Έβγαλαν μπουκάλι 19 εκατοστών από τον πισινό άνδρα! Μήπως αφορά και κάποιους από αυτους που έχει σήμερα πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ;

Κοινοποίηση:
200701173928_hospitalrantza-1024x559-1

Ένας Ιρανός χρειάστηκε να βγάλει από τον πισινό του ένα μπουκάλι νερού 19 εκατοστών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail».

Ο δυσκοίλιος 50χρονος, που δεν κατονομάστηκε, φοβήθηκε τόσο πολύ την αντίδραση της συζύγου του που καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια για τρεις ημέρες. Τον είχε μεταφέρει σε νοσοκομείο του Ιράν, επειδή ανησυχούσε γιατί δεν έτρωγε, αλλά και για την αδυναμία του να πάει στην τουαλέτα.

Ο άνδρας δεν είπε στους γιατρούς ότι αυτό συνέβαινε επειδή είχε μέσα του ένα μπουκάλι των 250ml. Το εντόπισαν μόνο όταν τον έστειλαν για αξονική τομογραφία. Γράφοντας στο περιοδικό «Clinical Case Reports», οι γιατροί είπαν ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι είχε βάλει το αντικείμενο μέσα του λόγω «αμηχανίας και φόβου για τη γυναίκα του».

Ο 50χρονος είχε σπρώξει πρώτα το κάτω μέρος του μπουκαλιού μέσα, ώστε να μπορεί να το βγάλει πιάνοντας το πάνω μέρος. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βγάλει το αντικείμενο, αφήνοντας το πλαστικό μπουκάλι σφηνωμένο βαθιά μέσα στο παχύ έντερό του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Ιμάμ Χομεϊνί δεν είπαν αν ο άνδρας εξήγησε γιατί έσπρωξε το μπουκάλι μέσα του. Αν και σημείωσαν ότι η σεξουαλική ικανοποίηση βρίσκεται, συνήθως, πίσω από τέτοιες εισαγωγές.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε ιστορικό κατάθλιψης, μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και του χορηγήθηκε αναισθησία για να του αφαιρέσουν το μπουκάλι από το ορθό. Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο ο άνδρας πήρε εξιτήριο και παραπέμφθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Μήπως κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουν να δώσουν κάποια περαιτέρω εξήγηση για τέτοιου είδους πράξεις;

exofyllo16-7

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Ο/Η Κούλη έχεις ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας με τις πράξεις σου λέει:

    Μια κοινωνία σάπια που αναδύει μπόχα μέσα απο τα τα καλοραμμένα κουστούμια και τις μεταξωτές γραβάτες , μια κοινωνία που την οδήγησαν οι πολιτικοί και οι παπάδες με τις λιμουζίνες στον εξευτελισμό και στο να γίνει ο κόσμος μας ένας οχετός με ανώμαλους .
    Αυτός καταρχήν πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του διότι αν είναι παράδειγμα δάσκαλος η γιατρός σκεφτείτε μόνος σας τι άλλο θα μπορούσε να κάνει σε παιδιά και ασθενείς .
    Η χώρα παραπαίει σύντομα θα τιμωρηθούμε ήτε μας αρέσει ήτε όχι , έχουμε αφήσει τα ήθη και έθιμα μας έχουμε ξεχάσει τι θα πει οικογένεια και πιάσαμε τα ποτά τα ναρκωτικά τα λεφτά τις απατεωνιές τις ανωμαλίες και όλα όσα οδηγούν στην απαξίωση του ανθρώπου .
    Να μας λυπηθεί ο Θεός !
    Ελπίζω Όχι διότι δεν μας αξίζει ούτε η λύπησης Του

  2. Σιγα μην ανταγωνιστεί τα παιδια της ΝΔ και του μπατσοκ …που ξελεπιαζουν ροφους και πέστροφες στο πιτς φιτιλι.😁

  3. Πού είσαι μ@ρή κούλα; να τον φωνάξεις στο Μαξίμου να μας πεί τις εμπειρίες του με το μπουκάλι και γιατί όχι να γίνει και Υπουργός της Νουδούλας να κάνει παρέα στον Πατέλη και την παρέα του.

  4. Kούλη, αυτός είναι δικός μας. Να τον φωνάξεις στην Ελλάδα να ενταχθεί στην οικογένεια των ΛΟΑΤΚΙ που τόσο συμπαθείς. Να τον προτείνεις για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Που θα βρεις καλύτερο;

  5. ήταν πολύ στενός. θα κάθισε στο μπουκάλι κατά λάθος. χαχαχα,

  6. Κούλη,πάρτον στην κυβέρνησή σου να κάνετε απαρτία με όλους τους ανώμαλους που χεις μαζέψει

  7. Να τον πάρει η κουλα κι αυτόν να τον κάνει υπουργό.

  8. Προτείνω να παντρευτεί στο μαξίμου και τον γάμο να τον τελέσει ο ελπιδοφόρος! Κουμπάρο προτείνω όποιον υπηρέτησε στο καψιμί! Αντί για κουφέτα να μοιράζουν εμβόλια για να πάρουν και την προμήθειά τους!

  9. Ποιος είναι βρε; Στέφανε βοήθα να τον βρούμε, θα τον κάνω σύμβουλό μου.

  10. Οι δικοί μας εδώ εκτός απο φαλλούς χώνουν και καυτερές πιπεριές για περισσότερη ηδονή

    1. Εσυ που το ξερεις;;;;εχεις δοκιμάσει μήπως ς;;;;

  11. ευπρόσδεκτος στο Ελλαδιστάν ο επενδυτής. Θα πώ και στην κατίγκω να του απονείμουμε τιμητική πολιτογράφηαη και να αναλάβει το περίπτερο της νδ στο γκέι πράιντ

  12. Αυτόν τον παπά με την ηλεκτρική σκούπα στο κ@λο του γιατί δε τον αναφέρετε;;
    Ήταν καλύτερος με διαφορά

    1. Μην τον προσβάλλεις ρε,δεν την έβαλε στον λώκο του.Έβαλε το πουλί του στο στόμιο να του το ρουφάει.Βέβαια δεν ήμουν και μπροστά να το δω,αλλά το φαντάζομαι.

  13. Γιατι τον ναρκωσαν ομως για να του το βγαλουν;
    Αφου 3 μερες το ειχε στο κώλο του και δεν εδειχνε να ενοχλειται

  14. Μπουκάλια, πέστροφες καρότα μπανάνες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, ρε που παμε;;

  15. ΟΧΙ-ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΟΥΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Comments are closed.