ΈΚΤΑΚΤΟ! Άρης – ΠΑΟΚ 4-2 ΤΕΛΙΚΟ: “Έσπασε” το αήττητο του “δικέφαλου του Βορρά”

Κοινοποίηση:
1

“Σεισμό” στη Superleague προκάλεσε ο Άρης. Οι “κίτρινοι” νίκησαν με το ηχηρό 4-2 τον ΠΑΟΚ και του “έσπασαν” το αήττητο στο πρωτάθλημα. 51 ματς χωρίς ήττα μετρούσε ο “δικέφαλος του Βορρά” μέχρι να χάσει στο “Κλ. Βικελίδης”. Με νίκη -αύριο- κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο/Η εμπρησμοί, ξυλοδαρμοί, γκαζάκια, βεγγαλικά, αυτόφωρα λέει:

    παληκάρι ο Παπαπέτρου. Γλίτωσε το αυτόφωρο αλλά έθαψε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Βέβαια θα σκέφτηκε και τους μάρτυρες του noor1 που πεθαίνουν σα φυματικά κοτόπουλα

  2. Πολύ κλαρίνο οι νεόπλουτοι φιλοξενούμενοι της πόλης!

  3. με Έλληνες διαιτητές μέχρι και η κωλοπετινίτσα μπορεί να ‘κερδίσει’ τον πρωταθλητή. Πάμε για το πρωτάθλημα της λουκουμόσκονης

    1. Για τον Σιδηρόπουλο λες που περίμενε μέχρι το 100′ να ισοφαρίσει πρώτα το τσαντίρι και μετά να λήξει το ματς?

      1. και λίγα κράτησε. Αν ήξερες γράμματα και διάβαζες τους κανονισμούς θα ήξερες ότι όσο δεν παίζεται ποδόσφαιρο συνεχίζονται οι καθυστερήσεις. ΥΓ παστούν με διασταύρωση από ιμπραήμ; Μπόχα!

        1. χαχαχα…ενώ εσύ που έχεις μαζέψει στο τσαντίρι όλο τον Δενδροπόταμο και τους ρωσοπόντικες των δυτικών προαστείων, δεν μυρίζεις ε μωαμεθανέ που ήρθες το 1926 στην Ελλάδα???

Comments are closed.