Άχρηστοι τελείως και ο λαός πληρώνει με αίμα την ανικανότητά τους! Γιαμαρέλλου: “Σήμερα συνεδριάζουν οι επιδημιολόγοι – Παράταση του lockdown αν δούμε αύξηση των κρουσμάτων”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής, Ελένη Γιαμαρέλλου μίλησε για τις αποφάσεις των ειδικών για τις επόμενες ημέρες καθώς και την επιδημιολογική εικόνα στη χώρα μας. Η καθηγήτρια ανέφερε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι «σήμερα συνεδριάζουν οι επιδημιολόγοι, που θα μας δώσουν την εικόνα. Αν δούμε αύξηση των κρουσμάτων, δεν μπορούμε να πούμε “προχωράμε”».

Εξήγησε πως «υπάρχουν κανόνες και μοντέλα βάσει των οποίων λαμβάνονται οι αποφάσεις. Όμως αυτό που βλέπεις τώρα είναι αυτό που έγινε πριν από 15 μέρες, άρα παίρνεις υπόψη κι άλλους παράγοντες» και συμπλήρωσε πως οι αποφάσεις λαμβάνονται «πολύ συντηρητικά και βλέποντας ότι ο κόσμος έχει κουραστεί, ότι η οικονομία δυσκολεύεται, αλλά και τα νοσοκομεία, θα αντέξουν».
«Πρέπει από τη μία να προστατεύσουμε την πολιτεία, δηλαδή την υγεία κι από την άλλη την οικονομία μας», είπε η καθηγήτρια και αναφέρθηκε ειδικά στο click away και στο click in shop ως μέτρα που μπορούν να μπουν στο «τραπέζι», αφού δεν φέρνουν αύξηση του ιικού φορτίου.

«Αν τα κρούσματα ανεβαίνουν, ίσως χρειάζεται μια εβδομάδα παράταση στο lockdown», είπε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο οι επόμενες κινήσεις να γίνουν βάσει επιπέδωσης και όχι μείωσης των κρουσμάτων..

«Αν θέλει κανείς να είναι σωστός, πρέπει να λαμβάνει όλα τα δεδομένα», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ελεος

    Δεν πρόκειται να φύγει ο Κορωναιός όσα μέτρα και να λάβουν, γιατί απλούστατα η έλευσή του καθώς και όσων άλλων ακολουθήσουν, είναι αποτέλεσμα της ύβρεως αρχόντων, λαού και κλήρου προς το Δημιουργό μας.
    Μετά την ύβρη όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι έρχεται η Τίσις (τιμωρία), όχι γιατί ο Θεός μας τιμωρεί, αλλά γιατί απλούστατα πρέπει μέσω αυτών των δοκιμασιών να έρθουμε στα συγκαλά μας και καταλάβουμε ότι είμαστε απλώς άνθρωποι και όχι Θεοί, όπως πιστεύουμε.
    Ο Όσιος Παϊσιος έλεγε ότι όταν ένα κράτος νομοθετεί την αμαρτία έρχεται η οργή του Θεού για να παιδαγωγηθεί ο λαός.
    Όλα νόμιμα (εκτρώσεις, ομοφυλοφιλία, σε λίγο και η παιδεραστεία και η κτηνοβασία, εξίσωση των πάντων το ίδιο ο γάμος, με το σύμφωνο συμβίωσης, το ίδιο η ονοματοδοσία με το μυστήριο της βάπτισης), βλασφημία των αγίων, της Παναγίας μας, έλλειψη και της στοιχειώδους ευγνωμοσύνης προς τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για εμάς και την Ελλάδα και πολλά άλλα (ατελείωτος ο κατάλογος της παραφροσύνης του σύγχρονου ανθρώπου).
    Όταν ταπεινωθούμε, άρχοντες και λαός και κλήρος και μετανοήσουμε για τα τερατώδη σφάλματά μας, την παραφροσύνη μας, τότε θα φύγει και ο Κορωναιός και ότι άλλο έπεται. Από εμάς εξαρτάται ……………..
    Ο ΘΕΟΣ μας περιμένει και μακροθυμεί, μέχρι πότε δεν ξέρω ………..

  2. Χθες το πρωι ο παπαδακης παροτρυνε μια δημοσιογραφο την αλεξανδρα χατζηγεωργιου στην θεσσαλονικη η οποια βρισκοταν εξω απο εμβολιαστικο κεντρο,να μην κανει αναφορα στους εθελοντες για εμβολιο,στο σκανδαλο της astrazeneca για να μην επηρεαστει οπως ειπε η γνωμη του πολιτη και ΔΕΝ κανει το εμβολιο.ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ;;;;;;;;;;;ΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!

  3. Να γιατι οι καλυτεροι Ελληνες γιατροι φευγουν στο εξωτερικο και διαπρεπουν (Χρούσος, Ιωαννίδης, Τομπρής, Μαριόλης κ.α.).
    Εδω εχουν μεινει ολοι οι αχρηστοι.

Comments are closed.