπάρχει και το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Άρα η δικαιοσύνη θα του ρίξει 3 χρόνια αλλά με αναστολή. Άρα δε θα πάει καθόλου φυλακή και έτσι πρέπει.
    Στις ΗΠΑ και στην Ιταλία εάν τολμήσεις να κλέψεις κότες και οτιδήποτε από την αυλή κάποιου,ο νοικοκύρης έχει το δικαίωμα να σε πυροβολήσει και να σε σκοτώσει.
    Οι Ρομά που απείλησαν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους μπορούν να βρεθούν από την αστυνομία και να μπουν φυλακή για κάμποσα χρονάκια. Η αστυνομία έχει τρόπους να βρει τα στοιχεία κάποιου από ένα βίντεο.
    Όπως βρήκαν αυτούς που χτύπησαν τον Μπουτάρη,έτσι θα βρουν και τους Ρομά που απείλησαν ζωές συνελλήνων. Οι Ρομά απειλούν να σκοτώσουν ποιον;;;Τη γυναίκα του σπιτονοικοκύρη;;Ή μήπως τα παιδιά του τα οποία είναι βρεφικής και νηπιακής ηλικίας;; Μιλούν σοβαρά;; Οι συγκεκριμένοι Ρομά που απείλησαν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους πρέπει να φυλακιστούν και το ποινικό τους μητρώο πρέπει να παραμείνει για πάντα λερωμένο.
    Η άλλη λύση είναι να επέμβει η αστυνομία και να απελαθούν όλοι οι Ρομά από το νομό Κορινθίας. Μπορούν να μεταφερθούν σε ένα ακατοίκητο νησί και να ζουν από την αλιεία. Η Ελλάδα έχει πολλά ακατοίκητα νησιά.

  13. Οτι και να λεμε τωρα εμεις …. σημασια εχει πως κατεστρεψαν μια οικογενεια , εκλεισαν το σπιτι ενος νεαρου τιμιου και εργατικου πατερα δυο μικρων παιδιων ,
    Του εκλεισαν το σπιτι ….Τελος.

  14. κράτος εν κράτει οι βρομά στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα….Αλήθεια τα ΜΑΤ τα έχουν μόνο για τους συνταξιούχους;

  15. Αν ειναι δυνατόν…εχουν και μούτρα να βγαινουν και να λενε για δικαιοσύνη.. εχουν κατακλεψει τους πάντες..και θελει και δικαιοσύνη…αν δεν σας αρέσει η δικαιοσύνη εδω να φύγετε να πατε αλλού…

  16. Κάτοικος Κορίνθου είμαι. Γνώριζα τον πατέρα του δράστη και μπορώ να μιλήσω για μια καταπληκτική οικογένεια. Δέκα λεπτά απέχει από την Κόρινθο ο καταυλισμός των Ρομά και κάθε πρωί ερχονται μπουλούκια ρομά για επαιτία κλεψιές και κάθε λογής παραβατικότητα. Ημαρτον πια υπάρχει αλήθεια Κράτος;

  17. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 5-6 ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΟΨΗΦΟΦΟΡΟΙ Η ΣΤΟ ΧΩΜΑ Η ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!ΚΑΙ ΑΝ ΔΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ…ΤΟ ΣΚΑΤΙ ΧΡΩΜΑ+ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΟΠΡΙΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ!

    1. ΘΕΟΣ , ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΕΛΗ 80’s ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 6

  18. Ρε σκατογυφτοι του κερατά που ο καθένας σας κουβαλάει το μισό ποινικό κώδικα , για πια δικαιοσύνη μιλάτε? σιχαμενα παράσιτα που έχετε ρημάξει τα πάντα βάλτε μυαλό γιατί αν αποφασίσουμε ΕΜΕΙΣ να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας δε θα μείνει ούτε χρυσό δοντάκι από τη κολοφαρα σας.

  19. Έλεος, οι φονιάδες λένε θα γίνουνε φονιάδες. Εκτός απο κλέφτες είναι τραμπούκοι και δολοφόνοι, χειρότεροι απο κάποιους μετανάστες, νούμερο ένα φυλή στην εγκληματικότητα κάθε είδους. Οι Ρομά ανήκουν στα ρυπαρά έθνη που έλεγε ο Παϊσιος, κατάλοιπα του οθωμανικού ζυγού που έπρεπε να πετάξουμε κλωτσηδόν απο την Ελλάδα αιώνες πριν. Τώρα πολλαπλασιάστηκαν σαν τις κατσαρίδες και κάνουν ό,τι γουστάρουν, επίσης ενώνονται όταν ψοφάει κάποιος δικός τους, που πριν τον είχανε γραμμένο όπως έχουν και τα παιδιά τους, τα οποία σαπίζουν στο ξύλο. Ας τους πεί κάποιος πως τα σπίτια του κόσμου δεν είναι κοινωνικά παντοπωλεία που “παίρνεις” πράγματα και φεύγεις, τουλάχιστον να κόψουν αυτή την παπαριά ως δικαιολογία, μόνο δυο κότες για να ταϊσει τα παιδιά του, ο πρεζάκιας!

  20. Ε αϊ στα τσακίδια τουρκόγυφτοι που ζητάτε και δικαιοσύνη, αν υπήρχε δικαιοσύνη καθάρματα θα είσασταν όλοι , μα όλοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Έχουν ρημάξει όλη την ύπαιθρο, έχουν καταστραφεί ολόκληρα χωρια από δαύτους. Να σας πω και κάτι που σκεφτόμουν στην αποκάλυψη μιλάει για τα έσχατα χρόνια ,που θα πέσουν ακρίδες και θα μας τρώνε το βιός μας, μήπως είναι αλληγορικό και είναι αυτοί οι ακρίδες;

  21. χαχαχαχαχα ρε κίμ πάτα το ΚΟΥΜΠΙ να γίνει παγκόσμιο μπάμ σε ολον τόν πλανήτη ….
    ΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ?? ΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ….
    ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ – ΚΙΜ ΠΑΤΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ

  22. Οί τουρκόγυφτοι θά βρώμίσουν τήν ελληνική εκλησία.Ούξω.
    Γύφτικη γλώσσα:Οί γύφτοι δέν κλέβουν κόττες,παίρνουν κόττες.
    Στό διάβολο σαρίδια
    Γιάννης

  23. Φωνάζουν και απειλούν οι ζωοκλέφτες.. στο Texas θα σας είχαν κρεμάσει σκατόφαρα

    είμαι ρατσιστής ε;.. παραδέχομαι οτι δέν τους γουστάρω τους κλέφτες.

Comments are closed.