Άρχισε η σχολική χρονιά στην πολυπολιτισμική Γαλλία και στις αίθουσες παίζουν ξύλο, μαύροι και λευκοί..(βίντεο)

Κοινοποίηση:
sholeia_gallia

Η σχολική χρονιά στη Γαλλία ξεκίνησε κι έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν βίντεο στο διαδίκτυο από τις σχολικές αίθουσες, με την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε παιδιά μεταναστών και μη.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Γαλλία υπερηφανευόταν για χρόνια για την πολυπολιτισμική της κοινωνία, κάτι βέβαια που έχει σταματήσει να κάνει τα τελευταία χρόνια μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα που στοίχισαν τη ζωή σε πολλούς Γάλλους, όπως αυτό στο Bataclan.

Ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν με την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία είναι και το παρακάτω από ένα ίδρυμα μέσης εκπαίδευσης στη Μασσαλία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στή Γερμανία ρίχνουν ξύλο στά σχολεία τά τουρκόπουλα στά γερμανάκια καί βρίζουν γερμανίδες μαθήτριες πού δέν φορούν τίς τούρκικες μαντήλες,βρωμιάρες καί πόρνες.
    Γιάννης Λάκων

  2. Η Μασσαλία είναι γεμάτη βόρειο αφρικανους. Χρόνια έχουν πρόβλημα οι ντόπιοι. Αλλά πλέον είναι αργά για δακρυα Στέλλα. Ειδικά δε το κοινωνικό και υγειονομικό σύστημα της Γαλλίας το έχουν γονατίσει. Μαροκινη με 5 πέντε και 6η φορά έγκυος χαιδευε την κοιλιά της και έλεγε ΜΠΆΝΚΑ, ΜΠΆΝΚΑ.

Comments are closed.