Σιγά τον άντρα! «Τρελάθηκαν» οι Ισπανίδες όταν είδαν τον Τούρκο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
janayaman

Πριν περίπου δύο μήνες ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν επισκέφθηκε την Ελλάδα και επικράτησε ένας μικρός χαμός από Ελληνίδες θαυμάστριες του οι οποίες τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο. Αυτές τις ημέρες ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός», βρίσκεται στην Ισπανία, όπου οι εκεί θαυμάστριές του έβαλαν πραγματικά τα… γυαλιά στις Ελληνίδες με τις πρωτόγνωρες εκδηλώσεις θαυμασμού προς το προσωπό του.

Ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός με το αθλητικό κορμί προκάλεσε κοσμοσυρροή στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, αφού εκατοντάδες Ισπανίδες έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο οι θαυμάστριες του με το που τον βλέπουν… εκστασιάζονται και προσπαθούν να τον αγγίξουν και να κλέψουν ένα βλέμμα του. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να καταφέρει να φτάσει σώος στη λιμουζίνα του ο ηθοποιός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τέλειος σε όλα!!! Χίλια Μπράβο ο τέλειος άντρας!!

  2. Οχι και σιγα τον αντρα……κυκλοφορουν πολλοι στον δρομο εξω σαν αυτον; Ολοι κακασχημοι και με κοιλιες…….ειναι παιδαρος το παιδι,ομορφος,γοητευτικος ,σεξι και με ωραιο κορμι………φτου να να μην σε ματιασω παληκαρι μου,εχεις ολο το πακετο!!!!!

    1. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με κάτι χοντρές κοντές με γένια,γεμάτα τερηδόνα δόντια και λαδωμένα μαλλιά ελεεινιδες….

    2. Βολεψου με κανα Πακι τωρα και πολυ σου ειναι.

    3. Κατερίνα γνωρίζεις από Οθωμανικό βλέπω και μάλλον εγκρίνεις.

  3. Τετοια εκανε κ ο Ρουβας(κουβας) και μετα εγινε παληκαρας!

  4. Πόρνες ολκής.
    Ολες, όχι μόνο οι Ισπανίδες.

Comments are closed.