Άλλο ένα Βίντεο ντοκουμέντο! Απαγόρευση κυκλοφορίας μόνο για τους Έλληνες -Δείτε τι κάνουν τώρα έξω οι λ@θρο

Κοινοποίηση:
1

Το μήνυμα και το βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Η ΩΡΑ 11 ΠΑΡΑ 5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ…ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΤΑ Η ΟΤΙ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΚΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Νέοι Έλληνες που θα λάβουν και Ελληνική ταυτότητα μετά μερικά χρόνια οι οποίοι εργάζονται ως αυτοαπασχολούμενοι νταβάδες πηγαίνωντας τα κορίτσια για μεροκάματο σε κάποιους δικούς μας και ο κλασικός ελληνάρας οδηγός λεωφορείου με την γνωστή παιδεία τους.

  2. Μα δεν υπαρχει σ ολο το στρατευμα ενας αρχιδατος Αξιωματικος να βαλει σε μια ταξη αυτο το Μπουρδελο που λεγεται Ελλαδα,οπως το καταντησανοραν αυτα τα πολιτικα μουνοπανα,αυτοι οι μισελληνες ….πολιτικοι αυτοι οι ρατσιστες των Ελληνων,μαντρωνουν τους μαλακες Ελληνες,κλεινουν τα μαγαζια τους,και αφηνουν ολα αυτα τα λαθροπιθηκια με ανοιχτα τα μαγαζια τους,ολη η Ευρωπη κλεινει τα συνορα τους λογω κορωνοϊου απο τους λαθρομεταναστες,και ο δικος μας ο πανηβλακας που μας κυβερναει (Μαυρη η ωρα και η στιγμη) και αφηνει ολα αυτα τα λαθροπιθηκια να οργωνουν την χωρα απο την μια ακρη εως την αλλη πλες τις ωρες της ημερας με τα μαγαζια τους ανοιχτα,για του λογου του αληθες ας παει καποιος στην οδο Γερανιου στην Ομονοια για να καταλαβει οτι βρησκεται σε αλλη χωρα,και εχεις αυτον τον ….Υπουργο μεταναστευσης και ασυλου αυτον τον βλακα Μηταρακη να σου λεει οτι η αυξηση των κρουσματων του κορωνοϊοι δεν οφειλεται στους εκατονταδες χιλιαδες λαθρες,Αυτος που οπου και να παει ολοι οι κατοικοι τον κινηγανε,στην Σαμο πηγε στην Μυτιληνη πηγε,την ιδια ……”υποδοχη” ειχε παντου. Τα συνορα που κλεινουν οι Ηγετες των χωρων αυτων,δεν εχουν για ……”Ηγετες”Κουληδες ουτε τους ….παρατραχαμενους τους,και ο νοων νοειτω !!!!!

  3. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ…..
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ .Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
    ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ…
    .
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ
    .
    http://scripta—manent.blogspot.com/2020/11/blog-post_71.html

  4. ΑΛΗΘΕΙΑ.ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ.
    _______
    “ΚΆΠΟΤΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ ΚΥΝΗΓΟΎΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΟΦΌΡΟΥΣ ΛΗΣΤΈΣ.
    ΤΏΡΑ ΜΑΣΚΟΦΌΡΟΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ, ΚΥΝΗΓΟΎΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΑΣΚΟΦΌΡΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΛΕΎΘΕΡΑ…..

    ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΆΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΊ.

    Α, ΡΕ ΠΑΤΈΡΑ!!!
    ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΜΑΣ………

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  5. Οι αραπαδες βγάλανε τις συφιλιασμενες θηλυκές τους και τις πάνε για γονιμοποίηση, δεν βλέπετε πως τις οδηγούν; Όπως οδηγούν τα ζα τους οι ζωεμποροι. Τα παράσιτα δεν σταματούν ποτέ να δουλεύουν για τον επιούσιο , δηλαδή τα επιδόματα για τα σιχαμερά γεννηματα τους. Μπίζνες πιθήκων

  6. Βρε χαζούλα , το Ελληνικό κράτος δεν νοιάζεται για αυτούς , μόνον εμάς θέλει να προστατέψει γιατί μας αγαπάει , αυτούς δεν τους αγαπάει και τους αφήνει στο έλεος του ιού…

  7. ῾.. Γιατί τά ΄σκιαζε η φοβέρα καιτα πλάκωνε η σκλαβιά …” Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους
    Μόνο που σήμερα σπανίζουν οι αξυριστοι Κολοκοτρωναίοι και περισσεύουν οι ξυρισμένοι κwλοι.

  8. Δεν υπαρχουν πεντε ανδρες να παντε στη Βουλη
    και να πεταξουν το πολιτικο πουταναριο με τις κλωτσιες εξω απ τη Βουλη,
    ολα τα κολοπαιδα για να γλυτωσουμε ,
    που παριστανουν και τους πολιτικους ηγετες τα πουλημενα τομαρια.

  9. Μια αδεια πολη με ερημους δρομους ειναι οτι πρεπει για καποιους που θελουν να αναγνωρισουν ολο το αστικο κεντρο και της πτερυγες του ,ετσι μπορει να μετακινησει ομαδες σε καθε νευραλγικο σημειο και την καταλληλη στιγμη να δημιουργηθει χαος ταυτοχρονα σε πολλα σημεια ,κτηρια επικοινωνιας ,υπουργεια ,αστυνομικα τμηματα κτλ.

  10. Αυτές με τις μπούργκες δε θέλουν και μάσκα.😄 😁 😆

  11. Οι φιλοξενούμενοι αράπηδες του Μητσοτάκη, που κάνουν τσάρκες στο κρεβάτι της Μαρέβας.

  12. Μια μικροεξαιρεσούλα έκανες 20 000 αργόσχολους έξω από το εφετείο προκειμένου να παρέμβεις ανήθικα στη Δικαιοσύνη και να φυλακίσεις τους πολιτικούς σου αντιπάλους και έχουμε γεμίσει αρρώστια.
    Και τώρα χώνεις μέσα τους Ελληνες που εχουν δουλειά και οικογένεια και αφήνεις αυτούς που είναι μέρα νύχτα στο δρόμο και μολύνουν και δε σέβονται τίποτα.
    Ποτε μα πότε θα πάτε στο διάολο εσύ και η σαπιοκυβέντησή σας…
    Η Ελενίτσα.

  13. Μητσοτάκη θέλατε. Και ο Κασιδιάρης χωρίς λόγο φυλακή. Βεντούζα τώρα.

  14. Ρε μάστορα, Ρίξε δυό κουβάδες νερό. Και θα καθαρίσει και ο δρόμος και θα πλυθούν και όλοι αυτοί. Μην τα γράφεις μόνο – Κάνε και μιά καλή πράξη.

Comments are closed.