Άρον άρον τρέχουν για να καλύψουν το συμβάν! Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Πιερίας για τον θάνατο γυναικολόγου μετά το εμβόλιο της Pfizer(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εμβόλιο Pfizer

Για τον θάνατο του συναδέλφου του γυναικολόγου που εξέπνευσε μια μέρα μετά από τον εμβολιασμό με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Ηρακλής Τσανικίδης.

Ο κ. Τσανικίδης εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του 61χρονου εκλιπόντος ανέφερε πως: «Το Σάββατο είχε κάνει την δεύτερη δόση του εμβολίου. Την Κυριακή το απόγευμα ένιωσε μια δυσφορία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στα επείγοντα, άσφυγμος. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους συναδέλφους αλλά δεν μπόρεσε να τα καταφέρει».

Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου σημείωσε μάλιστα πως τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποσαφηνιστούν μετά τη διενέργεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. δεν φταιει το εμβολιο απλα οποιος κανει το εμβολιο εχει τις επομενες ημερες αυξημενη γκαντεμια

  2. Με τον περίστροφο στον κρόταφο είναι και αυτοί.
    Ή το κάνετε ή “πατάμε τη σκανδάλη” Τι θα κάνουν;;;;; Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς όταν μας πουν ή το κάνετε η απόλυση ή τέρμα η σύνταξη κ.λ.π. . Δυστυχώς είναι αδίστακτοι και οι 300 έχουν στρατολογηθεί , οπότε είμαστε έρμαιο στις ορέξεις τους.

  3. Άμα πεθαίνουν και γιατροί από πειραματικό σκεύασμα , που έχουν γνώσεις, κρίση και η θέση τους είναι να οφελούν και να προστατεύουν τον άνθρωπο, σκ@τά επιστήμονες είναι. Μας έφαγαν οι Βουλγαρίες, οι Ρουμανίες και οι Τσεχίες….
    Πιο πολλα ξέρει ο Στεφανος παρά ο εκάστοτε ιατρικός σύλλογος! Ήματον.

  4. Ποια ακριβή αίτια ρε καραγκιόζηδες.
    Ο άνθρωπος είναι καλά κάνει τη μία μέρα το εμβόλιο και την άλλη βλέπει τα ραδίκια ανάποδα. Αλλά τα ήθελε και αυτουνού το πωπός του από τη στιγμή που ξέρει ότι έχει κάποια προβλήματα και ξέρει ότι ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα το εμβόλιο τους στέλνει αδιάβαστους.

Comments are closed.