Άνθησε το Ακάνθινο Στεφάνι του Εσταυρωμένου στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στη Μανάγουλη Φωκίδας (BINTEO & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ekklisia_1

Με έκπληξη και δέος ο Ιερέας του Ναού ο νεωκόρος και οι ψάλτες αντίκρισαν πως το ξερό ακάνθινο στεφάνι το οποίο ήταν κρεμασμένο στον εσταυρωμένο μπροστά στην Αγία τράπεζα έβγαλε μικρά λουλουδάκια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης (Ζωοδόχου Πηγής) στη Μανάγουλη Φωκίδας λειτούργησε για πρώτη φορά την μεγάλη Εβδομάδα φέτος λόγω των εργασιών που γίνονταν στο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης.

Πραγματικά το γεγονός που κατέγραψε η κάμερα είναι εντυπωσιακό καθώς το στεφάνι έμεινε πάνω στο σταυρό από την Μ.Πέμπτη αλλά και λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες περάσαμε μια περιόδου μεγάλου καύσωνα στην ευρύτερη περιοχή.

SnapShot0-4-696x392

Η Μητρόπολη Φωκίδας δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα τα πλάνα είναι λίγες ώρες από την ώρα που το γεγονός έγινε αντιληπτό. Στην κάμερα του Nafpaktianews.gr μίλησε ο Ιεροψάλτης του Ναού Σωτήρης Καρέλης.

Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές και πρωτόγνωρες-Δείτε βίντεο και δηλώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θαύμα θαύμα…. Ελάτε μαυροντυμένες στραβοκάνες γριές για προσκύνημα…. ελάτε ελάτε και εσείς όλοι….Και φυσικά ακουμπήστε μας στον οβολό σας στο παγκάριον δια την αποπεράτωση του έργου μας..

  2. Σαφώς και είναι θαύμα ,σαφώς και πιστευουμε .Το δικο μου προβλημα δεν ειναι η ουσια της πιστεως ,αλλά η ερμηνεια του και η πρακτικη της εφαρμογή απο διαφορους κηρυκες του μισους και του φανατισμου με παραληρηματικους λογους (υπάρχουν και εδω μεσα μερικοι τετοιοι ,στο φορουμ του site εννοω ) . Αυτοι κανουν μεγαλη ζημια γιατι απλα διωχνουν κοσμο απο τις εκκλησιες και κοκορεύονται με τα ηθικο -θεολογικα τους κηρυγματα οτι μονο αυτοι ειναι και κανενας αλλος . Ο χριστιανισμος δεν ηταν ουτε προκειται να γινει θρησκεια του μισους και του φανατισμου , αυτα ειναι για τους μουσουλμανους .Αυτα.

  3. Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΑΝΘΙΖΕΙ !!!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ?
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

  4. Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες» (Ιω. 20, 29)

Comments are closed.