Έγινε το βράδυ! ΣΟΚ! Τα παρατάει και φεύγει ο Χρυσοχοΐδης μετά και από αυτό το ρεζιλίκι. (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
xrisoxoidis

Ο «Ρουβίκωνας» έχει πλέον τη δική του νέα ιστοσελίδα, όπου εκεί τα μέλη της αναρχική συλλογικότητας δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από τις διάφορες παρεμβάσεις του.

rouvikona-1

«Ένας σχηματισμός μάχης στον κοινωνικό/ταξικό πόλεμο που διεξάγεται κάθε μέρα σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα είτε αυτός ο πόλεμος έχει συνείδηση του εαυτού του είτε όχι», αναφέρεται στο site το οποίο περιέχει και όλο το ιστορικό της συλλογικότητας.

Μάλιστα το κεντρικό σύνθημα που φαίνεται στην ιστοσελίδα είναι: «Ρουβίκωνας Ούτε Βήμα Πίσω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Στο διάολο κι ακόμη παρά πέρα πουλημένα τομάρια.

  2. ΕΝΑΣ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΣ ΠΑΛΙΟΠ@ΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΠΟ@ΥΣΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΕΨΕΤΕ Π Ι Σ Ω ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

  3. Ti Ρουβικωνες τι ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΙ μια ζωη ΑΤΟΦΙΟΙ ΑΣΙΑΤΕ΅Σ που καταστρεφουν οτι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι σχεδον οι εννια στους δεκα πολιτικους ΑΤΟΦΙΟΙ ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΙ [μετα αυτοι οι ασιατες στην εποχη της κυριαρχιας της Ρωμης εγινανΡουβικωνες και σημερα οι αντιφες θελουν να βγουν μπροστα να γραφουν στα χαρτια και αυτοι οι γυφτοασιατες..]

  4. Γράψανε οι του Ρουβίκωνα : ‘είτε αυτός ο πόλεμος έχει συνείδηση του εαυτού του είτε όχι’
    Δηλαδή οι αγράμματοι και αστοιχείωτοι παπάρες του Ρουβίκωνα προσωποποίησαν τον πόλεμο και του αναγνωρίζουν συνείδηση εαυτού, άρα υπόσταση !!!
    Μαλάκες Ρουβικωνέζοι άντε και σε ανώτερα. Για να καταλάβετε τι μαλακία αναρτήσατε, είναι σαν να είναι ο Πόλεμος οντότητα. Δηλαδή με την λογική σας, θα μπορούσε κάποιος να σας πεί το εξής : Καλή κουβέντα με τον κυρ Πόλεμο και τα χαιρετίσματά μου στην γυναίκα του την κυρία Μάχη.
    Άχρηστοι, ούτε Ελληνικά δεν ξέρουν. Αλλά βέβαια, αντί να διαβάζουν σχολικά βιβλία όταν έπρεπε, διάβαζαν μάρξ, μπακούνιν και άλλους μουρλούς σκοταδιστές και καταστροφείς κοινωνιών.
    .
    Νόμιζα ότι ο Ρουβίκωνας ήταν για τον Σύριζα, ότι η 17Ν για το Πασόκ. Βλέπω όμως δυστυχώς ότι η ΝΔ τους ανέχεται.
    Χρυσοχοίδη να λές δόξα τω Θεώ που δεν είσαι Ιάπωνας. Θα έπρεπε να είχες κάνει ήδη χαρακίρι.
    Κούλη, εσύ τουλάχιστον θα έπρεπε να έχεις καλύτερα αντανακλαστικά επ αυτού. Πρέπει να πάρουν 45αρι στα χέρια τους οι Ρουβίκωνες για να ξυπνήσεις ?
    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.

  5. στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ …ο πασόκος , ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ με τον γουρλομάτη τον κούλη μας ….

  6. Και τι περιμένατε η κυβέρνηση που ψηφίσατε να κάνει κάτι διαφορετικό;;; όλοι οι πολιτικοί που ψηφίζετε έπραξαν τίποτα από όσα σας έχουνε τάξει;;; όλοι στο θαθαθα είναι δεν το έχετε καταλάβει τόσα χρόνια ;;;; αποχή ρεεεεε κατεβάστε τους όλους από τις χρυσές καρέκλες…που είσαι παπαδοπουλε;;;;

  7. Κολληταρια ειναι , ποιος να τα παρατησει.Ο Κυριος 10000 το μηνα,δεν πατε καλα μας δουλευουν ψιλο γζι.

Comments are closed.