Άρχισε και δέχεται την ήττα του ο Ζελένσκι: “Ο ουκρανικός στρατός υφίσταται οδυνηρές απώλειες σε Σεβεροντονέτσκ και Χάρκοβο”

Κοινοποίηση:
ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Ο ουκρανικός στρατός υφίσταται οδυνηρές απώλειες στις μάχες με τους ρώσους εισβολείς τόσο στο Σεβεροντονέτσκ όσο και στο Χάρκοβο, παραδέχθηκε απόψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Ζελένσκι τόνισε επίσης ότι η χώρα του χρειάζεται επειγόντως σύγχρονα αντιπυραυλικά συστήματα, συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να καθυστερούν οι εταίροι την παράδοση των συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΑΚΟΥΝΟΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΦΑΚΑ ΟΧΙ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.

  2. Σήκω και φύγε ,βρε αρχιναζιστή ,μαζί σου και οι κίναιδοι και οι παιδόφιλοι.

  3. Ο ανθρωπος ειναι στην κοσμαρα του και στην …προεδρικη καρεκλα και ενω τα μπατζακια του εχουν πιασει φωτια, αυτος βγαινει καθε τοσο και ζηταει οπλα!!!!!!! Οπλα, οπλα, οπλα και νομιζει οτι κατι θα αλλαξει ο αφελης!!!!!!! Δεν εχει καταλαβει ακομα, οτι οι δυτικοι παιζουν…μπιλιαρδο στην πλατη του και στην πλατη της χωρας του !!!!!!!

  4. Τώώώώώρα ξύπνησες;;; αυτοί οι σύμμαχοι έχουν πουλήσει πολλούς στο παρελθόν (και εμάς)!!!

Comments are closed.