«Άσφαιρος» χωρίς τον μαέστρο του ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι! (0-0)

Κοινοποίηση:
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0

Δύο πολύτιμους βαθμούς … πέταξε ο Ολυμπιακός στην μάχη του φετινού τίτλου μένοντα στο στείρο και άγονο 0-0 απέναντι στον σκληροτράχηλο και φορμαρισμένο Ατρόμητο.

Αποτέλεσμα, που διατήρησε τους Πειραιώτες στην τρίτη θέση με 32 πόντους έχοντας την συντροφιά της ΑΕΚ (σ.σ. η οποία λίγες νωρίτερα παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Πανσερραϊκό)με τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που έχει 35 πλέον και δύο από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που ακολουθεί με 34…

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» την επιλογή του νέου του προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ να δηλώσει τον Κώστα Φορτούνη τιμωρημένο στο εν λόγω παιχνίδι. Με τους «ερυθρόλευκους» να πληγώνονται επίσης και από τις απουσίες των Ελ Αραμπί, Καμαρά, αλλά και του Μπιέλ που ανέβασε πυρετό λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης..

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος παρέμεινε αήττητος με τον Σάσα Ίλιτς στην άκρη του πάγκου του για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι και απέδειξε περίτρανα ότι η νίκη του επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Ολυμπιακός …πέταξε στα σκουπίδια ένα ημίχρονο και το πλήρως κόντρα στον πολύ μαχητικό Ατρόμητο. Με τον Καρβαλιάλ να εμπιστεύεται για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Ιβάν Μπρίνιτς.

Στο 14’ η σέντρα του Ροντινέι προς τον Μπρίνιτς, με τον Κροάτη να πιάνει την κεφαλιά και να  είναι άστοχη. Στο 26’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Γιουμπιτάνα έκανε σκαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να περνάει εκτός. Στο 48’ ακολούθησε ένα δνατό εκτός περιοχής σουτ του Γιόβετιτς, με την μπάλα να περνάει εκτός.

Ο Καρβαλιάλ βλέποντας το πρόβλημα στην δημιουργία έριξε στην μάχη τον Γιόβετιτς επιχειρώντας να γίνει πιο απειλητικός. Στο 53΄ο Ατρόμητος έχασε τη σπουδαιότερη ευκαιρία του! Ο Γιουμπιτάνα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Βαλένσια το σουτ, με τον Πασχαλάκη να διώχνει ενστικτωδώς και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75’ έπειτα από κόρνερ από τους Πειραιώτες, κεφαλιά του Ρέτσου, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αυτην την στιγμη ουτε με τον κουλη δεν μπορει να βαλει γκολ

Comments are closed.