Άντε να τους διώξουμε μετά!!! Στα θερμοκήπια π@διοταν παντρεμένη με “επενδυτές” από Σομαλία

Κοινοποίηση:
sex TIME

Μια διαφορετική και… πικάντικη καταγγελία μάς έκανε αναγνώστης για τους “επενδυτές” που έχουν κατακλύσει τη χώρα!

Οπως αναφέρει, “εδώ στα Φιλιατρά δεν υπάρχει Έλληνας ούτε για δείγμα το βράδυ έξω στους δρόμους. Έχουμε γεμίσει Σομαλούς και Πακιστανούς. Σε ένα χωριό μικρό, λίγο έξω από τα Φιλιατρά, έπιασε ο σύζυγος την γυναίκα του με 2 Σομαλούς εργάτες (!!!) στα θερμοκήπια!”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ντροπη της… με ποιο σκεπτικο απατησε τον αντρα της για να παει με μαυρους… η ψυχανωμαλη…

  2. Ωραία τα Φιλιατρά έχουν και πύργο του Άιφελ χχαχαχα. Δεν έπεσα απ’ τα σύννεφα έχω βρει προφυλακτικό σε προαύλιο δημοτικού σχολείου. Τελικά πότε θα πιάσουμε πάτο;

  3. Εμ’ γιατι γινονται αθροες εισαγωγες “επενδυτων”Παρτε το χαμπαρι.Μεγαλοκυριες με φραγκα απο μαμα μπαμπα, απο κληρονομιες των κοροιδων θελουν να απολαυσουν αυτο που δεν τους δινουν οι νεοελληνες.Την ηδονη.Ετσι και οι επενδυτες το εκμεταλευονται αυτο.εχοντας χρονια να δουν χαρα στα σκελια τους με το παραπανω.Και μπουλκουμε και φραγκα εισπραττουν απο τις κυριες.Αμ τι νομιζατε?Για τυχον αντιρρησεις απευθυνθητε στη παγκοσμιοποιηση της ΝΤΠ.(στη γερμανια και αλλου τετοια περιστατικα ειναι ρουτινα)

  4. ΕΔΩ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΚΑ ΓΑΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΙΣΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ

  5. Καλά να πάθει ο βλάχος, να μάθει να μη δίνει δουλειά σε Έλληνες και να φέρνει σομαλούς για να πέφτουν τα μεροκάματα…. Μακάρι αν έχει κόρες να τις περιλάβουν κι αυτές.

    1. Ποιος ελληνας μωρε θα παει στα χωραφια??καλα για 40ρηδες και κατω ουτε για αστειο, εδω ρε μεσα του 2000 με καλα μεροκαματα ακομα και δεν παταγε κανεις, οσο για την κυρια..ε τι να κανει,οι ανδρες στο καφενειο και στα προπο, ειδε τους επιβητορες αραπαδες και γυαλισε το ματι της, ασε που η πιτσιρικαρια πλεον το χει γυρισει σαν τον θεμη τον κανελλο,σιχτιριζουν οι κοπελιτσες πλεον,

  6. Καλά που μας ενημερώσατε για να αποφύγουμε τα προϊόντα θερμοκηπίου από τα Φιλιατρά…. Ποιος ξέρει τι θα έχουν πάνω..ύστερα από όλα αυτά….😅😅🥒🥒🥒🍑🍑🍑

  7. Θιχτηκαν κι οι γκομενες των αραπηδων οι ‘ευαισθητουληδες’ του ΣΥΡΙΖΑ που ειπαμε τα αγορια τους αυτο που ειναι:σκυλαραπες!

    (μουφα τη κοβω την ιστορια παντως)

  8. Νοικοκυροκόριτσο. Πάρτη να σου ανοίξει φύλλο για τυρόπιτα με τον πλάστη.

  9. Ελεεινηδες ηταν και ελεεινηδες παρεμειναν…αντε παντρευτειτε μαλακες να γαμησουμε!!

  10. Ήθελε και 2 η μουλάρα, οι Σομαλοί έχουν κάνει τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Είδε χαρά στα σκέλια αλλά αυτοί έχουν και πολλές αρρώστιες.

  11. Fake news. Καμμιά σοβαρή πατσαβούρα δεν παει με άθλιους βρωμιάρηδες σκυλ@ραπες. Έτσι κι αλλιώς αυτοί το κάνουν μεταξύ τους. Μουσλίμια γαρ..

      1. αμα σου την πεσουν μαυρη στο δρόμο να σε δούμε….

    1. xaxaxa α βρε καημενε πελασγε,ρωτα κανεναν που εργαζεται σε ξενοδοχεια στην αθηνα να δεις τι γινεται, ειδικα οι πιτσιρικες 17-25 με μαυρους επιβητορες καλοπερνανε, δεν βλεπεις οτι τα ελληνακια το χουν ριξει στο απλωμα.. του τραχανα,τι θες να κανουν και δαυτες?

  12. Το πιστεύω απόλυτα το περιστατικό. Εδώ διασημη ελλεηνίδα τραγουδίστρια έχωνε στο πατάρι της ότι μπορείς να φανταστείς, για να ξεχαρμανιάσει.

  13. Το ότι πηδιουντε οι γυναίκες σας ,δεν σας ενόχλησε,το ότι ήταν αράπηδες σας ενόχλησε ! Εσάς και γράφετε σχόλια. Το άρθρο είναι μπαρουφα,θέλουμε περισσότερες πληροφορίες. Που έγινε δηλαδή ,στην ΑΓΊΑ ΚΥΡΙΑΚΉ?

    1. εσυ που μιλας περι “αραπηδων” εισαι ακομα χειροτερος

  14. Να γιατί μερικές δεν θέλουν την απέλαση των λάθρο,μια χαρά βολεύονται οι χοντρές μαριόλες

  15. Ειδατε οι εργατες…γης βοηθανε στην επιλυση του….δημογραφικου!

    1. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βοηθάνε στην επίλυση του αγαμησιακού.

  16. Σιγουρα καμια χοντρη, βρωμικη, ασχημη σαν αυτες που παιρνουν ποζες στο facebook και απο κατω δεκαδες λιγουρια εξυμνουν την ομορφια τους

  17. Ρε αδελφε αγροτη απο τα φιλιατρα. Παρ της ενα δονητή οσο έχεις δουλειά, γιατι θα στη ξεχειλωσουν οι Σομαλοί και θα ψάχνεις για κατσίκα.

Comments are closed.