Άμεσο εμβολιασμό ζητούν εργαζόμενοι στα Μέσα μεταφοράς και στα σούπερ μαρκετ

Κοινοποίηση:
super-market-575x384

Με επιστολές και αιτήματά τους στα υπουργεία Μεταφορών και Υγείας, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες ζητούν τον άμεσο εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού. Και αυτό γιατί όπως λένε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Απόστολος Ραυτόπουλος, πρόεδρος τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, σημείωσε ότι το αίτημα προς τα υπουργεία να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο για τους εργαζομένους το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ έχει γίνει δεκτό, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα με την αποθήκευση των εμβολίων.

Επίσης και οι εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ ζητούν τον άμεσο εμβολιασμό τους καθώς έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο. Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουλέρο, εργαζόμενο σε σουπερμάρκετ, υπάρχει άμεσος κίνδυνος των εργαζομένων αλλά και των καταναλωτών αφού καθημερινά χιλιάδες κόσμου επισκέπτονται τα καταστήματα για προμήθειες των βασικών τους ειδών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ημαρτον κυριε να παρακαλανε να κανουν την γονιδιακη θεραπεια που το βαφτισαν εμβολιο την στιγμη που ακομα δοκιμαζετε πειραματικα τελικα αποδεικνειετε οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας για οτι μας συμβαινει και θα συμβει

  2. ου να χαθειτε που θα εμβολιαστουμε. αλιμονο μας. βλεπω συντομα να μενουμε ανεργοι.

  3. Αν κύριοι εσείς εμβολιαστειτε εμείς κινδυνεύουμε, είστε εστία μετάδοσης, ξεχαστεί την προστασία ,μιλάμε για μεταλλαγμένο ιό , τίποτα δεν προστατεύει το εμβόλιο, πληροφορία που ίσως δεν ξέρετε ότι οι δοκιμές του εμβολίου θα τελειώσουν το 2023,άρα? τι είμαστε? Πειραματόζωα και μόνο αυτό ,οποίος θέλει το κάνει ,όσο για τους οδηγούς και πωλητές σε σούπερ μάρκετ σας ενημερώνω ,νοσηλεύτρια σε τμήμα που δέχεται αρνητικά ,σε ένα τμήμα που το χωρίζει μια πόρτα από τα ύποπτα ,και δόξα το θεό δεν κόλλησα τίποτα, ο Θεός μαζί μας, όλα γίνονται για άλλο λόγο

Comments are closed.