Άρση του εμπάργκο στην ΕΡΤ αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία- Η άρση ξεκινάει από τις…

Κοινοποίηση:
ερτ

Μια απόφαση για την οποία πολλοί πίεζαν, είναι γεγονός. Το μεσημέρι η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να άρει το εμπάργκο που είχε κηρύξει στην ΕΡΤ από τις 18 Σεπτεμβρίου 2018.

Την απόφαση για άρση του εμπάργκο στην ΕΡΤ πήρε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και, όπως ανακοινώθηκε, από αύριο 7 Φεβρουαρίου οι βουλευτές και τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιστρέφουν στα πάνελ της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι αν και η θέση της για την ΕΡΤ, την οποία εξακολουθεί να θεωρεί «προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβέρνησης«, που «παραβιάζει ακόμη και στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας«, ωστόσο μια συνάντηση με τη διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης έφερε την απόφαση για άρση του εμπάργκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πάντα έτσι δεν ήταν τα κρατικά? Πάντα δεν συμβάδιζαν με την εκάστοτε κυβέρνηση? Γιατί διαμαρτύρεσαι ρε Κούλη? Όταν δεν έλεγαν τις δικές σας μ@λ@κίες την κλείσατε, με την δικαιολογία ότι είχε πάρα πολλούς υπαλλήλους ακριβοπληρωμένους. ΝΑΙ σωστά αλλά εσείς τα λομόγια την κάνατε ασύμφορη. Πόσα καθικάκια ΔΙΚΑ ΣΑΣ έχουμε πληρώσει? έχουμε πληρώσει τις “σπουδές” τους?

Comments are closed.