Άναψε πάλι φωτιές! Προειδοποίηση Μασκ στους Αμερικανούς: «Μετανάστες θα έρθουν για τα σπίτια σας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
μασκ

Φωτιές άναψε πάλι ο Ίλον Μασκ. Με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) για τους μετανάστες στις Ηνωμένες Πολιτείες ο εκκεντρικός μεγιστάνας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του δημάρχου Νέας Υόρκης να επιτάξει σχολείο, με στόχο να στεγαστούν 2.000 παράτυποι μετανάστες και να προστατευτούν από την κακοκαιρία.

Αυτό συμβαίνει όταν ξεμένεις από δωμάτια ξενοδοχείων. Σύντομα, πόλεις θα ξεμείνουν από σχολεία να εκκενωθούν. Τότε, θα έρθουν για τα σπίτια σας, έγραψε στο Χ για τους μετανάστες. Ο Μασκ υπαινίχθηκε ότι τα σπίτια των Αμερικανών κινδυνεύουν από την επέλαση των παράνομων ξένων στις ΗΠΑ.

Τα σχόλια που συγκέντρωσε ο Μασκ ήταν πάρα πολλά. Αρκετοί χρήστες της πλατφόρμας δήλωσαν ότι συμφωνούν με την άποψή του και επιθυμούν να επανέλθει στην προεδρία ο Ντόναλντ Τραμπ.

Άλλοι έσπευσαν να του υπενθυμίσουν ότι και αυτός είναι μετανάστης στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Είσαι μετανάστης από την (Νότια) Αφρική. Απλώς έχεις λεφτά, δεν είσαι Αμερικανός. Πρόσεχε τι προτείνεις άλλη φορά».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΑΚΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?? ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΧΙΟΣ ΦΟΡ ΕΒΕΡ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΙΛΑΚΑΜΑ

  2. Ο Biden και οι Democrats φταίνε γι αυτό το χάλι.
    Έχουν κάνει την Αμερική “μπήτε κι αλλέστε” όπως ο Μητσοτάκης την Ελλάδα, μόνο που στην Αμερική δεν χτίζουν HotSpots.
    Στην Αμερική ΔΕΝ ονομάζονται “παράτυποι μετανάστες”, όπως στην ηλίθια ΕΕ.
    Εκεί λέγονται Asylum seekers & όταν δεν εμφανίζονται στο Δικαστήριο για το άσυλο που επιζητούν, ονομάζονται illegal aliens. Όταν συλληφθούν, είναι προς απέλαση.

  3. Ένας ακόμη λόγος για θριαμβευτική επάνοδο του Τραμπ στην εξουσία.

  4. Ένας ακόμη λόγος για λυτρωτική, θριαμβευτική επάνοδο του πατριώτη Τραμπ.

  5. Κι αυτοί άνθρωποι είναι και έχουν ψυχή. Τα παιδιά τί φταίνε; Οι κωλοκυβερνήσεις φταίνε.

    1. ΣΚΑΣΕ ΓΕΡΟ!απτην ταινια The κοπανοι…αυτες τις παιδοφιλικες μλκ τις λενε οι ναζιστεροι αντιφακλανες…σε νοιαζουν εσενα για τα παιδια της γουατεμαλας και οχι της ελλαδος…ρε ουστ ισλαμοκουμουναζιστικο κοπροσκυλο

Comments are closed.