Έγινε της κακομοίρας στον “αέρα” – Τηλεθεατής αποκάλεσε τον Γιώργο Παπαδάκη «σκουλήκι περιπτερά»!

Κοινοποίηση:
kalimera-ellada-papadakis-960x480

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης με ένα μήνυμα που έλαβε από τηλεθεατή της εκπομπής του, ο οποίος τον αποκάλεσε “σκουλήκι περιπτερά”.

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Από πότε είναι ντροπή το επάγγελμα του περιπτερά ;

  2. Ξέρετε ποσοι μαλακες αργοσχολοι χαπατα και τεμπεληδες καθε πρωι κάθονται και βλέπουν όλους αυτούς τους παραμυθατζηδες??? Χιλιάδες.Γι αυτό και η Ελλάδα πήγε κατά διαόλου.

  3. Μην πιστεύετε τα λαμόγια ρε παιδιά. Κλείστε τις τηλεοράσεις
    Στημένες και σικέ ερωτήσεις στημένες απαντήσεις.

  4. Η ντροπή δεν είναι δουλειά. Αυτος είναι αριστερός; Και που να κάνετε και την δεύτερη δόση …

  5. Σκουλήκι περιπτερά……….
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ??????????????
    ———————————————————————————————
    Παγκόσμιο ρεζιλίκι: Βίαιη σύλληψη γυναίκας επειδή τραγουδούσε σε πλατεία της Ρόδου! (βίντεο) (upd)
    .
    https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2021/06/upd.html
    .
    Στην «Κολομβία των Βαλκανίων» απαγορεύεται να τραγουδάς.
    Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν τουρίστες και ντόπιοι Έλληνες στην πλατεία της
    παλιάς πόλης της Ρόδου, όταν μία γυναίκα θέλησε να κάνει το πιο απλό και φυσικό
    πράγμα του κόσμου, το οποίο όμως είναι πλέον παράνομο
    στην Ελλάδα του 2021: Να τραγουδήσει!
    Να τραγουδήσει, έτσι απλά, όπως φαίνεται στο βίντεο, χωρίς μουσική,
    χωρίς μπάντες, χωρίς καν ηχητική υπόκρουση.
    Να τραγουδήσει απλά, ανθρώπινα!
    .
    ΣΩΣΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
    ΕΥΓΕ…………

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ……. ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

  6. Αυτος ο παπαρακης απο εργατης κομουνιστης(λεμε τωρα!!) εγινε μεγαλο καπιταλας του κερατα,κλασικη καταληξη ενος κωλολαμογιου

  7. Ρε παιδιά αυτός είναι στην τηλεόραση ακόμη; Είδα στο μακελειό την φάτσα του και θυμήθηκα τα νειάτα μου που τον έβλεπα. χαχαχα μαυσωλείο.

  8. Άντε βρε σκατογερε.. άφησε κανένα νέο να δουλέψει και να μιλήσει!..παλιοκαραβανα! Ανήκεις στο παρελθόν..ώρα σου να αδειάζεις σιγά σιγά την γωνιά…

  9. Για λύπηση είναι καταντια καθεσε στην κολωκαρεκλα τόσα χρόνια γλυφης ολα τα κόμματα τραβα στο περίπτερο σε σιχάθηκε ο κόσμος ουστ

  10. Η αληθεια ποναει και ειναι πικρη. ξεπουλημενοι προδοτες δημοσιογραφοι

  11. Μακάρι να παρέμενες περιπτεράς…θα είχες και μια πιο ευτυχισμένη ζωή… Δύσκολη αλλά τίμια… . Αλλα σαν γνήσιος αριστερός για το χρήμα έγινες δουλικο του συστήματος…. Γιουσουφάκι…. Δεν βαριέσαι….. Άσε να λέει ο λαουτζικος… Οι τραπεζικές καταθέσεις να ανεβαίνουν….

  12. Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς είναι ότι τα παιδιά του πάνελ δυσκολεύονται να μιλήσουν.
    Ο γέρος επιλέγει “συνεργάτες” με κριτήρια γλάστρας -υποταγής και ίσως και χαμηλών προσόντων. Ως γνωστόν δύσκολα βγήκαν αλώβητοι παλαιότεροι “συνεργάτες” γλάστρες του.

  13. Ένα ερπετό του κυριακού είσαι τίποτα άλλο

  14. Κοιτα μονο τα προσωπα των δυο δημοσιογραφων διπλα του τα πρωινα. Φοβησμενα, με καταθλιψη. Υπομενουν αυτόν τον καραγκιοζη κάθε πρωι. Τους λυπάμαι κάθε πρωι που τους βλεπω.

    Σκουληκι το λιγοτερο είναι ο κολογερος.

  15. ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ 5 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ,Κ ΠΑΠΑΔΑΚΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ”’ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ Κ ΚΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ””ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ Κ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΒΙΛΕΣ ,ΕΣΥ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Κ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

  16. κανονικά θα έπρεπε να τον πει “σκουλήκι λαδέμπορα” ! LOL

  17. από τα 11 σου χαφιές και ρουφιάνος ήσουνα και μου αρέσει που λες ότι επιτρέπεις να σε βρίζουνε τι να επιτρέπεις όλοι το ξέρουνε ότι είσαι ρουφιάνος του συστήματος αναγκαστικά το δέχεσαι

  18. Σε βλέπω είσαι “κομμένος” από την πολύ δουλειά ρε Παπαδάκη.

  19. Γεια σου ρε Γιώργη μεροκαματιάρη με τη βίλα.Μας συγκίνησες ρε μπαγάσα.

  20. τα πάντα είναι στημένα σε όλες αυτές τις εκπομπές!! καμία λύπηση στους δημοσιοκάφρους!!!

  21. Ουστ ρε Παπαδάκη κοπανε. Τσεπωνεις τα εκατομμύρια που σου δίνει η Κούλα από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και έχεις το θράσος και μιλάς.

Comments are closed.