Άρχισαν τα όργανα! Μπάχαλο τα σχολεία με τις μικτές τάξεις! Μαθήτρια λυκείου κατηγορεί αλλοδαπό συμμαθητή της για απόπειρα βιασμού

Κοινοποίηση:
1

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια μαθήτρια της τρίτης λυκείου στον Εύοσμο, επιστρέφοντας από το σχολείο της περιοχής.

Η ανήλικη κατήγγειλε απόπειρα βιασμού της από αλλοδαπό, περιστατικό που συνέβη την Παρασκευή 19/09, ωστόσο καταγγέλθηκε την Τετάρτη 24/09 από την ίδια. Ο φερόμενος ως δράστης είναι επίσης ανήλικος και διαμένει στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά, ενώ είναι μαθητής γυμνασίου στο ίδιο σχολικό συγκρότημα με το θύμα!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, η ανήλικη μαθήτρια, όταν σχόλασε την περασμένη Παρασκευή και καθώς κατευθυνόταν στο σπίτι της, δέχτηκε την επίθεση από τον ανήλικο αλλοδαπό σε ένα στενό κοντά στο σχολείο.

Άρχισε να της τραβά το χέρι και την έπιασε από το κεφάλι, προσπαθώντας να τη φιλήσει στο στόμα. Η κοπέλα αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και κατάφερε τελικά να ξεφύγει, βρίσκοντας καταφύγιο στο σπίτι φίλης της η οποία μένει κοντά. Μάλιστα, οι κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους και άρχισαν να φωνάζουν στον δράστη να την αφήσει. Η ανήλικη αποκάλυψε τα πάντα στους δικούς της κι εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία άρχισε αμέσως να ερευνά το περιστατικό.

Άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μαθήτρια είδε την Τρίτη 23/09 τον νεαρό που της επιτέθηκε σε εξωτερικό χώρο, μαζί με τρεις φίλους του. Μάλιστα, εκείνος, μόλις την είδε, φέρεται ότι άρχισε να χειροκροτεί ειρωνικά. Η μαθήτρια αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά, τον βρήκε στην αυλή του σχολείου και ακολούθησε η προσαγωγή του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ανήλικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ανηλίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. η δικαιοσύνη έχει καταρρεύσει.. ο κόσμος πλέον από μονος του πρέπει να αποδίδει δικαιοσύνη όπως μπορεί

  2. Αυτό εννοούσε το κουλό όταν έλεγε ότι θα μας μπολιάσει εσείς τι νομίζατε πως ήθελε να πει το ποιητή;

  3. Οι τριτοκοσμικοί νεγροειδεις μωαμεθανοί δεν πηγαίνουν στα Ελληνικά σχολεία για να εκπαιδευτούν οι ίδιοι , αλλά για να εκπαιδεύσουν τα Ελληνόπουλα στα ήθη και έθιμα του Ισλάμ , στην κουλτουρα , και στην επερχόμενη Σαρία.

  4. «Το ΜέΡΑ25 λέει κάτι απλό: Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης (“κλειστό κέντρο”). Άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες/πρόσφυγες – με σχεδιασμό αρχικής φιλοξενίας τους σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας όπου θα μπορούν να συνεισφέρουν εργασιακά και πολιτισμικά».
    Γιάνης Βαρουφάκης.
    Δοξάστε τον.

  5. ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ??? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΘΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ???ΚΑΛΑ Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ !!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ????ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΧΥΡΑ ????ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΜΑΥΡΙΔΕΡΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΛΙΚΑ !!!

  6. Εδω φερνουν τους 30 χρονους σαν ασυνοδευτα και τους χαιδευουν!! Σιγα μην πληγωσουν την ψυχη του κ###παιδου.

  7. Το περίεργο που είναι ? Ακόμα δεν είδαμε τίποτα..

  8. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
    ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΠΟΣΟ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

  9. Καλα να παθει η ρατσιστρια.ειναι δυνατον να μην αφησει το προσφυγακι επενδυτη να κανει οτι γουσταει πανω της?θα φατε καλα ελληναραδες θελατε κουλη και τσιπρα φατε ισλαμια τωρα

    1. Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ….
      ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
      ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
      ΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ
      ΑΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ

Comments are closed.