Άρχισαν τα όργανα – Χανιά: Ένταση σε εκκλησάκι του Αγ.Δημητρίου λόγω εισβολής της Αστυνομίας(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
entasi-eklisaki-agios-dimitrios-1

Πολλοί από τους πιστούς αντέδρασαν στην προσπάθεια των αστυνομικών να απομακρύνουν τον κόσμο προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις!!!

Η πολυκοσμία και ο συνωστισμός από πιστούς που πήγαν στην οδό Γόρτυνας στην περιοχή του Αγίου Γιάννη στα Χανιά προκάλεσε εντάσεις.

Οι πιστοί που είχαν συγκεντρωθεί στον δρόμο προκειμένου να πάνε στον μικρό ναό του Αγίου Δημητρίου που γιόρταζε χθες και η μη τήρηση των αποστάσεων που απαιτείται λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, είχε σαν αποτέλεσμα να φτάσει η αστυνομία στο σημείο για να απομακρύνει τον κόσμο.

Πολλοί από τους πιστούς αντέδρασαν στην προσπάθεια των αστυνομικών να απομακρύνουν τον κόσμο προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατήρ του ναού είπε στους πιστούς να πάνε σήμερα στην εκκλησία (μια μέρα μετά τη γιορτή του Αγ. Δημητρίου)

Να σημειωθεί ότι κάποιοι φορούσαν μάσκα και κάποιοι όχι. Ωστόσο ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το εκκλησάκι ήταν μεγάλος και δημιουργούσε συνθήκες συνωστισμού.

 

flashnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν φταινε σε τιποτε τα παιδια της ΕΛΑΣ.Εκτελουν εντολες ανωτερων κλαρουχων,οι οποιοι κανουν οτι τους πουν οι αλητες,προδοτες πολιτικοι.Τη μεγαλυτερη ευθυνη ολων,ομως την εχουν οι δικαστικοι.Δημοκρατια διχως Δικαιοσυνη δεν υφισταται,ελεγε ο Μεγας Πλατων.

    1. Το να ισχυρίζεται κάποιος ότι κάνει την δουλειά του, και ότι εκτελεί εντολές,
      δεν σημαίνει ότι είναι και σωστός και έντιμος.
      Και αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό,
      την δουλειά τους κάνανε και εκτελούσαν εντολές.
      Και αυτοί που πέταγαν τους Χριστιανούς στα λιοντάρια,
      την δουλειά τους κάνανε και εκτελούσαν εντολές.
      Και οι στρατηγοί του Χίτλερ, που προξένησαν 50μύρια νεκρούς,
      την δουλειά τους κάνανε και εκτελούσαν εντολές.
      Άντε με τους ανεγκέφαλους που γίνονται αστυνομικοί, και μας κυνηγούν μέσα στους ναούς κατ εντολή μιας σατανικής κυβέρνησης.

  2. ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ…ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕΣΑ…ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ…ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ

  3. Ετοιμαζουν τις κρεμαλες για τους (δουλους ) αστυνομικους αδελφια ελληνες εχουν βρει προστατες και δουλους οι κυβερνωντες ολοι στο Γουδι αμεσα Μκο ΚΛΠ

  4. Εχουν παρει πρωτη θεση στις κρεμαλες οι αστυνομικοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Κατάντια νεοταξιτών. Αντί να κυνηγούν εγκληματίες κυνηγούν απλό κόσμο που δεν πειράζει κανένα.

Comments are closed.