Έβγαλε είδηση ο Ερντογάν όταν είπε στον Μητσοτάκη: «Τι κάνει ο ανιψιός σου Κώστας Μπακογιάννης; Ήταν συμφοιτητής με…»

Κοινοποίηση:
bakoyiannis-bilal

Μπορεί η διάρκειας μιάμισης ώρας συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο Λονδίνο να ήταν δύσκολη, ωστόσο υπήρχαν και πιο χαλαρές στιγμές.

Σε κάποια στιγμή, προφανώς στην αρχή της συζήτησης, ο Τούρκος πρόεδρος είπε απευθυνόμενος στον Ελληνα πρωθυπουργό. «Τι κάνει ο ανιψιός σου ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης; Ηταν συμφοιτητής με τον γιο μου» κάνοντας τον κ. Μητσοτάκη να χαμογελάσει. «Το ξέρω» φέρεται να απάντησε.

bilal-erdogan-4-12-2019

Πράγματι, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο 38χρονος σήμερα γιος του Τούρκου προέδρου Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν σπούδασαν μαζί πολιτικές επιστήμες στο JFK School of Government στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2004. Ηταν συμφοιτητές και διατηρούσαν και καλές φιλικές σχέσεις, ενώ διατήρησαν επικοινωνία και μετά την αποφοίτησή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Η φωτογραφία αυτουνού αριστερά, είναι όλα τα λεφτά!! Να τον χαίρεστε το δήμαρχό σας!!

  2. Κολλητάρια τα μασωνάκια. Τους ενώνει η Στοά που είναι παραπάνω σε αξία για αυτούς, από την οποιαδήποτε χώρα

  3. O μικρος αδελφος του κουλη σπιτωνει τα Λαθροορκ στην αθαηναμαμπαντ τωρα και αργοτερα αν προλαβει σως τους χτισει και αλλο τζαμι,μην ενοχλειτε τον Κων/νου και την Δημητρουλα μπρεε.

  4. Μήπως ήταν και κάτι άλλο εκτός από συμφοιτητές;
    Το γυαλίζουν το πόμολο;
    Την κουνάνε την αχλαδιά;
    Τον κανελώνουν το ρυζόγαλο;

  5. ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΔΙΑΟΛΑΚΙΑ ΕΜΜ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΙΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ…………….ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ…………..

  6. “Καλως ηλθες ηγετη του μελλοντος” γραφει στη κυρια εισοδο του πανεπιστημιου Χαρβαρντ.
    Τωρα,το πως γνωριζουν οι του Χαρβαρντ οτι ο εισερχομενος ηλιθιος ειναι ηγετης του μελλοντος αυτο στη Αμερικη με τον….. κ στη Ελλαδα με τον….. εχει ηδη περιτρανα αποδειχθει.
    Ιχαααααααα οπως λεμε αερααααα.

  7. E ρε τι μας περιμενει ..δεν θα ξεκολησουμε ποτε…Μητσοτακηδες Καραμανληδες,,εγγονια του Παπαντρεου και παει λεγοντας με πτυχια οπως τα γραφει ο φιλος στο προηγουμενο μηνυμα του…
    Το εχουνε στο DNA οι Ελληνες..μολις δουνε τετοιο ονομα στην καλπη ορμανε και το ψηφιζουν…

  8. JFK School of Government. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ (ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ), ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Ή ΔΙΑΝΟΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΤΕΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ Ή ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙ??? Ν Α Κ Υ Β Ε Ρ Ν Α Ν Ε , ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ “ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ” ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΕΣ ΗΔΗ, ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, ΟΙ ΘΕΙΟΙ Κ.Λ.Π. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ “ΜΑΘΗΤΕΣ” ΠΑΙΡΝΟΥΝ “ΠΤΥΧΙΟ” ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ!!! ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ “ΗΓΕΤΕΣ”-ΟΡΓΑΝΑ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ!!! ΔΗΛ.ΣΕ ΟΛΕΣ!!! ΑΜΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ “ΣΧΟΛΗΣ”!!!

Comments are closed.