Άστραψε και βρόντηξε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά της κυβέρνησης: “Μπαίνω στη Βουλή παρά τους φωτογραφικούς νόμους!”

Κοινοποίηση:
κασιδιαρης

Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη: “Θα εκλέγω βουλευτής με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις προσεχείς εκλογές!”.

Μην πιστεύετε όσα λένε τα κανάλια της διαπλοκής, περί μη συμμετοχής μας στις εκλογές. Ακόμα και με το νέο σκανδαλώδη νόμο Βορίδη, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές με τον Ηλία Κασιδιάρη στα ψηφοδέλτιά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. Hγετης…..ανυποχωρητος……..
    Ηλια ΜΟΝΟ εσενα εμπιστευομαστε……….η Πατριδα αφανιζεται

  2. Εχουν λυσαξει οι νουδουλες Τρεμουν τον Ηλια οι προδοτες Και ασφαλως φοβουνται Ολοι οι γνωστοι μου τον Ηλια υποστηριζουν

  3. Ειναι που ο Ηλιας ειναι αδιαφορος για πολλους και οτι εχει τελειωσει και μπλα μπλα….Αν κρινουμε απο τα τρολακια στα σχολια καλα παμε… 2200+ προβολες εχει στο μακελειο

  4. Στις επόμενες εκλογές θ’ αυξηθούν τα άκυρα, γιατί τα βόδια που υποστηρίζουν κασιδιάρη, θα ψηφίσουν το κόμμα του αγνοώντας ότι έχει τεθεί εκτός νόμου.

    1. Ενώ τα μοσχάρια θα πάνε να ψηφίσουν τα νόμιμα κόμματα που κατεστρεψαν και κατακλεψανε τα πάντα. Μεγάλε εδώ ζεις η στη Γουαδελούπη???

      1. Επειδή ζω εδώ καταλαβαίνω το στοιχειώδες. Ότι κασιδιάρης και χ.α. τελείωσαν οριστικά. Το είπε άλλωστε κι ο Παναγιώταρος(πρέπει να βγουν καινούργιοι που θα κάνουν καλύτερα από εμάς τη δουλειά). Τέλος ή αλλιώς το θάψαμε το μακαρίτη. Είναι πολύ απλό για κάθε κοινό νου, όχι όμως για τους πορωμένους.

        1. Πήγαινε σε κανα Πακι να σου τριψει τη μεση ρε Μεσι.

  5. Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… ( τα καζίνο χάνουν ποτέ; ε;;; ).

  6. Με τον Κασιδιάρη να ξέρετε ζορίζονται ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες που μας έχουν κατσικωθεί. Απο Αλβανούς,Ρωσοπόντιους μέχρι Πακιστανούς και Αφρικανούς.

  7. Ηλια είμαστε όλοι μαζί σου τους κάνεις όλους να βγάζουν αφρούς από το στόμα νυν υπέρ πάντων ο αγων μέχρι εσχάτων!!!

    1. πω.πω.μεγαλες κουβεντες απο εναν μεγαλο ανδρα.Γιαννουκος.να ουμε….

  8. Αρκει και μονο που λυσσαξε ολο το καταραμενο -ανθελληνικο τοξο ….για να τον ψηφησουμε !!

  9. Γέλιο που έχετε ρε τρολια, τόσο πολύ τον φοβάστε λοιπόν;

  10. Ναζιστές είναι αυτοί που σας κατάντησαν σαν δούλοι να εργαζόσαστε 8 βρει και σύμφωνα με το νομοσχέδιο Χατζήρεμπελη θα δουλεύετε υπερωρίες χωρίς να πληρώνεστε. Ναζί είναι αυτοί που εξυπηρετούν τα γερμανικά συμφέροντα όπως όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις που πέρασαν από την Ελλάδα και τους εμπιστεύθηκατε . Ναζί είναι αυτοί που ψήφισαν υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της πανδημίας . Άντε τα τρολλακια να φεύγουν από εδώ μέσα.

  11. Οτι και να κάνεις Ηλία , όσο και να κοπανιέσαι σα χταπόδι (αυτό που ηξερες να κανεις από παλιά), εκεί στο 1% θα ταβανιάζεις τα ποσοστα σου γιατί όλοι σας τα κάνατε σκ@τ@ με τις ευλογίες του μπαρμπα- Νικου. Μπράτσα έχετε , μυαλό δεν έχετε , μπεικατε στη μπουζού σα καλά παιδάκια και ο μόνος που έσωσε την παρτίδα της ΧΑ είναι ο Παππάς που δεν δέχτηκε να γίνει καρδερίνα στο κλουβί των κλούβιων πολιτικάντηδων του εμρικανικού κολεγίου. Κάτσε κανα δυο χρονάκια να ηρεμήσεις και μετά τράβα με κάνα γκομενάκι σε καμια παραλία όσο περνά η μπογιά σου γιατί αρχίζεις και τα παίζεις..

  12. Πως θα μπει στη Βουλή; Με 1 άντε 2%; Με τους 140.000 ακολούθους του Αντωνιάδη θα μπει; Με τις μαλακίες που λέει για τα εμβόλια κλπ περιμένει και να μπει; Από ποιους περιμένει να τον ψηφίσουν εάν όχι από τους… νεοδημοκράτες οι οποίοι όμως δεν είναι αρνητές; Ξέρετε πόσους νεοδημοκράτες γνωρίζω που ήθελαν να τον ψηφίσουν αλλά με τις παπαριές που λέει για τα εμβόλια κλπ τον αποκαλούν πλέον και αυτόν γραφικό; Από ποιους περιμένει να πάρει ψήφους; Από τους Πασόκους ή τους αριστερούς;

    1. Εδώ ήρθες να κάνεις προπαγάνδα για τις ενέσεις-δηλητήρια, καραγκιοζοτρόλ της Νέας Ισλαμοκρατίας; Ας κυβερνήσουν Έλληνες αυτόν τον τόπο και όσοι δουλεύατε υπέρ του παρόντος σάπιου συστήματος, θα εμβολιαστείτε καλά.

  13. Αν κ οπαδός του αντικοινοβουλευτισμου θέλει να ξαναγίνει βουλευτής μέσω των εκλογικών διαδικασιών κ απευθύνεται σε οπαδούς του αντικοινοβουλευτισμου καλώντας τους να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα του εκλέγειν για να μπει στη Βουλή κ να διεκδικήσει καλύτερες πιθανότητες να την κλείσει.το λες κ παράξενο..

  14. Μου αρέσει που αναρωτιούνται κάποιοι γιατί έχει τόση μανία με το να μπει βουλή. Μα ειναι απλο..Πρωτον για τον ίδιο λογο που εχουν κι όλοι οι άλλοι.και δεύτερον γιατι ξέρει οτι θα τον αδειάσει η Καμπανιλε και θα μείνει και χωρίς βουλή και χωρις προίκα. Παρεμπιπτόντως όσοι λένε για Φουντουλη αρχηγό να το ξεχασουν. Τον Τσαγκα θα βάλει και φυσικά κι αυτο η δικιά του το αποφάσισε όπως αποφασίζει για όλα εφόσον αυτή ρίχνει το χρήμα. Πάντως ο Ηλίας καλά θα κανει να σκυβει όταν περνάει την πόρτα του κελιού να μη βρισκει, γιατί τελευταια έχει πάρει μερικούς ποντους παραπανω υψος…

    1. Θέλει να μπει στη βουλή σαν διέξοδο για την άδικη φυλάκιση του και να απασχολεί το μυαλό του γιατί αλλιώς θα τρελαθεί.. Σου αρκεί;

  15. O Ηλίας θα μπει στη βουλή γιατί έτσι το θέλουνε οι Έλληνες

  16. ΕΣΕΝΑ ΗΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ. ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕ .Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΑΡΧΗ .Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΣ ΣΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ.ΑΣΙΑ ΜΕΝΑΝΕ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΚΑΙ ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΛΥΓΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ

  17. Ηλια Βρόντα και ριξε όσες Αστραπές θες!
    Πίσω από τα κάγκελα όμως, αραχτος.
    Το συζητάμε μετά από 15 χρόνια που θα σε βγάλουν.
    Ή $in¢¥L@® δεν χαρίζει κάστανα!

  18. Λιακο. Βγάλε πρώτα από πίσω σου αυτά που έχεις όσο καιρό σε γλεντάνε μέσα στη μπουζου και άσε τη Βουλή κατά μέρος. Δυστυχώς για σένα ο χιτλερ πέθανε αν δεν το έμαθες.

    1. Είσαι πολύ αστείος αλλά δεν γελάμε με τα αστεία σου

  19. Η ΝΔ ΤΟΥ ΜΙΖΡΑΧΙ (ΜΗΤΑΡΑΚΗ) ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 5-6-7 ΠΑΙΔΙΑ…ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΜΠΑΡΑΚΗ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ…ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

  20. Θα ψηφίσω τον Ηλία. Ο μόνος που μπορούσε να βοηθήσει την χώρα. Είναι μεγάλη αδικία αυτό που του κάνανε.

  21. Οι Χουντοναζί παιδεραστές μας κυβερνάνε τώρα!!!! Πότε θα ξυπνήσεις Έλληνα;;; Λιάκο και μόνο που σε έβαλαν φυλακή, θα σε ψηφίσω! Σε φοβούνται! Άρα δεν είσαι πουλημένος!!!

    1. Έχεις καταλάβει ότι είναι μπαρούφα να αποκαλείς ναζί τους πολιτικούς αντιπάλους του Κασιδιάρη..

      1. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥς ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΝΑΖΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΛΔ?…….

  22. Οι Χουντοναζί παιδεραστές μας κυβερνάνε τώρα!!!! Πότε θα ξυπνήσεις Έλληνα;;; Λιάκο και μόνο που σε έβαλαν φυλακή, θα σε ψηφίσω! Σε φοβούνται! Άρα δεν είσαι πουλημένος!!!

  23. Μπράβο Ηλία ξεφτιλιζονται μόνοι τους όσο για κάτι βλάκες που γράφουν παπαριές ας πάνε να …..με τα παλιοθεατρα εχθρός της πατρίδας μας είναι κάτι βλάκες σαν αυτους

  24. Ηλια μαζι σου………
    συνεργατες των Ναζι κυβερνανε την χωρα

    1. Aν συνέβαινε αυτό δεν θα ήταν φυλακή ο Κασιδιάρης, αλλά υπουργός κρεματοριων.

  25. ΩΡΑΙΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΗΜΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ?? ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Η ΦΑΣΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΣΙ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ? ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ ΣΤΑΡ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ ”ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΜΨΕΙΣ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ” .. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΘΗΣΙΟ, Η ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.

  26. Ηλία, άνετα κατεβαίνεις στις εκλογές.. Στη βουλή θα μπεις πανηγυρικά.. Βάλε τυπικά αρχηγό τον εξαίρετο Λάμπρο φουντουλη.. Όλοι θα σε βοηθήσουμε και όλα θα πάνε καλα

  27. Ολοι μαζι με τον Ηλια ο μοναδικος ηγετης ψηφιζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ νυν υπερ παντων ο αγων

  28. Πρωθυπουργός της Ελλάδος και του ελληνικού λαού είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

  29. Ρε μανία…..θέλει ντε και καλά να κάνει καριέρα στην πολιτική…ποιός εθνικιστής….μόλις φόρεσε το κοστούμι και οραματίστηκε τις αρπαχτές που προσφέρει η καρέκλα τα ξεπούλησε όλα…φάτε ψέμματα με την κουτάλα τώρα, πιστοί και τυφλωμένοι από μιά ιδεολογία που πλέον δεν κατοικεί άλλο πιά στον εγκέφαλο του φιλόδοξου αρχηγού σας…

      1. Μόνο ο βοριδης έχει δικαίωμα από τσεκουρατος να γίνει δημοκρατης; ο Ηλίας δεν έχει δικαίωμα να αυτοπροσδιοριστει;

      2. Οι πραγματικοί ναζί σε κυβερνάνε τώρααααα. Άουσβιτς έκαναν την Ελλάδα οι Γερμανοι κατοχικοί. ΞΥΠΝΑ

      3. Ποιά SS ρε κακομοίρη, που ζείς ρε έρμε; Αντε να κοιμηθείς καλύτερα…Βλήμα…

        1. Αυτά που αγνοείς, πωρωμένε. Παρακολούθα και λίγο τι υποστηρίζεις. Μη διακατέχεσαι μόνο από το συναίσθημα.

        2. Άστα να πάνε. Είναι ο ίδιος που πιστεύει ότι η ΝΔ είναι Δεξιά.
          Τώρα που είδανε “Δεξιά” στον υπόλοιπο πλανήτη με εγκλεισμούς, διωγμό του Χριστιανισμού και συγκεκριμένο πρόγραμμα διάλυσης της χώρας από τα θεμέλια, που είναι χαρακτηριστικά των ακροαριστερών νεοφιλελέ, μόνο στην Ελλάδα.

          1. Δεν είμαι με κανέναν και είμαι πολύ επιφυλακτικός με όλους. Η χώρα δεν έχει ώρα για αστοχίες και για χάσιμο. Εννοείται ότι δεν υποστηρίζω τους μέχρι τώρα πουλημένους.

      4. την ιδια καραμελα στο στομα ο βοριδης το τσεκουρι τι το εκανε ρε χαμενε ε χαμενε και την πραγματικη αληθεια στην λεει ο PanosT οι ναζι τωρα σε κυβερνουνε και για να ειμαι ακριβεστατος ποτε δεν εφυγαν απο την ελλαδα και αφησαν μερικους δοσιλογους ζωντανους συνεργατες τους για καβαντζα και το αποτελεσμα το βλεπουμε με το δημοκρατικο σας τοξο του φανατικου ναζισμου

Comments are closed.