Άλμα πρόκρισης για Ολυμπιακό κι εντυπωσιακό 4-2 επί της Αϊντχόφεν!

Κοινοποίηση:
olympiacos-psv33

Το πρώτο αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τους «16» του Europa League πέτυχε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-2 της Αίντχόφεν σ’ ένα χορταστικό σε εξέλιξη ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».


Ένα μικρό θαύμα πέτυχε ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος κατάφερε έστω και την ύστατη ώρα να ξπεράσει τον τραυματισμό του και να τεςθεί στα πλάνα του προπονητη του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στην Αϊντχόφεν.. Με τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού να παρατάσσει ένα καθαρό 4-3-3
Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Σα ενώ την αμυντική τετράδα στελέχωναν οι Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Εμβιλά βρέθηκαν οιι Μπουχαλάκης και Καμαρά. Στη μία πτέρυγα ο Βαλμπουενά, στην άλλη ο Μπρούμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την αναμέτρησή του, αφού μόλις στο 9’ άνοιξε το σκορ. «Δράστης» ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο συστημένη εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά από τα αριστερά και με γυριστή κεφαλιά στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αν νομίζετε ότι κάνατε άλμα πρόκρισης κούνια που σας κούναγε. Έτσι να παίξετε και στην Ολλανδία. Τουλάχιστον να έχετε κατά νου πως και άλλοι τους έριξαν τέσσερα εδώ….

Comments are closed.