Άπιστη μάνα είχε σχέση με 300 άντρες επειδή ο άντρας της ήταν πολυάσχολος [BINTEO]

Κοινοποίηση:
CAT

Μια μητέρα δύο παιδιών στο Πεκίνο της Κίνας άρχισε να κοιτάζει άλλους άντρες για να περνάει καλά, όσο ο άντρας της έλειπε από το σπίτι για δουλειά.
Όλα ξεκίνησαν πίσω στο 2017, όταν η νεαρή γυναίκα χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο στα social media για να παριστάνει την ανύπαντρη μητέρα, ώστε να μπορεί να προσελκύσει ανυποψίαστους άντρες για να κάνουν σχέση μαζί της.

Και όχι μόνο χρησιμοποίησε τη γοητεία της για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις της αλλά και για να πάρει περίπου 400 χιλ. γουάν (51 χιλ. ευρώ) από τους εραστές της, με τη δικαιολογία ότι τη βοηθούσαν να πληρώσει το νοίκι, ώστε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα και την ανατροφή των παιδιών.

Η απάτη της όμως αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα θύματά της έψαξε το παρελθόν της, τον περασμένο Αύγουστο.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη από τις αρχές, με τους συγγενείς της να μην έχουν ιδέα για το τι έκανε τα τελευταία δύο χρόνια.

Η άπιστη σύζυγος ομολόγησε ότι ξόδεψε όλα τα λεφτά που αφαίρεσε από τους εραστές της στον διαδικτυακό τζόγο.

Η Ζανγκ θα περάσει τα επόμενα οκτώ χρόνια και πέντε μήνες στη φυλακή, ενώ θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 5 χιλ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η Ζανγκ σύναψε σχέσεις με τουλάχιστον 300 άντρες όσο ο άντρας της ήταν πολύ απασχολημένος να δουλεύει.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Είστε σίγουροι ότι ήταν Κινέζα? Γιατί αυτή είναι η κλασική Ελληνίδα παντρεμένη “φέρε λεφτά, δεν φτάνουν τα λεφτά, άχρηστε, μ@λάκα, μαύρη να΄τανε η ώρα που σε παντρεύτηκα” τρέχει όλη μέρα ο δόλιος ο σύζυγος να βγάλει λεφτά και η κυρία πιάνει γκόμενο γιατί “ο άντρας μου δεν έχει χρόνο για μένα, με παραμελεί, δεν μου δίνει σημασία”. Μου φαίνεται ότι έχουν πάει Ελληνίδες στην Κίνα. Πρόλαβαν κιόλας και εκπαίδευσαν τις Κινέζες?

Comments are closed.