Άρχισαν τα όργανα – Η κατοχική κυβέρνηση ξεκίνησε να διώκει ιερείς που αντιστέκονται στα δόλια σχέδια τους!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
pateras_antwnios

Προκαταρκτική εξέταση διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά τις δηλώσεις ιερέα κατά τη διάρκεια κηρύγματος που υποστήριξε ότι συγγενείς θυμάτων δωροδοκήθηκαν για να δεχθούν ως αιτία θανάτου των δικών τους ανθρώπων τον κορωνοϊό, ενώ αμφισβήτησε και τη χρήση μάσκας.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή για να διερευνηθεί αν με τις δηλώσεις του αρχιμανδρίτη πατέρα Αντώνιου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στοιχειοθετούνται αδικήματα.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο προϊστάμενος ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Ηλία Δαγκλή να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, με δύο σκέλη:

Πρώτον, για να διερευνηθεί η βασιμότητα της καταγγελίας που έκανε ο αρχιμανδρίτης. Αναφερόμενος στην πανδημία είπε πως συγγενείς ατόμων που έχασαν τη ζωή τους, δωροδοκήθηκαν για να δεχθούν να κατοχυρωθεί ως αιτία θανάτου ο κορωνοϊός.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο εισαγγελέας καλείται να αναζητήσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης που αφορά δημοσίους υπαλλήλους και γιατρούς δημοσίων νοσοκομείων ή της ψευδούς ιατρικής πιστοποίησης από ιδιώτες γιατρούς. Ο ιερέας θα κληθεί να καταθέσει ενόρκως για να αναφέρει τις πηγές των πληροφοριών του.

Δεύτερον, ο ιερέας θα κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση, ως ύποπτος, σχετικά με τα λεγόμενα του περί μη χρήσης προστατευτικής μάσκας.

«Μας λένε ότι οι μάσκες προστατεύουν. Δεν προστατεύουν οι μάσκες τους άλλους, τους προστατεύει η προσευχή. Ήδη μας λένε ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Είναι 7 δισεκατομμύρια ο πληθυσμός, φαντάζεστε τι λεφτά θα πάρουν κάποιοι για το εμβόλιο;» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας Αντώνιος.

Με βάση τα παραπάνω η αστυνομία καλείται να διακριβώσει αν τελέστηκε παραβίαση του άρθρου 183 του Ποινικού Κώδικα, περί «διέγερσης σε ανυπακοή»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΕΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΙΝΕΖΟΛΑΤΡΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΤΛ.
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΝΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΙΕΧΩΒΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

  2. μαζευτητε ολοι οι παπαδεσ που πραγματικα ειστε με το χριστο και την παναγια και γινετε μια γροθια ειμαστε μαζισας !!!!

  3. Ένα μεγάλο μπράβο στους Εισαγγελείς. Διώκουν και φυλακίζουν τους πατριώτες , διώκουν τους καθηγητές γιατί τόλμησαν στο διάλειμμα να βγάλουν τη μάσκα να πάρουν μια ανάσα καθαρό αέρα, διώκουν τους ιερείς γιατί τολμούν να πουν αυτό που η πίστη τους στο θεό τους προστάζει.
    Τι άλλο θέλουμε;;;;;;
    Να διώξουν του απατεώνες τα λαμόγια τους κλέφτες;;;;; όχι βέβαια αυτοί κάνουν κοινωνικό έργο.

  4. Τι μπορεί να του κανει του ανθρώπου του Θεού ο δικαστής και ο εισαγγελέας, τα όργανα του καμπάλ και της σατανιστικής μαφίας? Το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να σπείρουν την διχόνοια στους πολίτες και αφού διχάσουν, να βασιλεύουν, όπως και κάνουν τόσα χρόνια στις πλάτες μας επάνω. Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

  5. Πάτερ Αντώνιε, εμείς που γνωρίζουμε τον Λόγο σου και τον θεάρεστο αγώνα σου, είμαστε μαζί σου! Μαζί σου είναι πάντα εξάλλου ο Θεός και η Παναγία! Είσαι λεβέντης και άξιος Λειτουργός και ξέρω πως δεν φοβάσαι τίποτα και κανέναν από δαύτους! Μονάχα φόβο Θεού έχεις, όπως κι όλοι όσοι πιστεύουμε ουσιαστικά κι όχι θρησκοληπτικά στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, χωρίς ”εκπτώσεις” και ”φίμωτρα πίστης”! Καλή δύναμη πάτερ Αντώνιε και θα βγεις νικητής, με την βοήθεια και την προστασία του Θεού! Η Παναγιά μαζί σου! ΑΞΙΟΣ !!!

  6. το θεμα δεν ειναι τι ειπε ο συγκεκριμενος ιερεας, αλλα οτι οι υπολοιποι ιερεις και ιεραρχια δεν λενε με μια φωνη τα ιδια, επειδη αν το εκαναν τι θα εκανε το συστημα θα τους διωκε ολους; Αλλα η μασωνια καλα κρατει κι εκει..

Comments are closed.