Έγινε και αυτό! 38χρονη κατήγγειλε 44χρονο για παρά φύσιν βιασμό, τον κάλεσαν να πάει στο τμήμα και τον… συνέλαβαν!

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ

Την απόλυτη φρίκη έζησε μια 38χρονη γυναίκα στα χέρια ενός 44χρονου άνδρα, τον οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου, έκλεισαν ραντεβού στο Παγκράτι, την οδήγησε στο σπίτι του στον Κολωνό και μετέπειτα προχώρησαν σε σεξουαλική επαφή.

Όμως ο 44χρονος, αντί να σεβαστεί την άρνηση της 38χρονης να μην προχωρήσει σε παρά φύσιν πράξη, όπως της ζήτησε, την καθήλωσε με τα χέρια του και ολοκλήρωσε το ανατριχιαστικό του έργο.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ μετέβη την επόμενη μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα που κατήγγειλε το περιστατικό.

Το απίστευτο είναι ότι οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του ανθρώπου που τον κατήγγειλε ως βιαστή της η 38χρονη, δεν τον βρήκαν και όταν τον κάλεσαν στο τηλέφωνο να πάει στο τμήμα και πέρασε το κατώφλι του Τ.Α Κολωνού, του πέρασαν χειροπέδες.

Τα πέντε λεπτά της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου. Η 38χρονη συναντήθηκε με τον 44χρονο στην περιοχή του Παγκρατίου και στη συνέχεια με το μηχανάκι του μετέβησαν στην οικία του στον Κολωνό.

Εκεί, όπως η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, όπως χαρακτηριστικά είπε, για 8 λεπτά και στη συνέχεια ο δράστης της ζήτησε να προχωρήσουν σε μία πράξη την οποία όμως η ίδια αρνήθηκε.

Προσπάθησε να την μεταπείσει όμως εκείνη ήταν ανένδοτη και του ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να προχωρήσει.

Τότε εκείνος αντί να σεβαστεί την άρνηση της, προχώρησε σε παρά φύσιν σεξουαλική επαφή και για πέντε ολόκληρα λεπτά σύμφωνα με την κατάθεση της η γυναίκα ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη.

Μετά από όλα όσα είχε υποστεί, μάζεψε τα κομμάτια της πήγε στο σπίτι της και στις 17 του μηνός στις 21:20 το το βράδυ μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας του Κολωνού και κατήγγειλε το συμβάν.

Αστυνομικοί πήγαν στην οικία που τους υπέδειξε η γυναίκα, δεν κατάφεραν, όμως, να τον βρουν.

Στη συνέχεια τον κάλεσαν στο κινητό του τηλέφωνο και όταν ο ίδιος απάντησε, του ζήτησαν να μεταβεί στο τμήμα για μια προσωπική του υπόθεση.

Ανυποψίαστος για την καταγγελία πήγε και εκεί οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Με καθε κουτακι προφυλακτικα μην ξεχνατε να παιρνετε και μια υπευθυνη δηλωση. Σωζει….. πορτοφολια.

  2. Ευχαριστούμε το Μακελειό για το γέλιο που προκάλεσε

  3. Αφού τον γνώρισε ”μέσω διαδικτύου” τα ήθελε ο κώλος της…Στην κυριολεξία όμως…Καλά να πάθει, ας πρόσεχε…

  4. Εν συγκρίση με άλλες που από πίσω μπαίνουν τρένα η συγκεκριμένη περίπτωση.προφανέστατα ήτο παρθένα από πίσω.Εξού και η καταγγελία….Όσο διά εσάς άθλιοι αμαρτωλοί έχετε κατά νου ότι η εκκλησία μας δεν εγκρίνει την πράξη ταύτη και οι βλάσφημοι που κάνουν τέτοιες ενέργειες θα καίγονται εις το πυρ το άσβαιστο εις την κόλαση…..

  5. αυτή στις επίμαχες πράξεις κρατούσε …. χρονόμετρο ; Έκανε λέει 8 λεπτά κανονικό και 5 παρά φύση ; Μήπως η μαντάμ είναι επαγγελματίας metooδα και ψάχνεται να κονομήσει ; Για να το ψάξει λίγο ο δικαστής (λέω «ο», γιατί άμα δικάσει την υπόθεση δικαστίνα και με δεδομένη την έχθρα κατά των ανδρών που έχουν οι έχουσες εξουσία, ο εν λόγω … την πάτησε).

  6. πολλή σκατίλα…

  7. Καλα να παθει! Ολα τα κτηνη να τα στελνουν εκει που τους αρμοζει

  8. Εσεις εδω μεσα που κατηγορειτε και χλευαζετε τη γυναικα ειστε ολοι πορνικοι και αθεοι.γυναικες πορνες εχετε και εισαστε βοθροι κι εσεις κι αυτες.1ον οταν μια γυναικα δεν θελει παρα φυσιν την σεβεσαι.2ον η εκκλησια μας,Ο Χριστος δηλαδη δεν δεχεται την παρα φυσιν-πρωκτικα,στοματικα- συνευρεση.ΤΕΛΟΣ.

    1. Προβλεπω να σου απαγορεψουν οι μητροπολιταδες να ξαναπατησεις σε εκκλησια.

  9. Λοιπόν μάγκες από δω και στο εξής σπρώχνουμε ΜΟΝΟ με υπογεγραμμένη δήλωση του νόμου 105…από την παρτενέρ μας αλλιώς μπορεί να μας τρέχουν σε αστυνομικά τμήματα….

  10. Μολις γνωριστηκανε απο το διαδικτυο και ολοταχως στο σπιτι του.Ποιος ξερει ποσο καιρο ειχε να δη χαρα στα σκελια της.Θαταν φαινεται γυναικα απο…..σπιτι και τον κατηγγειλε την επομενη, οχι την ιδια ημερα

  11. Και μονο οτι ειναι ανυπαντρη ετων 38, μου προκαλει διαφορες σκεψεις.

  12. Τις εκαμε τον κολο να μη στεκει ξερα κουκια

  13. Δηλαδή από το απόγευμα της 16ης που έγινε “Η διάρρηξη της πίσω πόρτας “,η παθουσα έκανε την καταγγελία την 17η στης 21.20!!Καταλάβαμε….!!

    1. Ρε φιλαράκι, αφού δεν μπορούσε να περπατήσει.

  14. και που ξέρουμε οτι απλά ξενέρωσε που τη γαργάλησε και την έγραψε μετά και αυτή θέλησε να τον εκδικηθεί για την αδιαφορία ??

  15. Και πώς είπαμε ότι αποδεικνύεται, ότι αυτή δεν ήθελε να νιώσει την ηδονή στον πρωκτό της. Καλα αν είναι να συλλαμβάνουν και να καταδικάζουν άντρες, για πισωκολλητα και πίπες, τότε να πάμε να γ@μ@θ@@με όλοι μαζί. Φεμινισμός, #metoo# και believe all women, έχουν σκουπιδοποιησει την κοινωνία μας.

    1. Ακριβώς όπως τα λες, πως αποδεικνύεται ότι την βίασε χωρίς την συναίνεσή της, μόνο επειδή το υποστήριξε η “φερόμενη” ως θύμα και πως η αστυνομία προχωρά σε σύλληψη χωρίς να έχει ατράνταχτα στοιχεία. Εγώ γνωρίζω πως πρέπει να γίνει καταγραφή του περιστατικού και η υπόθεση να πάει δικαστικά. Τελικά γίναμε κοινωνία “ότι να ‘ναι”, woman life matters και στον π@@ τζον μας όλα τα άλλα!

  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΑΟΧΑΟΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑ

  17. ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΑ. ΑΡΧΙΣΑΜΕ. ΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕΞΟΥΑΙΛΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΓΕΜΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ. ΩΧΟΥ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ.

Comments are closed.