Άρης Πορτοσάλτε για μέλη Ρουβίκωνα: «Είναι φασίστες και…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
portosalte

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο ξανά για φασιστική και τρομοκρατική ενέργεια, εξαπολύοντας καταιγιστικά «πυρά» εναντίον των μελών του Ρουβίκωνα.

Κάλεσε δε, την κυβέρνηση να αυστηροποιήσει τον Νόμο, καθώς υποστήριξε πως αποτελεί τρομοκρατική πράξη η έφοδος στο άσυλο της εστίας των ανθρώπων, ενώ επιτέθηκε και σε συναδέλφους δημοσιογράφους, οι οποίοι χαρακτήρισαν το όλο ζήτημα “παρέμβαση του Ρουβίκωνα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε

«Είναι η απόλυτη παραβίαση του ασύλου της εστίας. Είναι πράγμα ανίερο κι αυτό μας συνέβη για πολλοστή φορά από τους αναρχικούς.

Προσπαθούμε να τηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Νιώθουμε την επιβολή του φασισμού πάνω μας. Εμείς κατοικούμε σε μια πολυκατοικία, μαζί με άλλους ανθρώπους που προφανώς επηρεάζονται.
Με την παρουσία μας εκεί ζουν δέκα χρόνια. Λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου εδώ και χρόνια σε πολύ δύσκολες στιγμές και έχω εκθέσει σε μεγάλο κίνδυνο κι εμένα και την οικογένειά μου.

Σε αυτό το πλαίσιο, αυτή η επίθεση αγγίζει τον ΣΚΑΪ γιατί σου λέει δεν θα πεις τη γνώμη σου. Στοχεύει στην κάμψη του φρονήματος. Εφόσον εκφράζουμε δημόσιο λόγο εκτιθέμεθα και δεχόμαστε κριτική, αλλά άλλο αυτό, άλλο η φασισμός και άλλο να σου κάμψω το φρόνημα. Σε αυτό στοχεύουν αυτά τα γκρουπούσκουλα».

Το κάλεσμα Πορτοσάλτε στην κυβέρνηση

Ο ίδιος συνέχισε: «Πρέπει η κυβέρνηση να σκεφτεί ότι η παραβίαση του οικογενειακού ασύλου είναι πράξη τρομοκρατίας. Πρέπει να αναβαθμιστεί ο νόμος. Δεν μπορεί να μπαίνουν αυτοί και να ζητούν τον λόγο από τον επαγγελματία. Δεν μπορούν να εισβάλλουν. Θα πρέπει η κυβέρνηση να φέρει νόμο. Πώς κάποιοι συνάδελφοι υιοθετούν την φράση της “παρέμβασης”. Είναι η επέλαση του φασισμού και κάποιοι συνάδελφοί μας το χρησιμοποιούν ενώ έχει κι ένα θετικό χαρακτήρα.

Σε αντικειμενικό γεγονός λέω την υποκειμενική μου γνώμη. Αυτή είναι η επιτομή του δυτικού κόσμου, αυτό κάνω και καλώς δέχομαι κριτική για όσα λέω.

Είχαμε πάει σούπερ μάρκετ και είπαμε κάτι να φάμε. Εκείνη την ώρα χτύπησε το κουδούνι, ήταν μια συγκάτοικος με το παιδί της που ήρθε αντιμέτωπη με αυτή την ομάδα φασιστών, τρομοκρατών», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κουιζ για δυνατους λυτες:
    Ποιοι απο τους 2 ειναι τρομοκρατες;;;;;;
    1. Οι ιδιοι οι πολιτικοι και το συστημα και καποιοι δημοσιογραφοι ,που βγαινουν και ανακοινωνουν (εκβιαζουν θα ελεγα εγω) ΠΩΣ αν δε δηλωσεις τα ακινητα σου στο εθνικο κτηματολογιο ( και πληρωσεις για να τα δηλωσεις, εχεις δεν εχεις δλδ κοψε το λαιμο σου) θα σου τα παρουμε;
    Επιδη τα κορακια μεσα και εξω, θελουν ηλεκτρονικη διακυβερνηση,να τα εχουν ολα ψηφιακα και με ενα κουμπι να στα παιρνουν ολα;
    ΠΩΣ επιδη οι κυβερνωντες τα καναν σκατα(επιτηδες κατα τη γνωμη μου), σε απελυσαν η διωξαν τα εργοστασια εξω και εμεινες ανεργος και δεν μπορεις να αποπληρωσεις το δανειο σου ,τωρα ερχονται και λενε οι θεσμοι που ειναι εξω πατους τα σπιτια;
    ΠΩΣ αν δε πληρωσεις ενφια παλι θα στα παρουμε;
    Και τρεχα κακομοιρε Ελληνα πολιτη,δηλωσε,πληρωνε,δηλωσε,πληρωνε,μη μιλας,σωπα,σκασε ,ακου μονο,μην αντιδρας,σφιξε το ζωναρι ακομα λιγο,στερησου το φαγητο εσυ και τα παιδια σου,τα παιδια σου λυποθυμουν απο τη πεινα και καποιοι σε ειρωνευονται,στερησου τη ζωη ,γινε σκλαβος, γινε δουλος,γινε ξενος στην ιδια σου τη χωρα,κανε οτι σου λεει το κουτι (tv) πληρωνε φορους στο κρατος,για να εχεις υγεια πηγενε κλεισε ρατεβου στο νοσοκομειο για το 2075 ,πληρωνε φορους για να σε φυλαει η αστυνομια,μπαινουν στο σπιτι σου κλεφτες βιαστες κανε πως κοιμασαι,οσες φορες και να μπουνε εσυ κανε πως κοιμασαι,αυτοι οσες φορες και να τους πιασουν παλι εξω θαναι και παλι απτην αρχη,κρυωνεις δεν εχεις λεφτα να ζεσταθεις και πεθαινεις απτο κρυο η καιγεσαι η πεθαινεις απο τα μαγκαλια η σου παιρνουν το σπιτι απο χρεη η δανεια και ψοφας σα το σκυλι στο δρομο ΤΟ 2019-2020!!!!!!! Και δε θα εχεις λεφτα ουτε να θαφτεις!
    Βαζεις ξυλα στο τζακι να ζεσταθειςκαι σου λενε μην αναβεις το τζακι ειναι καρκινογος ο καπνος(ενω των καυστηρων οχι;;;;)Ασε που πεταγονται καυτρες απο τα τζακια και καιγεται ο ενας μετα τον αλλον.
    ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ.(του ηλεκτρονικου μακελειο,γυρναει συνεχεια εκει μεσα και μερικα μυνηματα τα τρωει)
    η το
    2. Μια παρεα 7-10 ατομων που ριχνουν χαρτακια με συνθηματα και γραφουν καποιους τοιχους;
    Λοιπον ποιος τρομοκρατει;
    Στανταρ θα πεταχτει καποιος και θα μου την πει.ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΕΙΣΑΙ;
    Οχι απλως τα εχω παρει στο κρανιο.Μου τελειωσε ο καφες απο χτες και ειναι μακρυα πολυ η πολη.

Comments are closed.