Άφησε μόνο του τον σκύλο να πεθάνει και πήγε στο νησί

Κοινοποίηση:
police3

Άρον-άρον κλήθηκε να επιστρέψει στη Λάρισα ένας 19χρονος φοιτητής που πήγε στο νησί όπου κατοικεί η οικογένειά του, αφήνοντας μόνο μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά του τον σκύλο του με αποτέλεσμα το άτυχο τετράποδο να βρει τον θάνατο.
Το σκυλί βρέθηκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμα μετά από διαμαρτυρίες των γειτόνων για έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το εσωτερικό. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άνοιξε την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, που σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί κανόνων ευζωίας των ζώων συντροφιάς.
Ο 19χρονos ειδοποιήθηκε να επιστρέψει άμεσα, ωστόσο αυτό είναι δύσκολο λόγω των αραιών ακτοπλοϊκών δρομολογίων κι έτσι αναζητείται τρόπος να απομακρυνθεί από το διαμέρισμα το νεκρό σκυλί. Πάντως, ο φοιτητής υποστήριξε ότι είχε αφήσει τροφή και νερό στον σκύλο κι ότι πιθανότατα πέθανε επειδή ήταν άρρωστος και όχι από ασιτία ή δίψα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΩΖΟΥΜΕ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΛΥΣΣΑΞΕ ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΚΥΛΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ !!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΣΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ !!!!ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ!!!

  2. 19 χρονων ζωαδι . Ε ρε καταντια
    Στα τσακιδια..εγω ψηφιζω απελαση στο πακισταν να τον περιποιηθουν καταλληλα και να γλιτωσουμε τον διαιωνισμο του στη χωρα μας

  3. Τι θερμοκρασία να έχει ένα κλειστό διαμέρισμα μέσα στο κατακαλόκαιρο

  4. Εκτός απο πρόστιμο να μπεί και φυλακή το κάθαρμα! Ακόμα και να ήταν άρρωστος ένας λόγος παραπάνω να μην τον αφήσει μόνο του και δεύτερον το φαγητό τελειώνει, το νερό βράζει απο την ζέστη και τελειώνει επίσης. Αφήστε τον στο κελί νηστικό και διψασμένο. Έναν φίλο δεν είχε να του ζητήσει να προσέχει το σκυλάκι; Φαντάζομαι τι ζωή θα ζούσε με αυτό το κτήνος.

  5. Ουου να χαθείς λεχρίτη! Δολοφόνε! Στο κεφάλι να φας το μεγαλύτερο πρόστιμο! Χαΐρι και προκοπή να μην δεις κτήνος!

  6. ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;;;;; ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΡΕ ΚΑΦΡΕ, ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΛΥΠΑΤΑΙ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ: ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΩΟΦΙΛΟΙ, ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑ;Ι ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΕΝΩ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ…

Comments are closed.