Άνοιξαν οι μπίζνες στην Τουρκία για τον Πόντιο Σάκη Τανιμανίδη… (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
taniman-stefanos-sakis

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Τουρκία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης σήμερα ανοίγει στην Τουρκία παράρτημα του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων, που εδώ και αρκετούς μήνες έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στην χώρα μας. Η Χριστίνα Μπόμπα, φανερά υπερήφανη για την επιτυχία του συζύγου της, θέλησε να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram της Χριστίνας Μπόμπα:

dvd_1_2

gfgfg_1_2
fthis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ !!!!

  2. ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΓΕΩΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ν Τ Ρ Ο Π Η ΣΟΥ.

  3. Η υποκρισία, ξεχείλισε !!!
    Ενώ στις μπλούζες τους, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιός, φέρονται να αποτίουν φόρο τιμής στην μνήμη των Ελλήνων προγόνων τους, που έπεσαν θύματα της βάρβαρης αγριότητας, της πρωτοφανούς θηριωδίας και της ειδεχθέστατης φρικαλεότητας των τουρκαλάδων, εν τούτοις, τολμούν να διαφημίζουν υπερήφανα τις μπίζνες τους με τους απογόνους των δολοφόνων, για να επισημάνουν, προφανώς, ότι το χρήμα όλα τα διαγράφει, όλα τα συγχωρεί, όλα τα ωραιοποιεί, όλα τα απλοποιεί …
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ρεεεεεεεεε …
    Να χαίρεστε τους φίλους, τους συνεργάτες και τους συνεταίρους σας …
    Καλές δουλειές να έχετε με τους τουρκόσπορους, μέχρι να φερθούν και σε εσάς το ίδιο όπως φέρθηκαν στους προγόνους μας …
    Τρίζουν τα ιερά κόκκαλα, όχι μόνον των προγόνων σας, αλλά ολόκληρου του Ελληνισμού, που δεινοπάθησε, βασανίστηκε, σφαγιάσθηκε, ληστεύθηκε, βιάστηκε, απαγχονίστηκε, γενοκτονήθηκε, από τους μογγόλους … Βγάλτε, τουλάχιστον, αυτά τα μπλουζάκια, γιατί προκαλείτε βάναυσα το κοινό αίσθημα … Βάλτε την μούρη του Κεμάλ να την καμαρώνετε και να την τιμάτε, ρεζίληδες … μόνον με αυτήν την μούρη συνάδουν οι πράξεις σας, οι οποίες αμαυρώνουν την μνήμη των αδικοχαμένων Ελλήνων …
    ΄Αντε στα διάαλα, ανάξια ανθρωπάκια …

Comments are closed.