Άρης Πορτοσάλτε: Έκρηξη από γκαζάκια στην πολυκατοικία του

Κοινοποίηση:
ΕΚΡΗΞΗ

Έκρηξη σημειώθηκε στην πολυκατοικία στην οποία μένει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ οι άγνωστοι έβαλαν 4 γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας τα οποία εξερράγησαν λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα.

Στο σημείο έφτασαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, καθώς προκλήθηκε εστία φωτιάς, ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Κλιμάκιο του ΤΕΕΜ βρέθηκε επί τόπου, προκειμένου να περισυλλέξει τα υπολείμματα του Α.Ε.Μ. τα οποία θα εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Η είσοδος της πολυκατοικίας έχει καταστραφεί ενώ τοίχοι έχουν μαυρίσει.

Ο ίδιος ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε λόγο για «αναβάθμιση» της τρομοκρατίας, ενώ ανέφερε πως οι δράστες ήθελαν να μπει φωτιά στο κτίριο και να δολοφονήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τον θυμάμαι απο το ΠΑΣΟΚ που ήταν καθώς επίσης καί την ποντικομαμή τον Τσίμα . Μεγαλύτεροι οσφυοκάμπτες και σφουγγοκωλάριοι δεν εχουν περάσει απο την δημοσιογραφία. Φυσικά δεν συμφωνώ με γκαζάκια καί οτι άλλο μπορεί βάλει την ζωη κάποιου σε κινδυνο. έχουμε καί ο καθένας μπορεί να είναι ελεύθερος να λέει οτι θέλει.

  2. Μα δώστε αστυνομική προστασία στον Άρη οι υπόλοιποι ένοικοι παράπλευρες απώλειες. Θα έλεγα ευτυχώς δρν είχαμε θύματα αλλά μόλις θυμηθηκα την Μαρφιν.

  3. μπλε ζαίοι, βγάλτε νέο χάσταγκ : #save πορδοσάλτε ! λολ

  4. Στο βρακί του έπρεπε να τα βάλουν!. Για φαντάσου ολόκληρη στρατιά να φυλάει ένα ερπετό που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Τα κόκαλα των προγόνων μας τρίζουν που βλέπουν αυτούς τους προδότες να δρουν ανενόχλητοι και ο Έλληνας πολεμάει μέσα από το καφενείο.

  5. Σε καλο του βγενουν οι επιθεσεις αυτες .για να εχει φρουρα τζαμπα ο τζαπατζης

  6. ΠορΝοσάλτε ο μέγας τρομοκράτης σε Εθνική εμβέλεια, από τον Κοσιωνοσκάι, ΔHΘEN ΔHMOΣIOΓPAΦOΣ. ΜΟΝΟ με αυτό που βγήκε από τον παράδεισο, υπάρχει ελπίδα με δαυτο το τηλεοπτικο αποβρασμα… γκαζάκια και λοιπές αηδίες, απλά ανοησίες!!!

  7. Σαν τα φαντάσματα βγαίνουν τις νύχτες και βάζουν γκαζάκια στο σπίτι όποιου δεν γουστάρουν ή γράφουν στους τοίχους της πόλης αναρχοαριστερά συνθήματα. Σάπιοι μέχρι το μεδούλι.

  8. εφταιγε η πορτα ρε μ@λ@κες ? Μοιαζει η πορτα με τον Αρη?

  9. Οχι βομβα ρε παιδια.Πηδημα ηθελε ο θρασυτατος Φραγκολεβαντινος.Γιατι δεν ειναι καν Ελληνας.Απ το σκατοεπωνυμο του φαινεται .Αλλα ας βγει μονος του,χωρις 20 χωροφαλακους,να κανει μια τσαρκα στο δρομο,αν εχει τα κοτσια.

  10. Δεν συμφωνώ με πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο συνανθρώπους μας. Αλλά και ο ίδιος έχει προκαλέσει πολύ, πάρα πολύ και εν γνώσει του!!!

  11. ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΙ.
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

    1. οι συγκάτοικοι στην πολυκατοικία έπρεπε πρώτοι να τον τσακώσουν στο ασανσέρ και να τον κάνουν μπαούλο στο ξύλο.Και να του πουν μετά έθεσες την ζωή μας σε κίνδυνο δεν φορούσες μάσκα για αυτό σε δείραμε

  12. Πορδοσάλτε Νο1 γκιόζης αναβαθμιστής της δημοκρατίας

Comments are closed.