Άρση lockdown: Πόσα άτομα επιτρέπονται στο ΙΧ για μετακίνηση εντός και εκτός νομού

Κοινοποίηση:
μετακίνηση εκτος νομού

Μπορεί να έχει επιτραπεί η μετακίνηση εκτός νομού, όμως οι περιορισμοί για τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα ταξί παραμένουν. Όπως αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ μέγιστος αριθμός επιβατών στα αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης είναι τα τρία άτομα, ενώ στα ταξί είναι δύο επιβάτες, εκτός του οδηγού.

Άρα, συνολικά σε κάθε αυτοκίνητο θα μπορούν να βρίσκονται το πολύ μέχρι τρία άτομα.

Μάλιστα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, αλλιώς έρχεται πρόστιμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΖΩΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ….
    να φοράτε ρε ΜΟΣΧΑΡΙΑ μέσα στα αυτοκινητα στα λεοφωρεία στο μετρό στα καραβια στα τραινα στα αεροπλάνα και κρανος μοτοσυκλέτας ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΚΟΡΩΔΙΟ ….
    ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ σας ΓΛΕΝΤΑΕΙ Η ΚΟΥΛΑΑΑΑ

  2. Τα μέτρα είναι εκπαιδευτικού χαρακτήρα, το ομολόγησαν οι ίδιοι. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ. Και μαντέψτε ποιοι είναι τα πράγματα. Από ζα υποβιβαστήκατε σε πράγματα, ανεγκέφαλοι ψηφοφόροι του ελλαδιστάν.

  3. Ρε ζώα νεοραγιάδες, τι δήθεν απαγορεύσεις είναι αυτές;; δεν καταλαβαίνετε επιτέλους ότι σας επιβάλουν πρωτόκολα περιορισμών με σκοπό την αλλαγή της μίζερης ζωής σας;;;Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την δήθεν πανδημία του κώλου;;;;;
    Μπεεεεεεεε, ζώαααααααα!!!!

  4. Τον πούλο λέω εγώ. 5 θα μπούμε σήμερα να πάμε βόλτα

  5. δηλαδη ,πανηλιθιοι με μυαλο κοτας ολοι ανεξαιρετως στην κυβερνηση ,ενας τουριστας που ερχεται απο ευρωπη με 2 η 3 παιδια πρεπει να νοικιασουν 2 αυτοκινητα…γιατι αλλιως θα φανε προστιμο..λες και αν μια οικογενεια, η, καποια παρεα φιλων χωριστουν σε αμαξια ανα 3 ατομα,δεν θα κολησουν τον ιο.
    ..αφου βρε πανιβλακες ολη την υπολοιπη μερα που θα φτασουν στον προορισμο τους θα ειναι παλι μαζι με τις ωρες απο το πρωι μεχρι το βραδυ..
    ..δηλαδη πρεπει να ειναι κανεις στο επακρο πολυ μ@λ@κ@ς για να περνει τετοιες αποφασεις…
    ..δυστυχως για την ΝΔ που ανεκαθεν ηταν ιστορικο κομμα με τα οποια λαθη ,αυτη την περιοδο ξεφτιλιζεται με αυτο το ηλιθιο,ανοητο,χωρις ηγετικα προσοντα,γελοιο υποκειμενο,που εκθετει στο επακρο τοσο το κομμα οσο και το θεσμο του Πρωθυπουργου..
    αυτο το γελοιο υποκειμενο ειναι ικανο μονο για mountain bike και moto cross και παντα με GPS για να μην χαθει..
    συγγνωμη για τις παραπανω εκφρασεις μου,σεβομαι τη δημοκρατια και τους θεσμους αλλα αυτο το ατομο θα μεινει στην ιστορια με ολους τους παραανω χαρακτηρισμους.
    πηγαινε κυριακο να μαθεις να εισαι πραγματικος ηγετης για να μην σε χαρακτηριζουν ολοι ετσι,ακομη κι αυτοι μεσα στο κομμα.

  6. εγω εβγαλα ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και το εχω στο αμαξι, αν με σταματησουν με τη γυναικα μου,για το ενδεχομενο να με γραψει κανενα ταγαρι που δεν θα φοραμε μασκες

    1. ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑς ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥς ΤΟΥς ΜΠΑΤΣΟΥς

  7. προβατα ακουστε καλα τι σας διατάζουν τα αφεντικα

Comments are closed.