Έγκλημα Αιτωλοακαρνανία: Τη βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα δίπλα στον νεκρό σύζυγό της

Κοινοποίηση:
peripoliko-elas-eurokinissi-1090

Γράψαμε νωρίτερα για την επίθεση σε ηλικιωμένο ζευγάρι. Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η γυναίκα βρέθηκε δεμένη, χτυπημένη και αφυδατωμένη δίπλα στον νεκρό σύζυγό της.

Συγγενείς και γείτονες του ζευγαριού είχαν ανησυχήσει επειδή δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες και ειδοποίησαν αστυνομικούς του Τμήματος Εμπεσού, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο ανατριχιαστικό θέαμα. Ο 91χρονος ήταν νεκρός, ενώ η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβη, γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο σπίτι, που ήταν αναστατωμένο με εμφανή ίχνη έρευνας, κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου οι οποίοι εκτιμούν ότι το ζευγάρι έγινε στόχος αδίστακτων κακοποιών που είχαν εισβάλει στο σπίτι τους για να τους ληστέψουν. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και γενετικό υλικό απ’ όλους τους χώρους σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

Οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της νεκροτομής που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής στην σορό του άτυχου ηλικιωμένου για να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του, αλλά και την κατάθεση της συζύγου, η οποία βρέθηκε αφυδατωμένη και παγωμένη λόγω του κρύου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δυστυχώς ο Ελληνικός λαος δεν ξερει να ψηφιζει έστειλε τους προδοτες στην εξουσια και άφησε τους πατριώτες να τους κλείσουν στην φυλακή.

  2. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Μια φορά τέτοια καθάρματα τα επικήρυσσαν. Και ζωντανούς ή νεκρούς θα προσέθετα εγώ.
    Μόνο πεθαμένοι έχουν να προσφέρουν κάτι σ’ αυτόν τον κόσμο.

  3. ΤΟ ΛΟΚΤΑΟΥΝ ΔΕ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΠΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΙΤΟΙ

  4. ΤΣΙΠΡΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΗΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΥΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

  5. ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΠΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΟΧΛΟΣ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄…..

Comments are closed.