Άνω Λιόσια: Βίντεο – ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στη Λ.Φυλής – Γ@φτος πυροβολούσε σε πολυσύχναστο δρόμο

Κοινοποίηση:
ηγ

Την στιγμή της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε στα Άνω Λιόσια το απόγευμα της Παρασκευής κατέγραψε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας. Το θύμα βρίσκεται έξω από σταθμευμένο Ι.Χ. και την ώρα που ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, βλέπει τον δράστη να τον πλησιάζει και να ρίχνει προειδοποιητικές βολές.

Ο 23χρονος προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τον ένοπλο άνδρα που όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα προτάσει ξανά το όπλο και αυτή τη φορά τον πυροβολεί στα πόδια, τραυματίζοντας τον. Αμέσως μετά εξαφανίζεται από το σημείο.

Αιμόφυρτος ο 23χρονος καταλήγει στο έδαφος σφαδάζοντας και ζητώντας βοήθεια. Δύο φίλοι του που βρίσκονταν στο σημείο τον βοηθούν να σηκωθεί και τον μεταφέρουν στο αυτοκίνητο. Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 17:45 στη συμβολή των οδών Φυλής και Σολωμού.

Οι αστυνομικοί που έχουν στην κατοχή τους βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες έχουν ταυτοποιήσει το δράστη και τον αναζητούν. Πρόκειται για έναν 23χρονο ρομά, που έχει το ίδιο επώνυμο με το θύμα.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς διέφυγε με φορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας 43χρονος άνδρα και ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο. Έπειτα από αναζητήσεις της αστυνομίας το όχημα διαφυγής εντοπίστηκε από άνδρες της ΟΠΚΕ στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Ο 43χρονος οδηγός συνελήφθη και το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος που δέχτηκε συνολικά 7 πυροβολισμούς, είναι φίλος γνωστού τράπερ.

Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, όπου μεταφέρθηκε χθες από συγγενείς του, με διαμπερές τραύμα στο πόδι. Οι αναζητήσεις των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη είναι σε εξέλιξη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.