Άφυλα δεν είναι ούτε τα υβρίδια! Κεραυνοί Γέροντα Αθανάσιου για Παπαρίζου: Είναι σε σύγχυση

Κοινοποίηση:
elena-paparizou

Άφυλα δεν είναι ούτε τα υβρίδια – Του Αρχιμανδρίτη, Αθανασίου Μισσού

Σάλος μεγάλος έχει δημιουργηθεί μετά τις νέες δηλώσεις της καλλονής Ελληνίδας τραγουδίστριας Έλενας Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια μέσα σε μια σύγχυση και αντιεπιστημονική θεώρηση των πραγμάτων δήλωσε πως τα παιδιά γεννιούνται άφυλα και στην πορεία ανακαλύπτουν τις έξεις και τις σεξουαλικές τους ταυτότητες.

Οι δήθεν φιλελεύθεροι έσπευσαν να την κάνουν λάβαρο, ενώ ο ειδικός επιστήμων ψυχίατρος κ. Δημήτριος Σούρας μόνο που δεν λιντσαρίστηκε όταν εξέφρασε την επιστημονική του άποψη, η οποία είναι και αποδεκτή από ολόκληρη την ιατρική κοινότητα.

Όταν ακόμα και τα ερμαφρόδιτα όντα έχουν υπερισχύον φύλο, όπως τα σαλιγκάρια ή ακόμα και στο ανώτερο ζωικό βασίλειο βλέπουμε τα υβρίδια όπως τους ημιόνους, τα κοινώς μουλάρια να έχουν φύλο, άσχετα από την δυνατότητα τους στην αναπαραγωγή καθότι συνήθως είναι στείρα, δεν μπορεί ο πρώτος τυχών ή τυχούσα να βγαίνει και να κηρύττει ότι του φανεί είτε άθελά του ή και εσκεμμένα.

Αρκούν τα βιβλία της Βιολογίας Γυμνασίου- Λυκείου για να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη επί του θέματος, όταν στον άνθρωπο έχουμε ήδη από την σύλληψή του τα χρωμοσώματα χχ και χψ τα οποία διαμορφώνουν το φύλο του, τότε κάθε άλλη θεωρία είναι αν μη τι άλλο εκ του πονηρού.

Εξάλλου καμία σχέση δεν έχει το φύλο του ανθρώπου με τις σεξουαλικές του εκφράσεις. Και ο γκέι είναι αρτιμελής άνδρας και η λεσβία είναι αρτιμελής γυναίκα.

Δυστυχώς ζούμε στα έσχατα χρόνια και η διαστροφή των πραγμάτων είναι κανόνας. Ήδη έθεσαν οι κυβερνώντες θέμα για τα κοτέτσια, ίνα πληρωθή ο Πατροκοσμάς. Επομένως η σεξουαλικότητα που πουλάει σε όλες τις εποχές είναι καιρός κι αυτή να χάσει τον μπούσουλά της.
Αναμασούν θέματα λυμένα προ αιώνων μόνο και μόνο για να προκαλέσουν. Κανείς δεν κρίνει τους γκέι ή τις λεσβίες, αλλά όχι να τους κάνουμε και θέμα ημερησίας διατάξεως. Χάθηκε ο ίσιος δρόμος και πλανώμαστε πάνω κάτω, δεξιά κι αριστερά.

Ας βάλουμε ένα φρένο επιτέλους στην ηθική μας κατρακύλα. Ο Μέγας Ταξιάρχης ας αναφωνήσει επιτέλους το στώμεν καλώς. Ας εκτιναχθούμε από τον πυθμένα πριν πνιγούμε στους υδρατμούς της ανάσας μας.
Πάντοτε με αγάπη, την εν Κυρίω,

Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός

Πηγή: ekklisiaonline

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Λεσβόφατσα. Και χώρισε και τον παντρεμένο με δύο παιδιά. Και η μαλακισμένη η γυναίκα του πέρα βρέχει.

  2. Ελληνόφωνη, αυτό είναι αλήθεια, αν δεν σε γαμήσουν οι γέροι και δη οι πλούσιοι ανώμαλοι, καριέρα δεν κάνεις.

  3. Αυτή, όπως είπε η άλλη, έχει απορία πώς γαμιούνται τα στρέιτ ζευγάρια. Κάνε με τον άντρα σου καμιά παρτούζα με τον φίλο σου τον Ρουβά και το τελειωμένο μοντέλο και θα μάθεις βλαχάρα.

  4. Γιατί θυμωνετε;Η γυναίκα είναι εντελώς αγράμματη και αμορφωτη,ακόμη και μια αμοιβαδα είναι πιο έξυπνη από αυτην

  5. Ο/Η Παπαρίζου, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, ΑΣΧΕΤΗ λέει:

    Δηλαδή Παπαρίζου, όταν σε γέννησε η μάνα σου, ο γιατρός δεν της είπε ότι έκανε κορίτσι, αλλά της είπε ότι θα την ενημερώσεις εσύ για το φύλο σου, όταν μεγαλώσεις και ανακαλύψεις την σεξουαλικότητά σου …
    Ρε τί ακούμε και δεν αυτοκτονούμε (!!!) …
    Σχολείο πήγες, μωρή τρελοκαμπέρω ; Το μάθημα της Βιολογίας το είχες ακουστά ; Για τα χρωμοσώματα που καθορίζουν το φύλο του εμβρύου με την σύλληψη, τα είχες μάθει ; Πώς στο διάολο γεννιέται “άφυλο” ένα παιδί, μωρή μπουχέσα ;
    ΄Αντε στο διάολο, μωρή φακλάνα, που μας το παίζεις και “διανοουμένη επιστήμων” αγνοώντας παντελώς ότι είναι άλλο πράγμα το βιολογικό φύλο του ανθρώπου και άλλο πράγμα η σεξουαλικότητά του …
    Ακόμη και τα ερμαφρόδιτα όντα (σαλιγκάρια, υβρίδια) έχουν υπερισχύον φύλο, μωρή ηλίθια τραγουδιάρα …
    Κι αυτό το γενειοφόρο “Jason – Αντιγόνη”, με το βιολογικό φύλο του άρρενος γεννήθηκε και με ανδρικό όνομα κατέβηκε στις εκλογές με τον συριζα, εφ΄όσον -παρά την προσθήκη του θηλυκού ονόματος “Αντιγόνη” στην ταυτότητά του- παραμένει ταυτοποιημένο ως άρρεν και όχι ως άφυλο όπως επιθυμούσε και διεκδίκησε δικαστικώς, χωρίς επιτυχία …
    Μάθε, λοιπόν, πιόνι της ντπ, ότι από δημιουργίας κόσμου, το κάθε παιδί γεννιέται είτε με τσουτσούνι (άρρεν) είτε με μ*νι (θήλυ), τουτέστιν γεννιέται είτε με το ένα είτε με το άλλο φύλο … Τρίτη εκδοχή δεν υφίσταται, όσο κι αν θέλετε να μας τρελάνετε, “προοδευτικοί” του κ@λου, της διαστροφής και της ανωμαλίας …

  6. Έλενα, αυτά τα λέει η ανώμαλη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει γάμους γκέι και υιοθεσίες παιδιών από γκέι! Αν κάποιος είναι γκέι, είναι δικαίωμα του! Δεν θα το επιβάλλει, όμως, ως φυσιολογικό στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ούτε θα μας πει ότι δεν υπάρχουν φύλα! Κρίμα Έλενα και ήσουν από τις ελάχιστες που συμπαθούσα στο χώρο του θεάματος, που οι γκέι διαφημίζουν αυτό που είναι! Ας κάνουν ότι γουστάρουν, δεν μας νοιάζει ρεεεεεεεε!

  7. Μια αγράμματη, κλασική καρικατούρα εξωτερικού, ενα κτήνος που έκαναν γέροι διάσημο αφού το ξέσκισαν πανταχώθεν. Πρεζάκι με μονίμως μπουκωμένη μύτη. Αυτό είναι.
    Τώρα της γυάλισαν πεντε φράγκα και παπαγαλίζει.

  8. Βλαχοκαρδιτσιοτισσα το τελείωσες το σχολείο? Γιατί πρέπει να ακούμε την άποψη του κάθε αγράμματου αντί απλά να γελάμε μαζί του?
    Τράβα φτιάξε κυρά Παπαρίζου καμία σπανακόπιτα και πασαλιψε με ελαιόλαδο την κωλαρα σου!

  9. παπαριζου χωριατοπουλα καρδιτσιιοτσα βλαχα το παιζει new age και κουραφεξαλα…α μωρη…ανωμαλιαρα…

  10. Τί καλλονή ρε παιδιά; Αυτή όταν ήρθε από την Σουηδία ήταν σαν σανίδα.. Είναι γεμάτη σιλικόνες, Απλά κάνει ότι η ΝΤΠ της λέει να πει. Είναι και αυτή από το ίδιο σχολείο του τουρκοεβραίου Ρέμου, όπως και η Βανδή!!

  11. Αίσχος για την κ. Παπαρίζου! Έχασα κάθε ιδέα γι’αυτήν!!!!!

  12. Παπαρίζου σταματά να παπαριαζης ότι ακούς η διαβάζεις από άσχετους! Ο ομοφυλόφιλος γεννιέται ομοφυλόφιλος! Όπος ο αλκοολικός γεννιέται αλκοολικός. Το έχει μέσα του. Έχει αποδειχθεί από ερευνητές. Το “ψάχνωμαι” και αποφασίζω μετά δεν ισχύει. Αγόρια πού έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση στην παιδική τος ηλικία μπορεί να γίνουν ομοφυλόφιλη αλλά δεν είναι το φυσικό τους. Έχει γίνει τόση πλύσει εγκεφάλου με την σεξουαλικότητα πού τα παιδιά σήμερα δεν μπορούν ή δεν τα αφήνουν να ζήσουν την φυσιολογική τους εξέλιξη που είναι άρρεν με θηλυκό. Η ομοφυλόφιλοι είναι λίγοι πού είναι εκ φύσεως ομοφυλόφιλοι. Το μεγαλύτερο κομμάτι πού υπάρχει σήμερα είναι το “ψάχνωμε και δοκιμάζω” καί είναι αφύσικο.
    Στης φυλακές άνδρες μπορούν να έχουν σχέσης μεταξύ τους αλλά δεν είναι ομοφυλόφιλοι. Είναι μία ανάγκη. Εάν εσύ νομίζεις ότι ξαφνικά είσε λεσβία δεν είσε. Θα το ήξερες από παιδί.

  13. ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΙΑΝΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Comments are closed.