Έβαλε ένα λεμόνι στην κατάψυξη και όταν πάγωσε το έτριψε στον τρίφτη – Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άφωνοι!

Κοινοποίηση:
recipe_main_lemonia

Η οικονομία στα τρόφιμα είναι μεγάλο ζήτημα καθώς ετησίως πετιούνται τόνοι τροφίμων όταν σε πολλές χώρες η δυνατότητα εύρεσης τροφής είναι πολύ δύσκολη. Αφού λοιπόν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν ή υλικό ολόκληρο, χωρίς να πετάξουμε το παραμικρό, γιατί να μην το κάνουμε; Τα λεμόνια για παράδειγμα, δεν είναι χρήσιμος μόνο ο χυμός τους.

Η φλούδα του λεμονιού μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πάρα πολλά θέματα και να χαρίσει πλούσιο άρωμα και γεύση.

Παρακάτω θα σας δώσουμε μια μικρή συμβουλή για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φλούδα ενός λεμονιού με απλά βήματα και τα αποτέλεσμα θα σας λύσει τα χέρια.

Τοποθετήστε το λεμόνι στην κατάψυξη. Όταν παγώσει, πάρτε τον τρίφτη σας και τρίψτε ολόκληρο το λεμόνι, (δεν χρειάζεται να το ξεφλουδίσετε, όπως τρίβουμε το λεμόνι στα γλυκά και ρίξτε το πάνω σε όλα σας τα φαγητά.

Οι φλούδες λεμονιού περιέχουν 5 έως 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από ότι ο χυμός του λεμονιού. Οι φλούδες του λεμονιού έχουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κύτταρα του σώματος μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: