Άναυδος έμεινε Tούρκος όταν ανακάλυψε την πραγματική εθνοτική προέλευσή του – Τι έδειξε το DNA (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Έπεσε» από τα σύννεφα, ένας Τούρκος που δήλωνε 100% βέβαιος για την τούρκικη καταγωγή του.

Όταν έκανε τεστ DNA αποκαλύφθηκε πως ήταν κατά 47% από Τουρκία και Καύκασο, δηλαδή Κιρκάσιος και Αρμένιος και κατά 44% Πέρσης.

Σχολιάζοντας, το αναπάντεχο εύρημα, εντυπωσιάζεται για την αρμενική του καταγωγή του. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχθηκε όταν συνειδητοποιεί ότι ο υπόλοιπος μισός είναι Ιρανός.

«Ουάου, αυτό είναι τρελό», λέει αμήχανος, ενώ η Βρετανίδα σύζυγός του τον… τρολάρει στο βίντεο που ακολουθεί, ωστόσο παραδέχεται ότι από τη μεριά της μητέρας του πράγματι υπάρχει καταγωγή από τη Γεωργία.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Είναι αλήθεια πως τα Ελληνικά γόνι δία δεν αναμοιγνύονται με άλλα φύλα. Παρ’ όλο που αυτό επιδείωκαν οι τούρκοι όταν έφεραν τους αρβανίτες απο το 1300-1500 καθώς και διάφορα άλλα φύλλα καυκάσια, ασιατικά κλπ. δεν τα κατάφεραν. Διότι, η ίδια η φύση αντιδράει σε αυτο! Και είναι αποδεδειγμένο και σε βιολογικό και σε νοητικό επίπεδο. Ακόμη και αν γίνει ένωση (ερωτεύτηκαν δυο νέοι, ή απο εναν βιασμό) θα έχουν δυσκολία στην τεκνοποίηση, θα γίνει αποβολή ή θα γεννηθούν στείρα παιδιά. Ο λόγος που αλληλοβριζόμαστε μεταξύ μας είναι γιατί όλοι αυτοί που ήρθαν απο το 1300-1500 και μετά στην Ελλάδα πήραν Ελληνικά ονόματα, βαπτήστηκαν Χριστιανοί, πήραν και γη ως παραχωρητήριο και μετά την κράτησαν και επειδή είναι πολλούς αιώνες εδω, δηλώνονται ως Έλληνες. Όμως μέσα τους το νοιώθουν πως δεν είναι! Επίσης, με τους διωγμούς που έγιναν απο την την Μικρά Ασία και απο την Αίγυπτο δεν έγινε έλεγχος ποιός ήταν τι… Διότι μιλούσαν πολλοί τούρκοι, γύφτοι και άλλες μίξεις φυλλων και τα Ελληνικά και ήρθαν εδω και δήλωναν Έλληνες. Π.χ. όπως μιλάνε τώρα και οι αλβανοί και τα Ελληνικά και την μητρική τους. Ήρθαν και τότε απο την Μικρά Ασία πάρα πολλοί τουρκόγυφτοι που μιλούσαν και Ελληνικά. – και πάρα πολλά μικρά παιδιά που τα λυπηθήκαμε και τα κρατήσαμε.. (όπως τα κουβαλάνε και τωρα οι λαθρομετανάστες και αποβλέπουν να τα λυπηθούμε και να τα ξανακρατήσουμε). Έτσι έγινε και τότε. Και τα παιδιά τους που γεννήθηκαν εδω, είναι δηλωμένα ως..Έλληνες.
    Δεν αλλάζει η Ελληνική φυλή ούτε σε δυο γενιές, ούτε σε τρεις, ούτε σε χίλιες δεκα τρεις!
    Τα 10 εκατομμύρια που είμαστε στην Ελλάδα δεν είναι καθαροί Έλληνες.
    Και αν έχει κανείς αντίρηση σε αυτά που έγραψα, παρακαλώ να το επιχειρηματολογήσει βιολογικά, ιστορικά, λαογραφικά, γεωγραφικά, γλωσσικά, κοινωνιολογικά και πνευματικά, όπως το έχω αποδείξει και εγω σε γραπτό μου Έργο.

    1. Πριν ακομα καλα-καλα αρχισεις να κανεις τη θεση σου και βλεποντας “γὸνι δὶα δεν αναμοιγνὺονται” αντιλαμβανομαστε οτι εισαι ενας ακομα αστοιχειωτος απο δαυτους και δεν μπαινουμε σε πνευματικο κοπο να προχωρησουμε πιο κατω.

      1. Ο Έντονυ ντε Μέλλο είχε δίκιο. Το να προσπαθείς να εξηγήσεις σε εναν ανόητο την αλήθεια είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις σε ενα γουρούνι να παίζει πιάνο. Πρώτον, θα χάσεις τον χρόνο σου και δεύτερον θα εκνευρίσεις το γουρούνι!
        Μην απαντήσεις γουρούνι. Δεν δία σταυρωνόμαστε με εσας.

        1. Ηλιθιος,κακομουτσουνος,ψωνιο και αστοιχειωτος γραικος,who seeks a recognition through his fertile sick imagination.Nobody in his/her right mind will ask an advise,or accept an explanation from unworthy and cunning creatures as you are.As of Eddy De Mello we say,stick him in your pipe and smoke him unworthy puerco cochino.

    2. Θα παμε να δουμε το “Ἐργο” σου,γραικε,μονο αν παιζει η Μαρθα Βουρτση.

      Ας τον γραικο στη τρελα του
      και μη τον συνεφερεις
      τι κρυβει μεσα το μυαλο
      ενος γραικου δεν ξερεις.

      Μπορει να βρει στη τρελα του
      αυτα που ᾽χει ποθησει
      και που δεν αξιωθηκε
      να δει και ν᾽αποκτησει…

      1. Μεγάλη μπόρα θα σε βρεί
        με δούσα παρουσία
        πίσω θα έχεις μια ρυά
        μπροστά μια σπογγία
        εχε τα ματια ανοιχτά
        θα δεις και τον Ικτήρα
        θα τρέχεις για να κρυφτείς
        μα θα σε βρει μανδύα

  2. @Πατριώτης μολων λαβέ… Φαίνεται πως οι Έλληνες που δεν ξυπνάνε εδώ, έχουν μάθει να ζουν με το υπόλοιπο 5%. Γι’ αυτό δεν τους αγγίζει τίποτα…που ειναι εκείνο το πραγματικό 95% άραγε?

  3. Είναι σίγουρα Βρετανίδα!!! Αφού κάνει μπάμ η κοπέλα έχει μπλέ ματάρες και κατάξανθα μαλλιά. χαχαχαχα

  4. Λες και δεν φαινοταν απο την φατσα του τι ειναι , και χρειαζοταν και τεστ dna…..

  5. σκεφτειτε τι θα βγει δηλαδη αμα κανουν οι πακιστανομουριδες κασιδιαρης και μιχαλολιακος. θα αυτοκτονησουν απο τα αποτελεμσατα (και χαρη στην πατριδα θα κανουν). τα αεργα μακιστανομουρικα τεμπελοσκυλα

  6. ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ 95% Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΖΩΡΣ ΣΩΡΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    1. Απο Αγαρηνους,Λαιστρυγονες και Σλαβους απαρτιζεται το δικο σου DNA,λαλιλαστο ψωνιο.

    2. 38% ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ
      30% ΣΛΑΒΙΚΕΣ
      32% ΟΘΩΜΑΝΙΚΕΣ
      5% ΦΡΑΓΚΟΙ …..

      1. Ειστε ηλίθιοι και οι δυο. Διαβάστε λιγο στουρνάρια τις έρευνες που εχουν γινει στα μεγάλα πανεπιστημια του κόσμου. Έρευνες που εχουν δείξει πως ακομα και σήμερα το Ελληνικό DNA ειναι ιδιο κατα τουλάχιστον 98% με τους αρχαίους Ελληνες. Ζωααααα!!! Αν οντως συνέβαινε το αντίθετο, οι εχθροί μας θα το ειχαν κανει σημαια. Βεβαια εσεις οι δυο σιγουρα Ελληνες δεν ειστε. Ψάξτε να δειτε απο ποια Μογγολο φυλή κατάγεστε. Χαχαχα, βούρλα!!!

        1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ DNA???🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

        2. Βλακα αχυροκεφαλε γραικε δεν υπαρχει γιατρεια για την παθηση σου.Ψαχνεις να βρεις εχθρους σε λαθος μερος οταν ο εχθρος ειστε εσεις οι ιδιοι αναμεταξυ σας.Ειστε καταπτυστοι απο παντου για τις παθογενειες που φερετε μεσα σας.Mongrels με τα ουλα σας y nada más que perros callejeros.

        3. Επειδη στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.gr παιζουν το δικο τους παιχνιδι και σχολια δεν αναρτουνται θα σου πω τουτο.Αν οι Ελληνες ξαναερχονταν πισω στη ζωη θα σας επερναν ξοπισω με baseball bats για να ειστε αγυρτες και παραχαρακτες της ιστοριας.

      2. ΡΕ ΑΡΗΑΝΕ ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟ 100% ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ 105% ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΕΚΑΝΕΣ.

Comments are closed.