Άστραψε και βρόντηξε ο Μητροπολίτης Ξάνθης! Βλασφημία κατά της Πίστεως η συναυλία των SAKIS, TOLIS +613, στην πόλη

Κοινοποίηση:
ΚΕΝΤΡΙΚΗ

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων με σκληρή ανακοίνωση του καταδικάζει την συναυλία των SAKIS, TOLIS +613, η οποία έλαβε χώρα σε μαγαζί της Ξάνθης!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ξεφτιλίστηκαν τα τουρκοκάναλα και τα τουρκοσάιτ των εφοπλιστών που υποστηρίζουν την μπάντα που το όνομά της βρίζει τον Χριστό. Κρύβουν τα τουρκοκάναλα των εφοπλιστών ότι ο τίτλος σημαίνει Ιησούς που σαπίζει! Είναι τα ίδια τουρκοκάναλα που δικαιολογούν τους τζιχαντιστές που σφάζουν αθώους τουρίστες στην Ευρώπη! Βγάλτε τα συμπεράσματά σας ότι ο εχθρός είναι εντός και τι λεφτά παίρνουν τα τουρκοκάναλα από Ισλαμικά κράτη για να δικαιολογούν όποιον βρίζει τον Χριστό!

  2. και την επόμενη μέρα ο ίδιος άνθρωπος ευχήθηκε καλό μπαιράμι και χρόνια πολλά στους αδελφούς μουσουλμάνους! τα συμπεράσματα δικά σας.

  3. ΚΑΛΑ , ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ 666 ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΗ ΜΟΥΦΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ. ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΜΕ ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ. Ε ΡΕ ΠΟΣΟΙ ‘ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ’ ΚΑΙ ‘ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ’ ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΑΥΓΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Η ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ.

Comments are closed.